Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει κόπια κομμάτια από pc και θα ήθελα την γνώμη σας. Και να μου πείτε εάν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. 
AMD Ryzen 5 2600 (3.9GHz, AM4, 19MB)

ASUS EX-A320M-GAMING

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC

Cooler Master MasterBox MB600L Midi

EVGA 500B 500W Black power 

Kingston A400 SSD 120GB

Kingston HyperX Predator 8GB 3000MHz (2x4)

Δημοσ.

επειδή την έχω κάνει ήδη την παραγγελία και δεν ξερό αν γίνετε να την ακυρώσω το τροφοδοτικό στα 500w μου φτάνει ?

Δημοσ.

Γινεται να την ακυρωσεις και πρεπει γιατι ειναι κακη συνθεση. Καλα πρωτα παραγγελνεις και μετα ρωτας; :P

8 λεπτά πριν, saidless είπε

επειδή την έχω κάνει ήδη την παραγγελία και δεν ξερό αν γίνετε να την ακυρώσω το τροφοδοτικό στα 500w μου φτάνει ?

• Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμένο pc το είδα από ένα video στο youtube και την παραγγελία την έκανα όταν είχε black friday  και έχω πληρώσει ήδη από τράπεζα άλλα δεν μου έχουν  έρθει  ακόμα. Γίνεται ακόμα να την ακυρώσω την παραγγελιά ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, saidless είπε

το συγκεκριμένο pc το είδα από ένα video στο youtube και την παραγγελία την έκανα όταν είχε black friday  και έχω πληρώσει ήδη από τράπεζα άλλα δεν μου έχουν  έρθει  ακόμα. Γίνεται ακόμα να την ακυρώσω την παραγγελιά ? 

όχι

Μα καλά υπάρχουν τύποι που προτείνουν Α320 μητρικές για R5 2600; Kαι 1050Ti όταν με 20-30€ παραπάνω παίρνεις RX570; Το τροφοδοτικό τουλάχιστον είναι οκ, κάνει τη δουλειά και θα την κάνει και με πιο ενεργοβόρες gpu.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

ωραία επειδή θα μου επιστραφούν τα χρήματα μπορώ να πάρω και από άλλο μαγαζί όσο για την κάρτα γραφικών RX 570 

MSI Radeon RX 570 8GB ή Sapphire Radeon RX 570 4GB Nitro+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...