Προς το περιεχόμενο

Δυο ταινιες με shrink και μενου σε ενα DVD???

nino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω απο δυο ταινιες βγαλει το main movie με shrink.Θελω να τις βαλω σε ενα dvd και να βαλω μια φωτογραφια για μενου απο την οποια θα επιλεγω ποια ταινια θα δω.(Το nero δεν τη δεχεται τη δευτερη.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα δεν μπορεις να εχεις δυο ταινιες ετσι απλα. πρεπει να κανεις re-author και να φτιαξεις 2 chapter ενα με την μια ταινια και ενα με την αλλη. εκτος και αν εχουν πολλα chapter η καθε μια και απο 1-20 ειναι η μια και μετα η αλλη. δεν το εχω δοκιμασει αλλα καπως ετσι το φανταζομαι.

υποθετω πως οπως σχεδον ολα τα πραγματα καποιος θα το εχει κανει και θα εχει φτιαξει κανενα προγραματακι να κανει αυτη την δουλεια :-)

O FatMan exei dikio, ginetai me to dvdshrink alla an thes menu prepei na eisageis ta arxeia meta se ena dvd-authoring program kai na ftiaxeis ena menu (to TMPGEnc Author to kanei auto). Alla proswpikh mou gnwmh einai oti 2 tainies se ena dvd mallon den thaxoun kai toso kalh piothta...

το κουμπι διπλα στο backup που γραφει re-author και μετα απο κατω δεξια διαλεγεις απο τον dvd browser τα main movies.

θα συμφωνησω με τον martyras για την ποιοτητα. καλο θα ηταν να δοκιμασεις γιατι μπορει να αρχισει να πιξελιαζει αμα το σκισεις στην συμπιεση :-)

[εκτος αν πετυχεις μικρες ταινιες]

Παιδια thanks αυτο δεν τοχα δει.Οσο για την συμπιεση ειναι στο 85% παιδικες ταινιες τυπου Χιονατη κλπ(κινουμενα σχεδια).Οποτε τωρα εχω μονο να ψαχτω με το μενου ωστε να τις επιλεγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...