Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνοι με τα περισσότερα. Στον 9900κ θα έβαζα αερόψυκτρα. Η Kraken είναι πολύ καλή ΑΙΟ (έχω την Χ61), αλλά την θεωρώ καταλληλότερη για μεγαλύτερα socket. Χαραμιζεται τέτοια ψύξη σε μικρά real estates κατά την γνώμη μου.

Ως προς το τροφοδοτικό, ναι, για την περίπτωση του 9900κ σε στοκ αρκεί ένα 750αρι. Κοίτα και σε EVGA 750P2 ή το 850αρι επίσης για διαθεσιμότητα.

Τέλος, για τις μνήμες μην ανησυχείς. Δεν θα δεις διαφορες πουθενά. Σε πολύ συγκεκριμένα σενάρια υπάρχει διαφορά και εκεί ελάχιστη. Αν μιλούσαμε για Threadripper θα έπαιζε ρόλο λόγω IF. Κοίτα και στα 2x16 kit για διαθεσιμότητα. Μήπως πάρεις δυο ίδια κιτ από την ίδια παρτίδα. Δεν θα έχεις θέματα πιστεύω.

Για το κουτί, συμφωνώ και επαυξάνω.

Από λίγο που έψαξα, υπάρχουν καλύτερες διαθεσιμότητες και καλύτερές τιμές σε κιτ 2x16gb. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Την Kraken την σκέφτομαι γιατί προτιμώ hydro για το συγκεκριμένο pc και λέω μήπως κάνω OC και παράλληλα θα φυσάει και μέσα στο κουτί τη CPU αν τη βάλω μπροστά κάτω από το DVD.

Από τροφοδοτικά δεν βρίσκω διαθέσιμο οπότε πάω με το 1000ρι μήπως χρειαστεί και στο OC.

Από μνήμες βρήκα αυτές που είναι και στο QVL της μητρικής: https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7805

Προχωράω?

Δημοσ.

Ελπίζω μέχρι να βάλω όλες αυτές τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ να μη μου τα προλάβει κανείς! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και ειδικά τον φίλο pnick που το πήρε πάνω του!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Smiro είπε

Ελπίζω μέχρι να βάλω όλες αυτές τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ να μη μου τα προλάβει κανείς! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και ειδικά τον φίλο pnick που το πήρε πάνω του!

Να είσαι καλά. Να έχεις υγεία να χαρείς το τουμπανάκι σου και να σου κάνει γρήγορα απόσβεση με την δουλειά. Βάλε καμία φωτογραφία όταν έχεις κάτι έτοιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται, όταν με το καλό έρθουν όλα θα ανεβάσω και φωτό.

ΥΓ. Χρειάζομαι thermal paste?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Smiro είπε

. Χρειάζομαι thermal paste?

Έχει η ΝΖΧΤ pre-applied.

Επεξ/σία από pnick
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...