David20 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Θελω καποιος να με διαφωτισει στο εξης θεμα που εχω . Εδω και μερες το facebook ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ με ενημερωνει οτι το x ατομο αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας μου,οτι το ψ ατομο αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας μου,ενω εγω ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.Το παραξενο ειναι οτι τα συγκεκριμενα ατομα τα γνωριζω προσωπικα (και ολους αυτους εχω να τους δω παρα πολλα χρονια),αλλα το facebook αποφασισε να με πει οτι εγω εκανα αιτηματα.Εμενα με ρωτησε αν με καποιον απο αυτους θελω να παιξω ξυλο;; Με ρωτησε αν με καποιον απο αυτους μισουμαστε θανασιμα ;; Ηδη τους εχω στειλει σε αναφορα προβληματος δυο φορες παραπονα και αυτοι μεχρι και τωρα δεν ξερω τι κανανε.Στη δευτερη φορα μαλιστα τους γραφω "δωστε λυση στο θεμα αλιως αρχιζω καταγγελιες ,θα αρχισω να διεκδικω αποζημιωσεις "κλπ. Η απορια μου ειναι : Απο που αρχιζω να ψαχνω -καταγγειλω το θεμα εφ οσον αυτοι συνεχιζουν το ιδιο βιολι; Υπενθυμιζω οτι με εχουν ενημερωσει για αιτηματα φιλιας για πανω απο 4 προσωπα που ,ξαναλεω,δεν εκανα αιτηματα φιλιας για κανεναν απο αυτους. Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις. ΥΓ : Θεωρω απιθανο να εχει παραβιαστει ο λογαριασμος μου,οχι γιατι δεν γινεται,αλλα αν καποιος το εκανε ,αιτηματα φιλιας θα εκανε ; Εκτιμω οτι θα τα εκανε ολα ανω κατω,λογικα δεν μιλαω ; 1
HateMe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μόνος σου το έκανες καταλάθος και έστειλες σε όλους. Μπες εδώ και δες αν έχουν μείνει άλλα και ακύρωσε τα. https://www.facebook.com/friends/requests/?fcref=jwl&outgoing=1
David20 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπηκα στο link που με εστειλες ...Ειδα το εξης : Απο μονο του και οχι απο εμενα , εκανε επιλογες αιτηματων φιλιας.Το τονιζω.Πραγματι ειδα και αιτηματα που οντως τα εκανα εγω και φυσικα ολους τους ξερω προσωπικα οπως ειπα και πριν.Εσυ πως συμπερανες οτι τα εκανα μονος μου και κατα λαθος; Αυτο δεν το καταλαβα.Αν οι τυποι απ το facebook συνεχισουν την ιδια φαση τι κανω μετα ; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από David20
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, David20 είπε Στη δευτερη φορα μαλιστα τους γραφω "δωστε λυση στο θεμα αλιως αρχιζω καταγγελιες ,θα αρχισω να διεκδικω αποζημιωσεις "κλπ. Θα επιληφθεί του θέματος ο Mark ο Zuckerberg αυτοπροσώπως.
kormos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, David20 είπε Καλησπερα σε ολους. Θελω καποιος να με διαφωτισει στο εξης θεμα που εχω . Εδω και μερες το facebook ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ με ενημερωνει οτι το x ατομο αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας μου,οτι το ψ ατομο αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας μου,ενω εγω ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.Το παραξενο ειναι οτι τα συγκεκριμενα ατομα τα γνωριζω προσωπικα (και ολους αυτους εχω να τους δω παρα πολλα χρονια),αλλα το facebook αποφασισε να με πει οτι εγω εκανα αιτηματα.Εμενα με ρωτησε αν με καποιον απο αυτους θελω να παιξω ξυλο;; Με ρωτησε αν με καποιον απο αυτους μισουμαστε θανασιμα ;; Ηδη τους εχω στειλει σε αναφορα προβληματος δυο φορες παραπονα και αυτοι μεχρι και τωρα δεν ξερω τι κανανε.Στη δευτερη φορα μαλιστα τους γραφω "δωστε λυση στο θεμα αλιως αρχιζω καταγγελιες ,θα αρχισω να διεκδικω αποζημιωσεις "κλπ. Η απορια μου ειναι : Απο που αρχιζω να ψαχνω -καταγγειλω το θεμα εφ οσον αυτοι συνεχιζουν το ιδιο βιολι; Υπενθυμιζω οτι με εχουν ενημερωσει για αιτηματα φιλιας για πανω απο 4 προσωπα που ,ξαναλεω,δεν εκανα αιτηματα φιλιας για κανεναν απο αυτους. Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις. ΥΓ : Θεωρω απιθανο να εχει παραβιαστει ο λογαριασμος μου,οχι γιατι δεν γινεται,αλλα αν καποιος το εκανε ,αιτηματα φιλιας θα εκανε ; Εκτιμω οτι θα τα εκανε ολα ανω κατω,λογικα δεν μιλαω ; Σίγουρα δεν trollάρεις με όσα έχεις γράψει; Αν όχι ψάχνε για δικηγόρο! Όσο είναι νωρίς!
spyros007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να τον κανει ,επειδη εστειλε αιτηματα φιλίας στο facebook .Εκτος αν του κανει μήνυση ο Ζουκεμπεργκ🤣 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από spyros007
czarjuly Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μου έχει τύχει και εμένα να μου λέει ότι εγκρίθηκαν αιτήματα φιλίας χωρίς να έχω κάνει αλλά σε άτομα άγνωστα
kormos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, spyros007 είπε Τι να τον κανει ,επειδη εστειλε αιτηματα φιλίας στο facebook .Εκτος αν του κανει μήνυση ο Ζουκεμπεργκ🤣 Λες; 5 ώρες πριν, czarjuly είπε Μου έχει τύχει και εμένα να μου λέει ότι εγκρίθηκαν αιτήματα φιλίας χωρίς να έχω κάνει αλλά σε άτομα άγνωστα Συνήθως απ όσο θυμάμαι εμφανίζονται τυχαία ειδοποιήσεις που λέει μήπως γνωρίζετε τον Χ, Ψ, Ω. Το ποιο πιθανό είναι να έχει πατήσει αν δεν έχει κάποιος άλλος πρόσβαση στο λογαριασμό του και τα στέλνει (για το χαβαλέ)
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kormos είπε Σίγουρα δεν trollάρεις με όσα έχεις γράψει; Αν όχι ψάχνε για δικηγόρο! Όσο είναι νωρίς! Δεν τρολλάρει, απλά είναι κάποιας ηλικίας (το είδα στο προφίλ του) και δεν θυμάται τι πατάει. Γιαυτό δεν συνέχισα την συζήτηση. Μη του πάτε κόντρα. Και να του εξηγήσετε αναλυτικά τι συμβαίνει, αυτός θα επιμένει πως ξέρει καλύτερα και πως δεν έκανε κάτι τέτοιο
turbat0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, David20 είπε Θεωρω απιθανο να εχει παραβιαστει ο λογαριασμος μου,οχι γιατι δεν γινεται,αλλα αν καποιος το εκανε ,αιτηματα φιλιας θα εκανε ; Εκτιμω οτι θα τα εκανε ολα ανω κατω,λογικα δεν μιλαω Δεν θα τα έκανε όλα άνω κάτω, απλά με στοχευμένες παρεμβάσεις θα σε άφηνε να αναρωτιέσαι...
David20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HateMe είπε Δεν τρολλάρει, απλά είναι κάποιας ηλικίας (το είδα στο προφίλ του) και δεν θυμάται τι πατάει. Γιαυτό δεν συνέχισα την συζήτηση. Μη του πάτε κόντρα. Και να του εξηγήσετε αναλυτικά τι συμβαίνει, αυτός θα επιμένει πως ξέρει καλύτερα και πως δεν έκανε κάτι τέτοιο Σαφως και δεν τρολλαρω...Το οτι ειμαι μιας καποιας ηλικιας τι εννοεις ακριβως ;;Οτι ειμαι κανας παππουλης ;..Οτι εχω κατι μεταξυ ανοιας και αλτσχαιμερ ; Οτι παταω οτι να ναι ,οπου να ναι ; Σε ενημερωνω οτι ξερω τι μου γινεται και ξερω τι παζει .Αυτα Φυσικα και επιμενω οτι δεν εκανα αιτηματα φιλιας και το fb με λεει τα δικα του. 5 ώρες πριν, kormos είπε Λες; Συνήθως απ όσο θυμάμαι εμφανίζονται τυχαία ειδοποιήσεις που λέει μήπως γνωρίζετε τον Χ, Ψ, Ω. Το ποιο πιθανό είναι να έχει πατήσει αν δεν έχει κάποιος άλλος πρόσβαση στο λογαριασμό του και τα στέλνει (για το χαβαλέ) Ναι φιλε μου...Αλλο το "μηπως γνωριζετε" και αλλο στα καλα καθουμενα ο ταδε ανθρωπος ενεκρινε το αιτημα φιλιας που δεν εστειλα.Τι να πω ;; Εφ οσον νομιζετε καποιοι οτι τα χω παιξει αφηστε το .Θα στελνω καθε νερα Χριστοπαναγιες στο fb μεχρι να σβησει ο ηλιος.Δεν πειραζει. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από David20
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, David20 είπε Θα στελνω καθε νερα Χριστοπαναγιες στο fb μεχρι να σβησει ο ηλιος.Δεν πειραζει. σορρυ αλλα τι θα κερδισεις με αυτο; και τι καταγγελιες λες; θα ασχοληθει δηλαδη δικαστηριο με το αν εστειλες αιτημα φιλιας σε παλιους σου γνωστους;; κλεισ το να ησυχασεις, αφου σε χαλαει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις