Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, xristoss1 said:

Ρε παιδια χρυσο καλο να σκαβουνε αυτες οι εταιρειες για οπτικες ινες.Ολοι το θελουμε αυτο...

Τους μαμημένους δρομους γιατι δεν τους μπαλωνουν σωστα???

γιατι μπορουν και δεν το λεω ειρωνικα.αφου ο καθε δημος και δεν ξερω ποιο υπουργειο ή τι θεωρει οτι αυτο που γινεται σαν μπαλωμα ειναι σωστο τοτε....

το ιδιο ισχυει βεβαια και για το φυσικο αεριο και για ολα τα σκαψιματα.

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως έχουν τελειώσει και με τις οπτικές ίνες αλλά και με το ρεύμα και περιμένω να δω πότε θα δώσει υπηρεσίες.

Ανεμιστηράκια δεν ακούω ακόμα πάντως.

Η καμπίνα είχε στηθεί τον Μάρτιο του 2018 και τώρα τον Δεκέμβριο ολοκληρώθηκαν όλες οι καλωδιώσεις!

Δημοσ.

Καλησπερα... Ειναι αναλογα την περιοχη που θελει να μπει το ρευμα απο την Δεδδηε... Αν υπαρχουν μετρητες υλικα κτλ...Απλα συνηθως οταν τους δωσουν το οκ  απο την εταιρεια ,δεν αργει πολυ να μπει  και το ρευμα... Συνηθως κανενα μηνα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε μένα η καμπίνα έκανε ακριβώς 12 μήνες μέχρι να πάρει ρεύμα από τη στιγμή που την εγκατέστησαν... 

Δημοσ.
On 03/01/2019 at 13:04, divo said:

οτε ειναι αυτη η καμπινα?

Ετσι μπαινει σε ολους. Υπογεια.

και της Δεη το suport το ιδιο. Πηρα να δηλωσω βλαβη και μου ειπαν οτι ηταν αλλης εταιρειας. Οχι τπτ αλλο αλλα δεν μπορουσα να τους τα "χωσω". τι μου φταινε αυτα τα παιδια;

Ηθελα να ξερα τοσους υπαληλους που πληρώνουμε τι τους κανουν; ολοι εναεριτες ειναι ή ειναι ολοι συνδικαλιστες οποτε δε δουλευουν;  Μετρησεις εργολαβια suport εργολαβια

και να ηταν της ΔΕΗ το support παλι τι φταιει ο υπαλληλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...