anapourna Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα στην παρέα μπαίνω κατευθείαν στο θέμα , έχω ένα παλιό λαπτοπ και θέλω να το αναβαθμίσω γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση Στην θέση του επεξεργαστή τι καλύτερο μπορώ να βάλω ? Τώρα έχει Intel Celeron M 370 (1,5 GHz, 400 MHz FSB, 1 MB L2 cache) Notebook Toshiba Satellite M40X-105 https://www.svethardware.cz/notebook-toshiba-satellite-m40x-105/12253
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μιλάμε για λαπτοπ 15 χρόνων....... να το πας ανακύκλωση και να πάρεις ένα άλλο.... δεν αναβαθμίζετε και δεν αξίζει να αναβαθμιστεί..... ότι και να του βάλεις πάνω πάλι άχρηστο θα είναι θα κολαει και σε απλή περιήγηση στο internet και για να μην μιλήσω για youtube και οτιδήποτε ποιο βαρύ.... ένα νεο λαπτοπ με 200€ είναι πολλαπλασια καλυτερο απο αυτο σε φαση το ποιο μάπα smartphone να πας να πάρεις με ένα 50αρικο θα ποιο γρήγορο θα είναι από αυτό....
anapourna Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Zengar Zombolt καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου. Μιλάμε για ένα TOSHIBA δεν ξέρω αν γνωρίζεις από ποιότητα κατασκευής όσο για να πάρω άλλο έχω ένα καινούργιο DELL
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, anapourna είπε Zengar Zombolt καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου. Μιλάμε για ένα TOSHIBA δεν ξέρω αν γνωρίζεις από ποιότητα κατασκευής όσο για να πάρω άλλο έχω ένα καινούργιο DELL για 15 χρονια πριν καλο ηταν δεν διαφωνω.... για σημερα ειναι κυριολεκτικα για τα σκουπιδια..... 1 core, 256 ram, 40gb hdd......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα