Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Είναι πρόκληση ένα πακέτο με προϊόντα μέσα,αφημένο μόνο του,ειδικά σε περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα

Εκεί βεβαια ΘΕΛΟΥΝ να τους πιάσουν,  εχουν και χώρο στι.ς φυλακές, και ο νόμος του "Friday-bird" θα φάνταζε ανέκδοτο.

Εδώ αντίθετα θα τους ονόμαζαν "φερόμενους υποψήφιους παράτυπους δράστες" και η φερόμενη ως αστυνομία θα σφύριζε αδιαφορα.   Μην πουμε επίσης πόσες δεκαετίες θα εκαναν μεχρι να αποφασίσουν τα φερόμενα ως δικαστήρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, geostratis είπε

Εκεί βεβαια ΘΕΛΟΥΝ να τους πιάσουν,  εχουν και χώρο στι.ς φυλακές, και ο νόμος του "Friday-bird" θα φάνταζε ανέκδοτο.

Εδώ αντίθετα θα τους ονόμαζαν "φερόμενους υποψήφιους παράτυπους δράστες" και η φερόμενη ως αστυνομία θα σφύριζε αδιαφορα.   Μην πουμε επίσης πόσες δεκαετίες θα εκαναν μεχρι να αποφασίσουν τα φερόμενα ως δικαστήρια...

Τόσο καλύτερη αστυνόμευση από μας που είμαστε ξέφραγο αμπέλι αφήνουμε τους δολοφόνους ελεύθερους τους δίνουμε και μετάλλια δεν τιμωρούμε κανέναν μπλα μπλα μπλα , γι'αυτό έχουν επταπλάσιες δολοφονίες ε;

0,75 φόνοι ανά 100.000 κατοίκους Ελλάδα, και 5,35 φόνοι ανά 100.000 κατοίκους ΗΠΑ.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Είναι πρόκληση ένα πακέτο με προϊόντα μέσα,αφημένο μόνο του,ειδικά σε περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα

Ακριβώς έτσι σκέφτονται οι ανέντιμοι άνθρωποι που χαλάνε την κοινωνία για όλους τους υπόλοιπους. Opportunist thief όπως λέγεται στ'Αγγλικά, αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία θα κλέψει. 

Κανονικά η αστυνομία θα έπρεπε να είχε επεκτείνει το μέτρο με ποδήλατα-δολώματα, μηχανάκια, και διάφορα άλλα για να πιάνει όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και όσους "προκαλούνται". Πρέπει να γίνει συνηθισμένη και εκτεταμένη εργασία ρουτίνας για όλα τα σώματα ώστε οι κλέφτες να το διπλό-σκέφτονται 

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Τους κλεφτες τις Ελλαδας ( και εγω μεσα :) ) που λενε οτι δεν παραλαβανε για να παρουν δευτερο αντικιμενο η επιστροφη χρηματων δεν θα κανει τιποτα?

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να πάει μπροστά...

Εδώ σου κλέβουν το αυτοκίνητο δίπλα στα γραφεία του πρωθυπουργού ..

Δημοσ.

2 ενστάσεις.

1ον ατυχές το παράδειγμα με την ψημένη μπριζόλα, που προφανώς την άρπαξε κάποιος πεινασμένος και όχι ληστής.

2ον, είναι άκομψο να αναφέρουμε περιοχές. Προφανώς σε κάποιες υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα, αλλά μέχρι εκεί. 2 φορές μου έχουν "φάει" μοτοσυκλέτα σε συνοικία... βέρων παλαιών Αθηναίων.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, aris1986 είπε

Το GPS των πακέτων θα δείχνει Μενίδι, άνω Λιόσια κτλπ εδώ..! Άντε στο τσακίρ κέφι τίποτα κάτω Πατήσια😁

ναι μενω μενιδι και ολοι οι εγκληματιες ειναι εδω...ενω στο μαρουσι κηφισια γλυφαδα που ισως μενεις ειναι ολοι καλοι...ολα τα δαχτυλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...μαθε να ξεχωριζεις τους ανθρωπους και οχι περιοχες επειδη καποιοι δεν ειχαν μπαμπα με λεφτα να αγορασον σπιτι σε πιο καλη περιοχη

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jimmyboyk είπε

ναι μενω μενιδι και ολοι οι εγκληματιες ειναι εδω...ενω στο μαρουσι κηφισια γλυφαδα που ισως μενεις ειναι ολοι καλοι...ολα τα δαχτυλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...μαθε να ξεχωριζεις τους ανθρωπους και οχι περιοχες επειδη καποιοι δεν ειχαν μπαμπα με λεφτα να αγορασον σπιτι σε πιο καλη περιοχη

Εγώ γείτονας σου είμαι δίπλα περιοχή στο Μενίδι... Πιο πολύ για χιούμορ το έγραψα μην τρελαίνεσαι...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, defacer είπε

Εδώ στο Βερολίνο πχ τα αφήνουν σε κάποιο γείτονα. Ανά πάσα στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει τουλάχιστον ένας στην πολυκατοικία πακέτο που προορίζεται για άλλον. Έχει τύχει μέρα που δουλεύω από το σπίτι να μαζέψω τέσσερις παραδόσεις για γείτονες.

Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ολλανδία και το βρίσκω πολύ ωραίο. Αφενός μεν δε χρειάζεται να τρέχεις σε κάποιο κατάστημα να τα παραλάβεις, αφετέρου γνωρίζεις τους γείτονές σου και δημιουργεί μία ανθρώπινη αίσθηση συνύπαρξης στους γείτονες. Ελπίζω να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα αυτό. Δε βρίσκω λόγο να μη γίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Τους κλεφτες τις Ελλαδας ( και εγω μεσα :) ) που λενε οτι δεν παραλαβανε για να παρουν δευτερο αντικιμενο η επιστροφη χρηματων δεν θα κανει τιποτα?

μου εχει τυχει μεσα σε ενα εξαμηνο 6 φορες να μην παραλαβω τπτ γιατι οι αθεοφοβοι εστειλαν επεξεργαστη τον 400 ευρω untracked ,καρτα γραφικων των 300 untracked κλπ κλπ ,εχω βαρεθει να μιλω με το support τους ,στο τελος θα με μπαναρουν και δεν θα φταιω γιατι απλα ειναι ανικανοι στο shipment , δεν γινεται πχ να σκαω 400 ευρω να στελεις κατι με περιγραφη στο value 400ε pc parts untracked και να περιμενεις οτι ο αλλος θα το παραλαβει ,σε μια περιπτωση ο αθεοφοβος πηρε την ραμ και αφησε το κουτι μεσα , το ταχυδρομειο κολλα ενα χαρτι πανω received this way και ειναι καλλυμενο ,εγω ως τελικως καταναλωτης τρεχω να βρω το δικαιο μου , και για κυπρο φταιει οτι εντος 5 μηνων αλλαξαν εταιρεια συνεργασιας στα αεροπλανα και συμβαινουν αυτα...

το κερασακι σταματησανε να στελουν λαπτοπ και κινητα κυπρο λογω αυτου αντι να αναβαθμισουν το shipment

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, forgotten είπε

μου εχει τυχει μεσα σε ενα εξαμηνο 6 φορες να μην παραλαβω τπτ γιατι οι αθεοφοβοι εστειλαν επεξεργαστη τον 400 ευρω untracked ,καρτα γραφικων των 300 untracked κλπ κλπ ,εχω βαρεθει να μιλω με το support τους ,στο τελος θα με μπαναρουν και δεν θα φταιω γιατι απλα ειναι ανικανοι στο shipment , δεν γινεται πχ να σκαω 400 ευρω να στελεις κατι με περιγραφη στο value 400ε pc parts untracked και να περιμενεις οτι ο αλλος θα το παραλαβει ,σε μια περιπτωση ο αθεοφοβος πηρε την ραμ και αφησε το κουτι μεσα , το ταχυδρομειο κολλα ενα χαρτι πανω received this way και ειναι καλλυμενο ,εγω ως τελικως καταναλωτης τρεχω να βρω το δικαιο μου , και για κυπρο φταιει οτι εντος 5 μηνων αλλαξαν εταιρεια συνεργασιας στα αεροπλανα και συμβαινουν αυτα...

το κερασακι σταματησανε να στελουν λαπτοπ και κινητα κυπρο λογω αυτου αντι να αναβαθμισουν το shipment

Σε καταλαβαινω και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω. Αγοραζω πραγραμα αξιας και τα στελνουν με ΕΛΤΑ απλη, ουτε καν tracking number... δεν θελω να πληρωσω 15-20 ευρω για να ερθει με UPS. Προσφατα εχουν αρχησει να χρησιμοποιουν ολο και περισσοτερο i-parcel οπου στα φερνει η ΕΛΤΑ Courier. Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε ας κανει και εναν μηνα αρκει να ερθει μονο...

Επεξ/σία από MessatsuRoku
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Σε καταλαβαινω και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω. Αγοραζω πραγραμα αξιας και τα στελνουν με ΕΛΤΑ απλη, ουτε καν tracking number... δεν θελω να πληρωσω 15-20 ευρω για να ερθει με UPS. Προσφατα εχουν αρχησει να χρησιμοποιουν ολο και περισσοτερο i-parcel οπου στα φερνει η ΕΛΤΑ Courier. Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε ας κανει και εναν μηνα αρκει να ερθει μονο...

για κυπρο express ειναι 30 ευρω περιπου ενω η απλη επιλογη 17 ευρω ,εγω ως απλος χρηστης με 17 ευρω στελλω συστημενο με κωδικο αποστολης βαρους 3κg αδυνατω να αντιληφθω πως γινεται ενας επεξεργαστης βαρους εστω 0.5 κιλων στοιχιζει τοσα στην αποστολη. Οποτε θεωρω το συστημα της αποστολης τους λανθανων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...