Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi a2 6gb ram 128gb rom 185€(free shipping)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά το ζαχαρώνω για τις γιορτές για δώρο στον εαυτό μου!! 

https://www.dhgate.com/product/global-version-xiaomi-mi-a2-6gb-128gb-5-99/437239848.html

*η τιμή αφορά το application 

**2: έχει αγοράσει κανένας από εκεί; μήπως έχει τελωνείο η είναι μουφα; 

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ρούχα και ποδοσφαιρικές μπλούζες, δηλαδή μάξιμουμ 30€ ανά προϊόν. Η σελίδα δεν είναι μούφα δηλαδή, τώρα για το τελωνείο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορώ όμως στο banggood, που γράψανε στο πακέτο την πραγματική του τιμη και έπεσε καμπάνα στο τελωνείο. 

Δημοσ.

Καλημέρα, με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο νομίζω είναι κάτι σαν το ebay και AliExpress οπότε για μένα ακριβά προϊόντα όπως κινητά κτλ. δεν θα αγόραζα από εκεί. Τώρα για τον φίλο valkon νομίζω αν επιλέξεις σωστή μέθοδο αποστολής από banggood δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα μακρια, παρηγγειλα για λογαριασμο φιλου 3 ρολογια και τα 2 περασαν τελωνειο. Δε νιωθουν να γραψουν πλασματικες τιμες

• Confused 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Εγω θα ελεγα μακρια, παρηγγειλα για λογαριασμο φιλου 3 ρολογια και τα 2 περασαν τελωνειο. Δε νιωθουν να γραψουν πλασματικες τιμες

1. Είναι παράνομο, κατάστημα είναι, ξέρει τι γίνεται με τις πλασματικές τιμές και επιλέγει να μη το κάνει.

2. Το κινητό τελωνείο θα περάσει και θα ζητηθεί invoice είτε γράφει 15 ευρώ είτε 200 ευρώ. Συμβαίνει πάνω από 1 χρόνο αυτό με βεβαιότητα, εφόσον δεν υπάρξει τριγωνική αποστολή.

3. Μην αγοράσετε κινητό από το παραπάνω κατάστημα εκτός αν συμφέρει ακόμα και με +15€ +24%.

• Like 2
Δημοσ.

Το καταστημα ειναι legit ομως ο πωλητης δεν εχει καποια μεθοδο με προπληρωμενους φορους, μερικοι εχουν DHL Duty Paid για μεθοδο αποστολης. Περιμενε κανενα banggood η gearbest 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azuli είπε

αυτο το global local warranty που λεει θα εχει πολυ ενδιαφερον να πας να το εξηγησεις στην infoquest!

Η infoquest είναι εισαγωγέας όχι αντιπροσωπεία της xiaomi, οπότε δέχονται μόνο τα κινητά που εισάγουν  για εγγύηση.

Αν έχει global warranty τότε το στέλνεις πχ Ισπανία.

• Like 2
Δημοσ.

250 θα βγει με τελωνειο, ουτε καν 230 εχει εδω, το εχεις ποσταρει και 2 φορες καντο μονος σου αναφορα να το σβησουν καλυτερα 😛 

Δημοσ.
2 hours ago, Billator said:

Η infoquest είναι εισαγωγέας όχι αντιπροσωπεία της xiaomi, οπότε δέχονται μόνο τα κινητά που εισάγουν  για εγγύηση.

Αν έχει global warranty τότε το στέλνεις πχ Ισπανία.

global local warranty λεει,ποια Ισπανια..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azuli είπε

global local warranty λεει,ποια Ισπανια..

Για πες μου εσύ τώρα, από την στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει Local official service στην Ελλάδα, πιο ειναι το Local? :P :P 

Δημοσ.
5 minutes ago, Billator said:

Για πες μου εσύ τώρα, από την στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει Local official service στην Ελλάδα, πιο ειναι το Local? :P :P 

τι σημαινει local global γενικα.Δεν επιασες το πρωτο μου ποστ τι εννοουσε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

τι σημαινει local global γενικα.Δεν επιασες το πρωτο μου ποστ τι εννοουσε.

1. Στο πρώτο σου ποστ σου λέω ότι και να ίσχυε το "Local" για Ελλάδα δεν έχει σχέση η infoquest που αναφέρεις. Είναι άκυρο νιώσε :) 
2. Για τους Κινέζους Local = Europe = Η χώρα που βρίσκεται πιο κοντά στην δικιά σου, εφόσον δεν έχει επίσημη αντιπροσωπία η χώρα σου. 
3. Για τον πωλητή Local warranty για την xiaomi είναι τα official Service point στην ευρώπη, και έχουν 2 χρόνια εγγύηση για αυτούς που αγοράζουν τα κινητά με την επιγραφή Local Warranty από ευρώπη, 1 χρόνο για τους ρώσους.

Άρα το local έχει υπόσταση και ισχύει αν ξέρεις τι είναι το Local. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...