HardwareZone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nickolas είπε Έχω Ιphone 7 plus και δεν αναπαράγω την αρβύλα κανενός. Το Iphone μου ήταν πιο γρήγορο στην επεξεργασία video από τον Intel Mac μου... Όλη η ιστορία είναι το optimization και οι μακροεντολές. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, λες αρλούμπες. Μετά συγχωρήσεως. 2
Pokemon640 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Ελπιζουμε να γινει mainstream το 70mm imax λοιπον να δω και πόσοι έχουν παροχή 25KVa για να συνδέσουν τον imax projector πέρα των τετραγωνικών/BTU που θέλουν ως μηχάνημα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Pokemon640
AliasAndrew Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Οτι θα εχει ο αλλος καμερα αξιας 50 χιλιαδων ευρω και βαλε και θα σκαλωσει να δωσει λιγα χιλιαρικα ακομη για καταλληλο pc ε? 1
nickolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, HardwareZone είπε Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, λες αρλούμπες. Μετά συγχωρήσεως. Και ποιος είσαι Εσυ που το λες αυτό; γκουγκλαρε το και θα δεις πολλές αναφορές από όσους έχουν IPad κυρίως. Ακόμα και το τωρινό απλό Ιpad είναι πολύ δυνατό στο 4Κ. Επαναλαμβανω έχω το IPhone 7 και σε επεξεργασία 4Κ απλά δε σκαλώνει πουθενά και το export είναι ταχύτατο. ...αλλο που δε βολεύει να κανεις κάτι τέτοιο στο κινητό. Αλλά σε κάνει να καταλάβεις Ποσο δεινόσαυροι είναι τα τωρινά PC (που σε επεξεργαστική ισχύ έχουν κάνει τα τελευταία 10 χρόνια όση πρόοδο έκαναν οι φορητές συσκευές σε 2 χρόνια).
HardwareZone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, nickolas είπε Και ποιος είσαι Εσυ που το λες αυτό; γκουγκλαρε το και θα δεις πολλές αναφορές από όσους έχουν IPad κυρίως. Ακόμα και το τωρινό απλό Ιpad είναι πολύ δυνατό στο 4Κ. Επαναλαμβανω έχω το IPhone 7 και σε επεξεργασία 4Κ απλά δε σκαλώνει πουθενά και το export είναι ταχύτατο. ...αλλο που δε βολεύει να κανεις κάτι τέτοιο στο κινητό. Αλλά σε κάνει να καταλάβεις Ποσο δεινόσαυροι είναι τα τωρινά PC (που σε επεξεργαστική ισχύ έχουν κάνει τα τελευταία 10 χρόνια όση πρόοδο έκαναν οι φορητές συσκευές σε 2 χρόνια). Αφού το λες εσύ ο ειδικός τότε δεν πέφτει λόγος στις εταιρίες παραγωγής και στους διάφορους μεγάλους παραγωγούς που χρησιμοποιούν windows και Mac για την επεξεργασία και συμπίεση βίντεο. Τι να κάνουν οι 48 πυρήνες ενός συστήματος με Xeon Platinum, τι να κάνουν μερικές GTX 2080 Ti κόντρα στο iPhone και το iPad σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους! Μου αρέσει που σου απαντάω και στα σοβαρά ενώ κανείς δεν δίνει σημασία στις βλακείες που πετάς.
Homecinemakias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nickolas είπε Και ποιος είσαι Εσυ που το λες αυτό; γκουγκλαρε το και θα δεις πολλές αναφορές από όσους έχουν IPad κυρίως. Ακόμα και το τωρινό απλό Ιpad είναι πολύ δυνατό στο 4Κ. Επαναλαμβανω έχω το IPhone 7 και σε επεξεργασία 4Κ απλά δε σκαλώνει πουθενά και το export είναι ταχύτατο. ...αλλο που δε βολεύει να κανεις κάτι τέτοιο στο κινητό. Αλλά σε κάνει να καταλάβεις Ποσο δεινόσαυροι είναι τα τωρινά PC (που σε επεξεργαστική ισχύ έχουν κάνει τα τελευταία 10 χρόνια όση πρόοδο έκαναν οι φορητές συσκευές σε 2 χρόνια). Δηλαδή εγώ που είχα macbookpro και φέτος πήρα και άλλον έναν για να δουλεύω το final cut pro, μάλλον πιάστηκα κορόιδο αφού με ένα κινητό i phone oι απανταχού βιντεάδες κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους!!!! Ρε πως την πάτησα έτσιιιιιιι......
HardwareZone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Κλασικός ελληναράς ξερόλας που επιμένει σε κάθε βλακεία που σκέπτεται
nickolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Δηλαδή εγώ που είχα macbookpro και φέτος πήρα και άλλον έναν για να δουλεύω το final cut pro, μάλλον πιάστηκα κορόιδο αφού με ένα κινητό i phone oι απανταχού βιντεάδες κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους!!!! Ρε πως την πάτησα έτσιιιιιιι...... To file management στο Ios πρακτικά δεν υπάρχει οπότε δεν μπορείς εύκολα να κάνεις σοβαρή δουλεία. Αυτό δε σημαίνει ότι στην επεξεργασία video (και φώτο) τα φορητά της Apple κοντράρουν PC με πολλές δεκάδες φορές την κατανάλωση ενέργειάς τους... Βασικά η Αpple αν έφτιαχνε το Ios θα μπορούσε να κυριαρχήσει παντού μιας και έχει 1 χρόνο πλεονέκτημα σε επεξεργαστική ισχύ από Samsung/Qualcomm και πλέον ρίχνει πολλά έτη στην Intel (που δεν έχει παρουσιάσει πρακτικά κάτι καινοτόμο εδώ και ~4 χρόνια) 4 ώρες πριν, HardwareZone είπε Κλασικός ελληναράς ξερόλας που επιμένει σε κάθε βλακεία που σκέπτεται Νομίζω καλύτερα να μιλάς για τον εαυτό σου. Εκτός και αν έχεις Iphone 7 ή νεότερο ή αντίστοιχο Ipad και έχεις δοκιμάσει αυτό που λέω. Αν είχες βέβαια, δε θα π@παρολογούσες απλά επειδή σου είναι δύσκολο να πιστέψεις κάτι. Αλλά εδώ δεν γράφω την άποψή μου. Παραθέτω ένα γεγονός.
Nikos667 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Στις 17/12/2018 στις 7:27 ΜΜ, azuli είπε Λες και ασχολουνται πολλοι με 8k..εδω ειναι μηδενικο το ποσοστο 4k περιεχομενου. Το 99,9999999999999% των χρηστων δεν εχει hardware καταλληλο,που ακομα και να το ειχε θα το ειχε μονο για να το διαβαζει στα specs των συσκευων που το υποστηριζουν! Οι πελατες της nvidia δεν ειναι μονο οι gamers,ουτε οι content creators ειναι αποκλειστικα μονο gamers & streamers . Οποτε μην θεωρεις αμελητεα τα κερδη απο μια συμφωνια που θα εξασφαλισει καποια εταιρια απο αυτο το 0.0000000000001% του πελατολογειου της.
azuli Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 On 17/12/2018 at 23:09, Pokemon640 said: Το σοβαρότερο πρόβλημα για να ξεκινήσει το 8κ σαν τεχνολογία είναι η υποδομή. Πως θα λάβεις 8k stream ? σε τι οθόνη/TV θα το δεις ; πόσοι έχουν 8κ οθόνες ; θα υπάρχει εμπορικό format που αναπαράγει 8κ και κάποιος αντίστοιχος player η θα είναι όλα μέσω stream ? αν ισχύει το τελευταίο. Μαζί με το 8k monitor θα θες και σύνδεση 100άρα με συνδρομή σε πάροχο ταινιών. ξεχασες οτι θα πιανει ενα δισκο η ταινια.Θα ειναι οπως με τις βιντεοκασετες,κασετα και ταινια. Οποτε σε 20 χρονια και το βλεπουμε.
kurkosdr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2018 στις 4:59 ΜΜ, fotoalexandros είπε Τώρα, το κατά πόσο θα έρθει το 8Κ ''στις μάζες'', είναι από εκείνες τις μεγαλοστομίες των εταιριών για εντυπωσιασμό. Εδώ ακόμα το 4Κ δεν κατάφερε να επεκταθεί και θα πάμε στο 8Κ... Όταν εννοεί τις "μάζες" εννοεί τους δημιουργούς περιεχομένου. Δεν εννοεί: 1) Τον Μπάμπη με το κινητό 4Κ 2) Τον fotoalexandros με την 1080p τηλεόραση (ή 4Κ το πολύ) Είχε αφιέρωμα το Linus Tech Tips στο YouTube γιατί αγόρασαν 8Κ κάμερα (άμα βαριέσαι να διαβάσεις το κείμενο του άρθρου που εξηγεί γιατί). Χώρια ότι σαν δημιουργό περιεχομένου σε συμφέρει να έχεις ένα 8Κ master για το μέλλον. Αυτές οι ταινίες πριν το 2006, ακόμα και αυτές που δεν είχαν τραβηχτεί σε φιλμ αλλά σε ψηφιακή κάμερα, πως βγήκαν μετά σε Blu-ray 1080p αναρωτήθηκες ποτέ; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από kurkosdr
Pokemon640 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, azuli είπε ξεχασες οτι θα πιανει ενα δισκο η ταινια.Θα ειναι οπως με τις βιντεοκασετες,κασετα και ταινια. Οποτε σε 20 χρονια και το βλεπουμε. Εξαρτάται με τον codec. Ο HEVC(h265) δίνει καλά περιθώρια σε σχέση bitrate/χώρο/ποιότητα. Το Bluray είναι λίγο θέμα γιατί θεωρητικά θα θες η Quad layer (άρα κόστος ανά δίσκο) η νέο φορμά από την αρχή (άρα νέους player/δίσκους). Ακόμη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ποιο μέσο θα στηρίζει 8k και θα είναι για home use. Υ.Γ. Αν εννοείς δίσκο=HDD/SSD. Είναι οικονομικά ασύμφορο να βγαίνει η κάθε νέα ταινία στα ράφια των καταστημάτων σε SSD. Ούτως η άλλως όλες οι κυκλοφορίες είναι σε bluray και αρκετές ταινίες και σε 4k bluray. Για το 8k... ακόμη αναμένουμε νεότερα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Pokemon640
freegr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ακούγεται πραγματικά αρκετά εντυπωσιακό για το μέλλον της εικόνας που απλά θα πάει σε άλλο επίπεδο τα επόμενα χρόνια..
dimitridegrecia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Θεέ μου τι διαβάζω εδώ μέσα. Ο ένας λέει για iphone 7 που τραβάει 4Κ με συμπίεση στο θεό, ο άλλος λέει για αποθηκευτικά μέσα, ο άλλος σχολιάζει τον τίτλο του άρθρου που έχει ξεκάθαρα τη λέξη "μάζες" σε εισαγωγικά ήδη - λες και μπήκα στο γκαζέτα να διαβάσω τεχνολογικό άρθρο. Εδώ με 4Κ raw από DJI Phantom 3 Pro και είναι σκότωμα να κάνεις σύνθεση 3-4 κλιπ στη σειρά με το Premiere σε τούμπανο PC, και διαβάζω για iPHONE 7!!!! Το άρθρο, για όλους εσάς που προφανώς και δεν διάβασαν (ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται) μιλάει για 8Κ RAW φορμά. Όχι 8Κ σε Η265, όχι 8Κ σε H264, μιλάει για RAW. ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ. Terabyte και terabyte υλικού που μόνο και μόνο οι ταχύτητες ανάγνωσης ενός HDD ή SSD σε SATA3 δεν αρκούν για να το διαβάσουν! Τα 550ΜΒ/s του SATA3 δεν φτάνουν γιατί πολύ απλά ένα δευτερόλεπτο βίντεο, είναι 1.58GB (https://en.wikipedia.org/wiki/Uncompressed_video). Σας παρακαλώ, όχι άλλα σχόλια flame, ασχετοσύνης και άγνοιας, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς που λέει και η διαφήμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα