Eλληνας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ψάχνω να αγοράσω κάποιο καλό όργανο που να μετράει και να μου εμφανίζει αν είναι κάτι στοκαρισμένο η βαμμένο Στο σκρουτζ βλέπω διάφορα αλλά ποιο είναι πιο καλό ?
Eλληνας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για αυτοκινητα μιλας? Ρωτάω για το όργανο που μετράει κατι στοκαρισμενο η βαμμένο.. Είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό εργαλείο όπου το ακουμπάς πάνω σε σίδερο,αλουμίνιο+ και τα εμφανίζει Μπορείτε να μου αφήσετε το λινκ απο το συγκεκριμένο που ξερετε πως ειναι το καλύτερο?
moshelas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 παχύμετρο ζητάς... κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/Portable-Paint-Film-Meter-Tester-Coating-Measure-Thickness-Gauge-Digital-Display/173556778084?hash=item2868ca4464:m:mn49dkE1dHL2Sb178wK35vA:rk:1:pf:0 1
Eλληνας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, moshelas είπε παχύμετρο ζητάς... κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/Portable-Paint-Film-Meter-Tester-Coating-Measure-Thickness-Gauge-Digital-Display/173556778084?hash=item2868ca4464:m:mn49dkE1dHL2Sb178wK35vA:rk:1:pf:0 Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς την ονομασία του και ουτε τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ώστε να ειναι καλο και να βγαζει σωστές μετρήσεις.. Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το λινκ!! Και απ οτι βλεπω ειναι σε πολύ καλή τιμή αλλα θα περιμένω και μερικες ακομα προτασεις
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Φιλε άλλο τι αλουμινιο άλλο το σιδερο Περιγράφεις το οργανο και δεν μας λες τι το θέλεις Που θα το χρησιμοποιήσεις αυτο
Eλληνας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φιλε άλλο τι αλουμινιο άλλο το σιδερο Περιγράφεις το οργανο και δεν μας λες τι το θέλεις Που θα το χρησιμοποιήσεις αυτο Τα συγκεκριμένα όργανα μετράνε σίγουρα σε σίδερο, αλουμίνιο, ατσάλι Το συγκεκριμένο όργανο εμφανίζει αν είναι κάτι βαμμένο η στοκαρισμένο Για να το χρησιμοποιώ για την χρήση όπου έχει φτιαχτεί... 😓😓 σαν τι άλλο να το θέλω? Τελικά ξέρετε κάποιο καλό ώστε να μου προτείνετε ? Ένα λινκ με κάποιο καλό που να κάνει σωστά την δουλειά του? και ας κοστίζει 100 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα