Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει πέρσι έναν υπολογιστή και προσωρινά γιατί δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα το είχα συνδέσει με μία παλιά HD τηλεόραση. Τώρα λοιπόν που με παίρνει κάπως οικονομικά είμαι στο δίλημμα να πάρω monitor ή να πάρω καινούργια τηλεόραση. θέλω να παίζω παιχνίδια να σερφαρω σε ίντερνετ να βλέπω ταινίες στο netflix και μελλοντικά σκέφτομαι να πάρω xbox one s τι προτείνεται λοιπόν ??? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One
qwertyuiop2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Όλα τα μερίσματα εξωτερικό πακέτο πάνε, μου φαίνεται τελικά... 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Όλα τα μερίσματα εξωτερικό πακέτο πάνε, μου φαίνεται τελικά... Τα λεφτα δεν ειναι απο το μερισμα επισης δεν ψωνιζω ποτε απο εξωτερικο μονο απο ελλαδα
georgeγ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Οι περισσότεροι εδω μέσα προτείνουν μονιτορ λογω υψηλού αριθμού ανανέωσης,ειναι πιο ξεκουραστα τα ματια και κατι τέτοια...προσωπικά αντί να πάρω μόνιτορ θα έπαιρνα με τα ίδια λεφτά μια μεγαλύτερη σε ίντσες τηλεόραση gamer δεν ειμαι 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, georgeγ είπε Οι περισσότεροι εδω μέσα προτείνουν μονιτορ λογω υψηλού αριθμού ανανέωσης,ειναι πιο ξεκουραστα τα ματια και κατι τέτοια...προσωπικά αντί να πάρω μόνιτορ θα έπαιρνα με τα ίδια λεφτά μια μεγαλύτερη σε ίντσες τηλεόραση gamer δεν ειμαι Για αυτο δεν ξερω με 300-400 κατοσταρικα παιρνεις μονιτορ με free sync και ips panel αλλα μεχρι αναλυση 2500χ1080 ενω με τα ιδια λεφτα παιρνεις 42 4Κ η οποια εχει και HDR
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, 3DJIN είπε χτυπα μια 32 με VA για monitor αξιζει ? εχεις καποια να προτινεις ?
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε αξιζει ? εχεις καποια να προτινεις ? μη χαλας τα ματια σου, παρε ενα καλο μονιτορ να το χαρεις..θα το εχεις χρονια
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MegalosVeziris είπε μη χαλας τα ματια σου, παρε ενα καλο μονιτορ να το χαρεις..θα το εχεις χρονια 4κ η qhd ?
Ntinaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Οθονη παρε, ειναι πολυ πιο ξεκουραστες για καθημερινη χρηση.
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε 4κ η qhd ? αναλογα τα χρηματα...σε αλλους αρεσουν οι widescreen...παρε κατι καλο για τα ματια σου! δες τις οθονες απο κοντα σε κανα κοτσοβολο και μετα αγορασε το απο σκρουτζ😉 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, randomcat είπε οποτε καταληγουμε στο μονιτορ συμφωνα με τα βιντεο που ειδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Στις 17/12/2018 στις 9:15 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Όλα τα μερίσματα εξωτερικό πακέτο πάνε, μου φαίνεται τελικά... Εσύ το ΚΕΑ που παίρνεις από το κράτος τι το κάνεις τύπε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα