JcD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα τελευταία, όποτε πέφτει το ρεύμα από την δεη μου βγάζει το λάδι το pc για να πάρει μπρος. Σήμερα και χωρίς να παίσει το ρεύμα έπρεπε να κρατήσω το power button πατημένο πολύ ώρα, εν ήδη μιζιάς σε αυτοκίνητο με χαλασμένη μπαταρία, ώστε να πάρει. Κατόπιν όταν πάρει πλέον θέλει ρύθμισή της ώρας στο bios. Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι έτοιμο να παράδοσή το τροφοδοτικό αλλά λέω μπας και είμαι τυχερός και θέλει απλά καινούργια μπαταρία η μητρική. Το σύστημα μου είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Ξέρει κανείς να βοηθήσει?
mastoras007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αμα πάρει μπρός και μετα δουλευει κανονικά η σου κάνει νουμερα? να κλείνει πχ Spoiler Βενζίνα εχει?
vagsta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια καλη και φθηνη επιλογη θα ηταν αρχικα, αφου εχεις προβλημα με την ΔΕΗ, να παρεις ενα πολυπριζο ασφαλειας ή ακομα και πριζα ασφαλειας για ακομα πιο φθηνα και να συνδεσεις το υπαρχον πολυπριζο εκει για να προστατευσεις οσο γινεται το τροφοδοτικο και τις υπολοιπες συνδεδεμενες συσκευες. Παντως σε παλιο υπολογιστη, (δεν παταγα για ωρα το κουμπι για να ανοιξει αλλα το παταγα αρκετες φορες) οταν ανοιγε, δουλευε κανονικα και δεν εκλεινε, αλλα μετα απο λιγο καιρο εκανε περιεργο θορυβο(δουλευε κανονικα) και μετα τα επαιξε τελειως(το τροφοδοτικο εννοω). Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από vagsta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα