Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, divo είπε

Δεν μου απαντησες ομως ειχε? και αν ειχε ποιο ηταν. τουλαχιστον να ξερουμε ποια εχουν αδυναμιες.

το είχα βάλει πριν από 4 χρονια 120 ευρώ μαζί με τι τοποθέτηση , νομίζω είχε 4-5 καλώδια συνολικά πέραν τις τροφοδοσίας είχε αλλα δυο κάτι απενεργοποιούσανε σε περίπτωση κλοπής , αλλα θα σε γελάσω δεν έκανα εγώ την εγκατάσταση  ήτανε και καλά stealth , αδιάβροχο  , GSM  GPRS  , τι να πω μπορεί και να το βρήκανε δεν το είχαν βάλει και στο καλύτερο σημείο , διπλα στη μπαταρία ήτανε χωμένο , πάντως τέτοια ίσος και καλύτερα έχει τώρα και με 30-40 ευρω ,ευτυχώς το αμάξι ήτανε ασφαλισμένο για κλοπή από παλιό συμβόλαιο που ανανέωνα  γιατί σήμερα δεν τα ασφαλίζουνε καν αυτά τα αυτοκίνητα για κλοπή μου είπε ο ασφαλιστής , κάτι θα πάρω πίσω τον άλλον μηνα για να δούμε , το μονο μου άγχος τώρα είναι μην βρούνε κανένα κομμάτι από το αυτοκίνητο και δεν με πληρώσουνε κιόλας , με είχε βολέψει αυτό το αμάξι πολύ δεν ξέρω τι θα κάνω αν θα πάω πάλι σε smart μεταχειρισμένο με τον φόβο μην μου το φάνε η αν θα πάω σε κάποιο άλλο μικρό

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, divo είπε

γι αυτο βαζεις tracker και με εφεδρικη μπαταρια  και εχεις ενεργοποιημενο το geodefence και αλλα καλουδια οπως ας πουμε τη διακοπη παροχης και τον κραδασμο και φυσικα κοιτας για τρακερ που να καταγραφει σε σεβερ την πορεια. ειχε ολα αυτα αυτο που σου κλεψανε? Οι τιμες σημερα ειναι γελοίες κατ εμε.Απλα ολοι λεμε, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, Δεν θα συμβη σε μενα.....

Λύσεις  υπάρχουν πολλες μια από αυτές ειναι να το δείξεις στον ίδιο. Μαντεψε τι μπορει να γινει μετα....... 

Η αστυνομια ηταν USA γιατι αν ηταν εδω οχι κλεφτες δε θα επιανε αλλα θα σε απέτρεπαν κιολας να κανεις μήνυση μην τους χαλασεις τον καφε και χρειαστει να φτιαξουν κανα χαρτι. Λεω χαρτι γιατι για ερευνα...ουτε λογος..😁😁😁😁

Πουθεναδες απλα, εκτος απο τη Διας.

Δεν διαβάζεις τι γράφουμε. Βάλε ότι γουστάρεις. Με το που θα πάει στο γκέτο η αστυνομία σηκώνει ψηλά τα χέρια. Σου λέει έχουμε εντολή από το υπουργείο να μην πηγαίνουμε εκεί χωρίς να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος και φυσικά η κλοπή ενός οχήματος ενός νόμιμου φορολογούμενου πολίτη δεν είναι σοβαρός λόγος για τον κύριο υπουργό. Η μόνη λύση για να το πάρεις πίσω είναι να ζωστείς όπλα σαν τον Ράμπο, να πάρεις μαζί σου και μερικούς που την έχουν δει Σβαρτσενέγκερ και να πας στο γκέτο και να τα κάνεις όλα λίμπα. Αλλά αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Στην πεζή ζωή χάνεις το αυτοκίνητό σου, ξέρεις που είναι και ποιος σου το έκλεψε και δεν μπορείς να κάνεις απλά τίποτα. Γιατί για το ελληνικό κράτος ο νόμιμος Έλληνας πολίτης είναι απλά αντικείμενο προς εκμετάλλευση και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 5:14 ΜΜ, LionRulesGR είπε

τωρα το κλεφτρονι ανακρινεται στο αστυνομικο τμήμα Τρικάλων… γιατι προφανως ειχα βαλει κρυφη καμερα στην εισοδο μετα την πρωτη κλοπη

Πάλι καλά που δεν πιάσανε εσένα αντί το (φερόμενο ως) κλεφτρόνι, που έβαλες κάμερα και παραβίασες τα προσωπικά του δεδομένα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...