Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone!! Pocophone f1, honor play, honor 8x, Sony xperia xz1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ τη βοήθεια σας.. Θέλω να κάνω μια αγορά smartphone κ δεν ξέρω τι να επιλέξω.. Έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω:

Pocophone f1

Honor play

Xonor 8x

Sony xperia zn1

Δημοσ.

Μέχρι τα 300 ευρό. Αντε λίγο πάνω, λιγο κατω.. Μ ενδιαφέρει η μπαταρία, ταχύτητα, καμερα/ρες.

Κλεινω προς το pocophone αλλά με τρομάζει λίγο η 12mp κάμερα κ το πλαστικό στο πίσω μέρος. Βέβαια επεξεργαστής, μνήμη τα σπάει. Το Honor play είναι κοντά στο poco αλλά κάπου διάβασα ότι οι φώτο του το βράδυ υστερουν..

Honor 8x είναι πολύ όμορφο εξωτερικά αλλά με γυαλί πίσω (κίνδυνος να σπασει) κ δεν έχω βρει αρκετά σχόλια γενικά ώστε να σχηματίσω γνώμη.

Sony experia xz1 πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αδιάβροχο, κάμερα δυνατή με slow motion video στα 960 fps αλλά πολύ μικρή μπαταρία, μόνο 1 κάμερα πίσω κ ίσως λίγο μικρότερη οθόνη απ τα άλλα με μεγάλα bezels..

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μη κούρασα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, chios είπε

εγώ γιατί νομίζω ότι τι poco έχει την καλύτερη κάμερα από όλα;;

Αν έχεις εμπειρία περί αυτού θα με διευκολύνει αρκετά

21 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Παιδιά για τα Χριστούγεννα, πότε ανακοινώνουν τα offer οι αλυσίδες για τα κινητά?

Έλα ντε.....

Δημοσ.
Στις 18/12/2018 στις 12:03 ΠΜ, chios είπε

o Sony IMX363 το ποκο ειναι πολυ καλύτερος απο του xperia

Όλοι έχουν πει ότι η stock είναι τραγική.

Μόνο με τις Google έχει σημαντική βελτίωση.

Στις 17/12/2018 στις 10:26 ΜΜ, markisios7 είπε

Μέχρι τα 300 ευρό. Αντε λίγο πάνω, λιγο κατω.. Μ ενδιαφέρει η μπαταρία, ταχύτητα, καμερα/ρες.

Κλεινω προς το pocophone αλλά με τρομάζει λίγο η 12mp κάμερα κ το πλαστικό στο πίσω μέρος. Βέβαια επεξεργαστής, μνήμη τα σπάει. Το Honor play είναι κοντά στο poco αλλά κάπου διάβασα ότι οι φώτο του το βράδυ υστερουν..

Honor 8x είναι πολύ όμορφο εξωτερικά αλλά με γυαλί πίσω (κίνδυνος να σπασει) κ δεν έχω βρει αρκετά σχόλια γενικά ώστε να σχηματίσω γνώμη.

Sony experia xz1 πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αδιάβροχο, κάμερα δυνατή με slow motion video στα 960 fps αλλά πολύ μικρή μπαταρία, μόνο 1 κάμερα πίσω κ ίσως λίγο μικρότερη οθόνη απ τα άλλα με μεγάλα bezels..

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μη κούρασα

Τα 12 mp δεν παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι και μπαίνω σφήνα γιατί φίλος ψάχνει για smartphone έως ~300€, με έμφαση στην κάμερα.

Τον στέλνω για Poco ή κοιτάω και αλλού;

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι με την αναβάθμιση στο Android 9 pie το ποκο θα βελτιωθεί κατά πολύ η καμερα του. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο?? Γιατί λογικά προς τα εκεί θα είναι η αγορά μου. Το έχω βρει στα 315 ευρό το 128gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...