Προς το περιεχόμενο

Belkin F9J1004az Wireless Modem Router 9.99 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=204273

μονο στο public βρηκα κατι αντιστιχο στα 44.90       https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/adsl-modem-router/belkin-n150-f9j1004az-pstn-asyrmato-modem-router-150mbps/prod4380233pp/

Το Belkin Wireless Modem Router N150 έρχεται για να σας δώσει τη δυνατότητα επέκτασης χρήσης του ασύρματου δικτύου σας χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία 802.11n και σας συνδέει στο δίκτυο σε υψηλές ταχύτητες που αγγίζουν μέχρι και τα 150Mbps. Παράλληλα, σας παρέχει υψηλά επίπεδα προστασίας από εισβολές τρίτων, χρησιμοποιώντας το Wi-Fi Protected Access (WPA & WPA 2) και την 128-bit κρυπτογράφηση του σήματος (WEP).

Επεξ/σία από maroulisk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν σωστο θυμα του καταναλωτισμου θα επαιρνα ενα οχι επειδη το χρειαζομαι αλλα επειδη κανει 10 ευρω,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα πεσουν ακυρα..

edit:ακυρο απο οτι ειδα στο public το βγαζει εξαντλημενο και δεν το εχει πουθενα αλλου,οποτε μαλλον οπως ειπαν και τα παιδια δεν αξιζει τον κοπο.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.

γιατί δεν αξίζει ρε παιδιά για 10Ε; Τι το αρχαίο έχει; όποιος δεν έχει του παρόχου είναι μια τίμια επιλογή με 802.11n

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικά πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο σε αυτην την τιμη , και το παλια ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που κολλάει οταν μιλάμε  για ενα modem.

Στα χρήματα αυτα μπορει καποιος κάλλιστα να το παρει αν εχει πρόβλημα με τις εταιρίας του

Αποψη μου μην τα ισοπεδώνουμε ολα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει φυσικό κατάστημα με διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ...ένα τηλεφώνημα θα λύσει τις όποιες απορίες.

(Εμένα μου φαίνεται για λάθος)

Update

"Λυπούμαστε πολύ.
Το προϊόν εξαντλήθηκε"

Επεξ/σία από Doubt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...