georgepppo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 δουλεύω ψυκτικός, πρόσφατα σε μια δουλειά σε ένα γιαπί στην ομόνοια ξύλωσαν ένα μέτρο καλώδιου 3Χ1.5mm2 αξίας 45 λεπτών γύφτοι απο τοίχο και μετά περιμένεις να είναι ασφαλές ας πούμε ένα δέμα καλά εδώ γελάνε και οι πέτρες.
geo99rge Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 έχουν τη λύση αλλά δεν... παραδόσεις στις ταράτσες με τα ντρονια
xtalosgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, geo99rge είπε έχουν τη λύση αλλά δεν... παραδόσεις στις ταράτσες με τα ντρονια θεός
MTX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 και το Smartaki μου GPS είχε αλλα κάπου μπρός Μενίδι χάθηκε το σήμα του , λέτε να το πήρανε εξωγήινοι ?, πάντως αυτό που έγραψε ήτανε του αστυνομικού η ατάκα , μα και εσύ Smart πηγες και πήρες δεν το ξέρεις ότι αυτά τα κλέβουνε ..πάντως οι επαγγελματίες κλεφτες είναι πολύ μπροστά τεχνολογικά από τους νοικοκύρηδες 2
dhmhtries22 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο μέχρι και παράδοση απευθείας στο εσωτερικό των οικιών των αγοραστών Spasto kai ftiaksto glass.Υπηρεσία άμεσης αντικατάστασης σπασμένων πορτών, παραθύρων,τοίχων.Πολύ καλές τιμές ,συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο.Και φυσικά ειδικά προγράμματα ασφάλισης για όσους δέχονται πακέτα από την Amazon...😂😂😂
geostratis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, xrhstoskzn είπε Ναι οι δολοφονίες βαφτίζονται αυτοκτονίες και οι συγγενείς το δέχονται. Επίσης ψεκάζουν [χρυσαυγίτες... με την μυστική ουσία κρετινολόλη]. Σε ζηλεύω για την αθωότητα και την αφέλεια σου. Αν την είχαμε όλοι, θα ζούσαμε καλύτερα, χωρίς αγχη και προβληματισμούς. Μην ανησυχείς, όλα καλά ... 1
LionRulesGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 17/12/2018 στις 8:51 ΜΜ, mr.mister είπε Καλα αυτο που γινεται στην Αμερικη που αφηνουν τα πακετα απο εξω οταν λειπεις αν γινοταν στην Ελλαδα δεν θα παραδινοταν πακετο.Σκατα να αφησεις εδω εξω θα τα παρουν. Απο οτι φαινεται ΔΕΝ ψωνιζεις απο Amazon UK … 5 στα 10 πακέτα μου τα αφηνουν απ εξω και φεύγουν… και αυτο που λες για τους Ελληναρες αν και εν μερη αληθεια ειναι λιγο υπερβολή… 1 βδομαδα πριν ελαβα πακετο που ειχα παραγγειλει 200 ευρω και το βρηκα στην είσοδο… Μαντεψε τι εγινε… Ηταν το δικο μου δολωμα για να πιασω την κουφαλίτσα της πολυκατοικιας που μου ειχε ξανακλεψει κατι παλιοτερα… Κρυφτηκα στο υπογειο και τωρα το κλεφτρονι ανακρινεται στο αστυνομικο τμήμα Τρικάλων… γιατι προφανως ειχα βαλει κρυφη καμερα στην εισοδο μετα την πρωτη κλοπη… Πλακα δεν εχει οταν τιμωρουνται οι ενοχοι ? 2
MTX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, LionRulesGR είπε Απο οτι φαινεται ΔΕΝ ψωνιζεις απο Amazon UK … 5 στα 10 πακέτα μου τα αφηνουν απ εξω και φεύγουν… και αυτο που λες για τους Ελληναρες αν και εν μερη αληθεια ειναι λιγο υπερβολή… 1 βδομαδα πριν ελαβα πακετο που ειχα παραγγειλει 200 ευρω και το βρηκα στην είσοδο… Μαντεψε τι εγινε… Ηταν το δικο μου δολωμα για να πιασω την κουφαλίτσα της πολυκατοικιας που μου ειχε ξανακλεψει κατι παλιοτερα… Κρυφτηκα στο υπογειο και τωρα το κλεφτρονι ανακρινεται στο αστυνομικο τμήμα Τρικάλων… γιατι προφανως ειχα βαλει κρυφη καμερα στην εισοδο μετα την πρωτη κλοπη… Πλακα δεν εχει οταν τιμωρουνται οι ενοχοι ? φιλε μην μας λες μπαρούφες για να βρισκόμαστε σε συζήτηση , σιγά μην έγραψε και δράκο η κάμερα σου , πρώτον δεν μπορείς να βάλεις κάμερα σε πολυκατοικία χωρίς τι συγκατάθεση όλων και χωρίς ομόφωνη αλλαγή του καταστατικού , άρα θα ήταν ενήμερος και ο κλέφτης , εφόσον είναι ένοικος στη πολυκατοικία , δεύτερον απαγορεύεται ακόμα και αν την βάλεις, να μην βάλεις σε κάποιο εμφανή σημείο ότι ο χώρος παρακολουθείται βάση του νομου τάδε ώστε να το δει ακόμα και αυτός που έχει σκοπό να κλέψει , οι κάμερες έχουνε λογική να δουλέψουνε αποτρεπτικά στον κλέφτη όχι να κάνει ο καθένας μπανιστήρι , και τρίτον να πάρω το σενάριο ότι όντως έγινε αυτό που λες δεν μπορείς να χρησιμοποίησης το video νομικά , εσύ θα μπλέξεις χειρότερα από τον κλέφτη , το μονο σου όφελος από αυτήν την ιστορία είναι ότι ξέρεις πια είναι η κουφαλίτσα και τον περιμένεις στη γωνια βραδυ με μια κουκούλα αν έχεις τα @@ , φιλικά μπήκα στο κόπο να γράψω γιατί το θεωρώ γέλιο αυτό που έγραψες απλά να προστατέψω κάποιον μην τυχόν του έβαλες ιδέα και βρει και τον μπελά του , οποτε αυτά περί ανάκρισης είναι από άλλο παραμύθι , καλο βραδυ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από MTX 2
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, MTX είπε φιλε μην μας λες μπαρούφες για να βρισκόμαστε σε συζήτηση , σιγά μην έγραψε και δράκο η κάμερα σου , πρώτον δεν μπορείς να βάλεις κάμερα σε πολυκατοικία χωρίς τι συγκατάθεση όλων και χωρίς ομόφωνη αλλαγή του καταστατικού , άρα θα ήταν ενήμερος και ο κλέφτης , εφόσον είναι ένοικος στη πολυκατοικία , δεύτερον απαγορεύεται ακόμα και αν την βάλεις, να μην βάλεις σε κάποιο εμφανή σημείο ότι ο χώρος παρακολουθείται βάση του νομου τάδε ώστε να το δει ακόμα και αυτός που έχει σκοπό να κλέψει , οι κάμερες έχουνε λογική να δουλέψουνε αποτρεπτικά στον κλέφτη όχι να κάνει ο καθένας μπανιστήρι , και τρίτον να πάρω το σενάριο ότι όντως έγινε αυτό που λες δεν μπορείς να χρησιμοποίησης το video νομικά , εσύ θα μπλέξεις χειρότερα από τον κλέφτη , το μονο σου όφελος από αυτήν την ιστορία είναι ότι ξέρεις πια είναι η κουφαλίτσα και τον περιμένεις στη γωνια βραδυ με μια κουκούλα αν έχεις τα @@ , φιλικά μπήκα στο κόπο να γράψω γιατί το θεωρώ γέλιο αυτό που έγραψες απλά να προστατέψω κάποιον μην τυχόν του έβαλες ιδέα και βρει και τον μπελά του , οποτε αυτά περί ανάκρισης είναι από άλλο παραμύθι , καλο βραδυ Δεν εγραψε καποου οτι χρησιμοποιησε το βιντεο νομικα... 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LionRulesGR είπε Απο οτι φαινεται ΔΕΝ ψωνιζεις απο Amazon UK … 5 στα 10 πακέτα μου τα αφηνουν απ εξω και φεύγουν… και αυτο που λες για τους Ελληναρες αν και εν μερη αληθεια ειναι λιγο υπερβολή… 1 βδομαδα πριν ελαβα πακετο που ειχα παραγγειλει 200 ευρω και το βρηκα στην είσοδο… Μαντεψε τι εγινε… Ηταν το δικο μου δολωμα για να πιασω την κουφαλίτσα της πολυκατοικιας που μου ειχε ξανακλεψει κατι παλιοτερα… Κρυφτηκα στο υπογειο και τωρα το κλεφτρονι ανακρινεται στο αστυνομικο τμήμα Τρικάλων… γιατι προφανως ειχα βαλει κρυφη καμερα στην εισοδο μετα την πρωτη κλοπη… Πλακα δεν εχει οταν τιμωρουνται οι ενοχοι ? Ελπίζω να του τα έκανες λάστιχο ε ; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros 1
ChrisTz1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ είμαστε τόσο ανώμαλοι που αν σε κλέψουν και έχεις κάμερα , δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υλικό γιατί θεωρείται προσωπικά δεδομένα... 1
MTX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, divo είπε γι αυτο βαζεις tracker και με εφεδρικη μπαταρια και εχεις ενεργοποιημενο το geodefence και αλλα καλουδια οπως ας πουμε τη διακοπη παροχης και τον κραδασμο και φυσικα κοιτας για τρακερ που να καταγραφει σε σεβερ την πορεια. ειχε ολα αυτα αυτο που σου κλεψανε? Οι τιμες σημερα ειναι γελοίες κατ εμε.Απλα ολοι λεμε, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, Δεν θα συμβη σε μενα..... Λύσεις υπάρχουν πολλες μια από αυτές ειναι να το δείξεις στον ίδιο. Μαντεψε τι μπορει να γινει μετα...... έχουν πομπούς και κουκούλες που μπλοκάρουν ότι και να βάλεις φίλε μου
MTX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, pournaras είπε Δεν εγραψε καποου οτι χρησιμοποιησε το βιντεο νομικα... έγραψε ότι χρησιμοποιώντας το video σαν ενοχοποιητικό στοιχειο και ότι ανακρίνεται στην αστυνομία , και ότι τιμωρήθηκε ο κλέφτης ,σε πληροφορώ ότι ο αξιωματικός τις υπηρεσίας δεν θα έμπαινε καν στο κόπο να πάρει στα σοβαρά κάτι τέτοιο ποσο μάλλον να καταγράψει το περιστατικό και να ξεκινήσει διαδικασίες που προβλέπονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα