akoinonitos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Οι GVK έχουν Samsung. Οι 8άρες οι δικές μου είναι GVKB. Οι 16άρες που έβαλες πιο πάνω ως λινκ είναι επίσης GVKB. Εγώ λέω πως οι 8άρες που έχω είναι ίδιο πράγμα με τις 16άρες που έβαλες ως λινκ πιο πάνω. Δεν λέω για αυτές στο qvl. Τον 2200g έχω. 5 λεπτά τρέχει το τεστ... Δεκάδες σφάλματα τύπου "pair does not store values accurately"... A τωρα σε επιασα, ωστοσο το b στο τελος του gvk ειναι απλα το χρωμα απο το Black και δεν εχει καμια σημασια το "gvk(x)" με το τι τσιπακια εχουν. To qlv για τις b350/x370 μητρικες εχει μεγαλη σημασια ,κακως σου ειπαν τετοιο πραγμα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε δεν εισαι stable . αρχιζε να κατεβαζεις συχνοτητα. και πηγαινε στο νημα που σου ειπα πιο πανω. τα παιδια γνωριζουν καλυτερα εκει . εγω δεν ξερω πολλα. Συχνότητα πώς θα ρίξω ? Σε xmp τις έχω τώρα. Χειροκίνητα τίποτα δεν θα κάνω. Δεν θέλω να τις κάψω... 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε A τωρα σε επιασα, ωστοσο το b στο τελος του gvk ειναι απλα το χρωμα απο το Black και δεν εχει καμια σημασια το "gvk(x)" με το τι τσιπακια εχουν. To qlv για τις b350/x370 μητρικες εχει μεγαλη σημασια ,κακως σου ειπαν τετοιο πραγμα Κι εγώ που έχω Χ370, δηλαδή, διπλό το κακό... Τέλεια... Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ! 13 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε δεν εισαι stable . αρχιζε να κατεβαζεις συχνοτητα. και πηγαινε στο νημα που σου ειπα πιο πανω. τα παιδια γνωριζουν καλυτερα εκει . εγω δεν ξερω πολλα. Μήπως τυχαίνει να έχεις το λινκ από το νήμα ? Γιατί δεν πρόκειται να το βρω, μέσα σε όλα τα νήματα για μνήμες.
akoinonitos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Συχνότητα πώς θα ρίξω ? Σε xmp τις έχω τώρα. Χειροκίνητα τίποτα δεν θα κάνω. Δεν θέλω να τις κάψω... Κι εγώ που έχω Χ370, δηλαδή, διπλό το κακό... Τέλεια... Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ! Μήπως τυχαίνει να έχεις το λινκ από το νήμα ? Γιατί δεν πρόκειται να το βρω, μέσα σε όλα τα νήματα για μνήμες. https://www.insomnia.gr/forums/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/ δεν τις καις μην φοβασαι, οπως εισαι με xmp αλλαξε την συχνοτητα σε 3066 και ξανατεσταρε το ,αν σου βγαλει παλι error κατεβα στην απομενη χαμηλοτερη συχνοτητα μεχρι να μην σου βγαζει error Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/ δεν τις καις μην φοβασαι, οπως εισαι με xmp αλλαξε την συχνοτητα σε 3066 και ξανατεσταρε το ,αν σου βγαλει παλι error κατεβα στην απομενη χαμηλοτερη συχνοτητα μεχρι να μην σου βγαζει error Δηλαδή, τώρα που μου βγάζει σφάλμα, αν ανοίξω παιχνίδι να παίξω υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κρασάρει ο υπολογιστής ?
Γιώργος Γ. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/ δεν τις καις μην φοβασαι, οπως εισαι με xmp αλλαξε την συχνοτητα σε 3066 και ξανατεσταρε το ,αν σου βγαλει παλι error κατεβα στην απομενη χαμηλοτερη συχνοτητα μεχρι να μην σου βγαζει error Λοιπόν... Έκανα πριν καμία ώρα και παραπάνω restart τον υπολογιστή, μπήκα στη bios και έριξα το xmp στα 3000. Ο υπολογιστής είναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ (όπως πριν, απλά σε μεγαλύτερη συχνότητα). Εδώ και μια ώρα τρέχω το memetest, στα 3 ghz, και δεν έβγαλε ούτε 1 σφάλμα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές !! Όχι μόνο εσένα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που με βοήθησαν στο θέμα αυτό !! 3
Γιώργος Γ. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/12/2018 στις 1:19 ΠΜ, Γιώργος Γ. είπε Λοιπόν... Έκανα πριν καμία ώρα και παραπάνω restart τον υπολογιστή, μπήκα στη bios και έριξα το xmp στα 3000. Ο υπολογιστής είναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ (όπως πριν, απλά σε μεγαλύτερη συχνότητα). Εδώ και μια ώρα τρέχω το memetest, στα 3 ghz, και δεν έβγαλε ούτε 1 σφάλμα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές !! Όχι μόνο εσένα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που με βοήθησαν στο θέμα αυτό !! Μου κράσαρε 1 φορά λόγω ssd και μια λόγω μνήμης. Αναγκαστικά έριξα τις μνήμες στα 2800 (λόγω του 2ου κρασαρίσματπς, φυσικά). Πριν καιρό έγινε αυτό, αλλά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα