Προς το περιεχόμενο

Μακρια απο HD Hitachi (πρωην IBM) Deskstar=DEATHstar

Me_My_Self_And_I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Καντε μια αναζητηση στο insomnia για deskstar και μεταξυ των αλλων θα βρειτε και προηγουμενα μου post για προβλημα που ειχα με το συγκεκριμενο σκληρο (ibm deskstar αγορασμενο αρχες του 2003).

2.Αυτο το σκληρο τον αντικαταστησα μιας και ηταν μεσα στην εγγυηση και το Νοεμβριο πηρα τον καινουριο (hitachi deskstar) ο οποιος στο αυτοκολητο ειχε ημερομηνια κατασκευης NOV 2003 !!!!!!!!!!!!!!!!

Η εγγυηση του ομως λογω αντικαστασης εληγε οπως και του παλιου στις 24/02/2004. Εκει αρχισαν και τα προβληματα με αποτελεσμα τωρα ο σκληρος να στριγλιζει κολλημενος ουτε καν το bios να μην μπορει να τον δει και εγω εχω τα δεδομενα μου χαμενα.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Αν θελει καποιος moderator ας το βαλει πανω μηπως και γλητωσει κανεις :cry:

ΠΑΡΤΕ BACKUP ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Έναν Hitachi Deskstar 80BG πήρε πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου και του τον εγκατέστησα προχτές. Δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Είναι κατασκευασμένος το Δεκέμβριο 2003. Και του είπαν στο μαγαζί που τον πήρε ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση. Λες να "χτυπήσει" ξαφνικά; Κανείς άλλος με πρόβλημα με Hitachi σκληρούς;

Δημοσ.

accipio, το ότι γράφει Hitachi στο ταμπελάκι δεν σημαίνει δυστυχώς τίποτε :( Εϊναι IBM :(

Στην Αμερική εξελίσεται ακόμα η δίκη κάποιας ένωσης καταναλωτών εναντίον της IBM και διάβαζα την περασμένη εβδομάδα για κάποια e-mails μεταξύ αξιωματούχων της IBM που βγήκαν στη φόρα, σύμφωνα με τα οποία οι DEATHstar είχαν τουλάχιστον δπλάσια ποσοστά αποτυχίας από τον ανταγωνισμό, ΑΛΛΑ η επίσημη πολιτική της IBM ήταν να μην το παραδέχεται και να λένε πως φταίει το overclocking, κακός χειρισμός του χρήστη κλπ!!

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, μια παρτίδα που τους επιστρέψανε ως απαράδεκτη από κάποια μεγάλη εταιρία, να την προωθήσουν ξανά για πούλημα σε άλλη αγορά... :(

Οπότε, πες στο φίλο σου να κάνει κανένα τάμα να είναι στους λίγους τυχερούς που δεν έχουν πρόβλημα... :(

Δημοσ.

Οπότε, πες στο φίλο σου να κάνει κανένα τάμα να είναι στους λίγους τυχερούς που δεν έχουν πρόβλημα...

Ωωωχ, σκούρα τα πράγματα... θα φροντίσω να τον προετοιμάσω ψυχολογικά...

Δημοσ.

λέτε να ανάψω και εγώ καμιά λαμπάδα; :)

ο δικός μου deskstar εδώ και 2,5 χρόνια περίπου δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ουτε καν bad sector.

Δημοσ.

Μαγκες ετσι εχουν τα πραγματα με την ΙΒΜ ! ειχε παρει ενας φιλος μου και ο σκληρος χτυπησε απο την πρωτη φορα που ανοιξε το pc του :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Μακρια οσο προλαβαινετε!!! :mrgreen:

Δημοσ.

thhmame ki ego enan filo mou apo thn tripolh...

eixe ki autos duo ibm sklhrous...

meta apo kapoio shmeio kanane periergous thorubous...

kai meta apo ligo kairo xalasane kai oi duo!!!! :shock: :shock: :shock:

den leo bebaia oti oloi oi sklhroi ths ibm xalane etsi eukola...

...alla---> kalo tha einai na apofeugonte...(prosopikh apopsh)

Δημοσ.

paides eixa 2 deskstar

enan 40gb kai enan 60gb

phra mia mera ton 60gb kai phga se filo na kanoume antallages.

sunedesa la8os to jumperaki kai apo tote o hdd arxise na ta xanei...

afou ta dedomena htan polutima ton antikatesthsa amesa me enan seagate.

o mikros deskstar ton iounio sumplhrwnei 2 xronia apsoghs leitourgias,

kai na shmeiwsw oti apo to septembrio douleuei 24wres, 7hmeres...

h eimai kwlofardos, h einai na sou katsei :shock:

Δημοσ.

Kai emena enos filou,o IBM xalase alla eytixws prin symlpirosei xrono!htan xwrismenos se duo partition kai ayto me ta WnME ta eftise kyiriolektika,mou ton efere edw kai ekana ola ta alla partition copy ston diko mou disko!Sigoura den einai tyxaia ola ayta ta peristatikaKalo tha einai mallon na tous apofeygoume!

Δημοσ.

To provlhmatiko montelo ths IBM htan h seira 75GXP...

Autoi oi diskoi pragmatika eixan provlhma!!! Apo tote tous vghke to onoma (dethstart).

H seira 60GXP kai eidika h 120GXP den eixan idiaitera provlhmata....

Mou exoun xalasei para polloi diskoi, IBM (75GXP), Seagate kai wd... Malista ton teleutaio (WD) ton eixa 3 mhnes kai exasa sunolika kamia 120aria GB gia parth tou!

Auto den sumainei oti den 8a prepei na ksana parw WD. Oloi oi diskoi xalane.... Eidika ta teleutaia xronia......

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ή οχι αλλα μου χτυπησε ακριβως τη μερα που εληξε η εγγυηση :!: :!: :!:

Και οπως σας ειπα ηταν απο αντιτασταση και ειχε μονο 3 μηνες δουλεψει (ηταν κατασκευασμενος νοεμβριο του 2003!)

Δημοσ.

ton phges pisw ? Yparxei peritpwsh na ston alaksoun. Steile kana email kai sthn hitachi, rklse kanena kanthli kai kati mporei na ginei..... Eixa gurisei ena printer pou xalase thn idia mera pou elhge h eguhsh kai mou esteilan kainourio....

Δημοσ.

dimip πρακτικα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σου πει αν ειναι καλος η οχι, το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι απο τους πιο γρηγορους

ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες εχουν ενα ποστοστο χαλασμενο κομματιων

αυτο που αναφερε ο Nfountou το εχω ξανακουσει και ειχα και εγω εναν 75GXP (και την τριτη φορα που ψοφησε ζητησα αλλη μαρκα)

η αληθεια ειναι ομως οτι απο το 96 που θυμαμαι μεχρι σημερα ειναι (εστω και με μικρη διαφορα) οι πιο γρηγοροι δισκοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...