Vaguras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Άμαν αυτά τα !@$^%$παράθυρα του βασιλάκη!!!! όλο προβλήματα πια!!! Τα πράγματα έχουν ως εξής: στο μηχάνημα μου έχω τα "έμπειρα" παράθυρα ή μήπως έμπυρα;;; και επίσης το slack 9.1 που έχω κολλήσει το τελευταίο 3μηνο. Παρεπιμπτόντως τα παράθυρα τα έχω για κανένα παιχνίδι που και που μιας και στον πιγκουίνο τα μεγάλα καλά παιχνίδια είναι ακόμα ένα όνειρο. Και εκεί που ήμουν μια χαρά μου ήρθε η ιδέα (τι το θελα ο καραγκιόζης;; Να βάλω το καινούριο γραφείο του 2003 του βασιλάκη απεγκαθιστώντας το ήδη "έμπειρο" που είχα (βλέπε Msoffice 2003 gr pro από ms office xp grpro). To στήνω και ο Intenret explorer έπαψε να λειτουργεί!!!! Κολλούσε με το ξεκίνημα not responding και τα γνωστά. Έψαξα στο forum και είδα ότι όντως υπήρχε πρόβλημα με το 2003 αλλά τα παιδιά λέγανε ότι με την απεγκατάστασή του το πρόβλημα του Intenret explorer λυνόταν. Σε 'μένα τίποτα.... Ακόμα και τώρα σας γράφω από mozilla!!! Ούτε system restore όυτε τίποτα ολά νεκρά. Υπόψιν έχω τα αγγλικά παράθυρα ενημερωμένα πλήρως μεχρι τελευταίου update... Καμιά λύση να αποφύγω το φορματ;;;; Και ότι είχα αρχίσει να πιστέυω ότι επιτέλους τα παράθυρα γίναν σταθερά και αξιόπιστα μιας και εδώ και 9 μήνες τους είχα αλλάξει τα φώτα αλλά δεν παραπονέθηκαν λεπτό και έφτανε μόνο η εγκατάσταση του Office 2003 να φέρει τα πάνω κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 ena format tha se pisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 ena format tha se pisi Καμιά λύση να αποφύγω το φορματ;;;; Δεν βοηθάς έτσι φίλε ' date=' δεν βοηθάς...[/b'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 3anavalto ... des an leitourgei o ie kai 3anavgalto .... (pio ipia omos tora) den sou kano plaka ... mou exei tyxei na doulepsei ... oxi omos me to 2003off to allo pou mporeis na kaneis einai na katevaseis kai na 3anaegatastiseis ton ie6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V@nt- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 File mou, epeidh xlwmo na apofygeis to format, epeidh exw kanei ki egw vlakeioules ena swro kai thn exw pathsei, toulaxiston 8a sou proteina to e3hs: -Kane to ana8ematismeno format gia teleytaia fora, kouragio :wink: -Vale to magiko programmataki pou legetai norton ghost -Me ligh ypomonh egatesthse ola ta programmata pou xreiazesai k xrhsimopoieis -Kane ena backup tou sklhrou sou me to leitourgiko kai ta apps me to norton ghost -Telos ta format, telos ola, opote 8a sou "aposynti8etai" to leitourgiko k genika to systhma sou, kaneis apla ena restore, araxtos sthn kareklitsa sou k 8a sou faei mono 10 lepta. -Kai opote enhmerwneis to systhma sou me kainourgia programmata 3anakane to backup sou alla krata k to prohgoumeno gia kavatza.. Ayta, anarwtiemai re gamwto, oloi exoun provlhmata me ta windows kai 8eloun na apofygoun to format, eleos, as kanoun ayto to pragma kai 3emple3an!! Dei3e kouragio gia teleytaia fora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleasure Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μαζί με το Ghost βάλε και το καλό πρόγραμμα της Roxio Go-Back που έχει την ικανότητα να γυρίζει ολόκληρο τον δίσκο στο παρελθόν (με τα αρχεία του κι όχι μόνο την Registry) και μάλιστα στην χρονική στιγμή που θέλεις εσύ. Για παράδειγμα αν το είχες εγκαταστήσει θα πατούσες απλά το Space Bar στο ξεκίνημα του υπολογιστή σου και θα επέλεγες 1 ή 2 ώρες πρίν την εγκατάσταση του Office (Ακόμα και 10 λεπτά πρίν από αυτή). Το Pc σου ως δια μαγείας θα επέστρεφε στην προηγούμενη κατάσταση και το ... κουφό ? Το Office θα είχε γίνει πλέον "καπνός" κυριολεκτικά από το PC σου, μαζί με τα αρχεία του, τα Folders του κλπ κλπ. Το είχα κάνει post και παλιά αλλά δεν φαίνεται να έδειξε κανείς σημασία. Στα 15 χρόνια που ασχολούμαι με τα αναθεματισμένα PC αυτό ήταν το πιο χρήσιμο προγραμματάκι που ανακάλυψα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Pleasure, μπορείς να δώσεις ένα link γιατί ακούγεται κορυφαίο. Α! και πόσο χώρο χρησιμοποιεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 nai Pleasure..dwse mas ena link...epsaksa sto google alla tipota...kana free trial den pezei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V@nt- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Sostos o Pleaure. Egw xrhsimopoiw WinRollBack Apla isws gia arxh 8a htan kalo na ginei ena vhma me to norton ghost kai apo kei k pera exei o 8eos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 to Go-Back den eine pleon tis Roxio apo oti xero ta dikeomata tou programatos ta exei tora i symantec. Diskola pandos na vrethi afti ti stigmi efaga ton kosmo na to psaxno alla matea. Mono an dosi kapios singekrimeno link apo opou yparxei to palio prog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo vts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 λοιπον παιδια εγω το βρηκα full.το θεμα ειναι μπορω να δωσω to link για κατεβασμα? αλλιως πως μπορω να βοηθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIA_Blackmore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 exeis dokimasei na ksanavaleis to internet explorer? Btw , Professional = epaggelmatiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clementary Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 ee kai ena pm den nomizo na peirazei.He He...akoma kai me email.Pantos endiaferomai......!!!KAles ekloges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotsak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Το ίδιο πρόβλημα το είχα αντιμετωπίσει και εγώ.Αφου κάνεις ιnstall unistall τον explorer,αφού πεις πως δεν πειράζει θα χρησιμοποιήσω opera ή mozill κτλ,αφού δοκιμάσεις όσα σου προτίνουν όλοι, μετά θα δείς πως χωρίς format το πρόβλημα δεν λύνεται!χαχαχα! Επειδή πάλευα επι 1 μήνα με τον ίδιο πρόβλημα,σου εύχομαι καλό κουράγιο και ο θεος να σε φωτίσει να κάνεις γρήγορα το format για να μην πεδευεσαι ασκοπα! Συμβουλή δική μου να έχεις ένα partiton μόνο για windows και τα αρχεία ξεχωριστα.Ετσι κι αλλιως ο "βασικάκης" πάλι θα σε κρεμάσει στο μέλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Τώρα που διαβάζω τη συζήτηση σκέφτηκα να δοκιμάσω και εγώ έτσι για πλάκα το GoBack . Aλλά να κάνω δύο ερωτησούλες πρώτα. Εχω το Norton GoBack Personal Edition στο cd από τα system works. Αυτό είναι αυτό που λέτε ή κάνα άλλο; Αν είναι αυτό πόσο χώρο θέλει στο δίσκο; Επίσης όσοι το χρησιμοποιούν αν ξέρουν μέχρι πόσο καιρό μπορεί να σε πάει πίσω. Θέλω να πώ αν κρατάει μόνο τις τελευτές μέρες ή μπόρεί να τραβήξει μέχρι έστω και δύο μήνες πίσω. Υποθέτω ότι όσο ποιό πολλές κατωρήσεις κάνει σίγουρα θα αυξάνει και το χώρο που κρατάει κάπως όπως το system restore. Έτσι είναι; Εχει σημασία αν θα φορτωθεί σε ntfs ή fat32; Bαρέθηκα να ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.