Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Μια μέρα ξαφνικά που άνοιξα τον υπολογιστή όλα μα όλα τα αρχεία του υπολογιστή είχαν αυτά τα δυο μπλε αντίθετα βελάκια πάνω δεξιά σε κάθε αρχείο (ήταν δηλαδή συμπιεσμένα απ΄ότι κατάλαβα) χωρίς να έχω κάνει κάποια ενέργεια εγώ. Κατάφερα να τα αποσυμπιέσω ένα-ένα όμως αναγκαστικά κάνοντας το εξής.Δεξί κλικ σε κάθε φάκελο->Ιδιότητες->Για προχωρημένους και κάτω στα χαρακτηριστικά συμπίεσης ή κρυπτογράφησης ξετίκαρα το 1ο κουτάκι που λέει Συμπίεση περιεχομένων για εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο (Δε ξέρω για ποιο λόγο ηταν τικαρισμένο αυτό).Το θέμα μου είναι ότι το πρόβλημα παραμένει και κάθε φόρα που πάω να δημιουργήσω οτιδήποτε αρχείο(φάκελο,word,excel κ.α.) εμφανίζεται σα συμπιεσμένο, έχει δηλαδή πάνω δεξιά τα 2 μπλε αντίθετα βελάκια και πρέπει πάλι εγώ να πάω και να ξετικάρω το κουτάκι που λέει Συμπίεση περιεχομένων για εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο.Γνωρίζει κανείς τίποτα;Δε μπορώ να βρω πουθενά τίποτα

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει αυτό αλλά μόλις πήγα στο C -> Ιδιότητες το κουτάκι που λέει Συμπίεση της μονάδας δίσκου για εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο δεν είναι τικαρισμένο. Άρα δεν έχω να κάνω κάτι άλλο από εκεί.

Δημοσ.

Στον δίσκο που έχεις τα win γίνεται αυτό ή σε άλλον δίσκο? Εκτός αν έχεις μόνο έναν. Πρόσφατα μου έτυχε το ίδιο αλλά στον 3ο δίσκο που είναι για αποθήκευση και ήταν τσεκαρισμένο.

Δημοσ.

Μου το κάνει σίγουρα στην επιφάνεια εργασίας και στο φάκελο έγγραφα.Αλλά π.χ. στο φάκελο λήψεις δε μου το κάνει και κάθε φορά που εκεί πάω να δημιουργήσω ένα αρχείο είναι κανονικό και όχι συμπιεσμένο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε το τότε τοπικά αντί για όλο τον c. Π.χ. στην επιφάνεια εργασίας. Λογικά θα στο έχει τσεκαρισμένο.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Το έκανα και φύγαν αλλά θυμάμαι ότι στο παρελθόν το είχα ξανακάνει αυτό, φύγαν τα βελάκια και μετά από κάποιες μέρες ξαναβγήκαν επάνω δεξιά σε κάθε αρχείο στην επιφάνεια εργασίας

Δημοσ.

Έτσι όπως το είχες θέσει στην αρχή νόμιζα ότι στο έκανε σε όλον τον c. Αν είναι μόνο στην επιφάνεια και στα έγραφα με βάζει σε σκέψεις. Μήπως ο δίσκος είναι μικρός και/ή γεμάτος; Ποια windows έχεις; Κανέναν έλεγχο για malware έκανες με το adwcleaner;

Δημοσ.

Ενώ χθες τα είχα εξαφανίσει από την επιφάνεια εργασίας σήμερα  το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή πάλι η ίδια κατάσταση (Όλα τα αρχεία συμπιεσμένα με τα μπλε βελάκια).Ο δίσκος είναι ένας SSD 120 giga και ελεύθερα αυτή τη στιγμή έχω 6 giga!Έχω τα Windows 10 pro.Έλεγχο για malware δεν έκανα,δε γνωρίζω ποιο είναι το κατάλληλο εργαλείο 

Δημοσ.

Το κατέβασα, έκανε ένα καθάρισμα που βρήκε κάτι αλλά μάλλον θα ήταν άσχετο με το θέμα μου αφού τα αρχεία είναι ακόμα συμπιεσμένα με τ 2 μπλε αντίθετα βελάκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...