Προς το περιεχόμενο

File/New Folder - Win10 Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πατάω δεξί κλικ βγαίνει το μενού και υπάρχει και μια επιλογή New/Folder.

Μετά από Windows update στην έκδοση 1809, και περνώντας πάνω από το New, πρέπει πλέον να περιμένω γύρω στα 5 δευτερόλεπτα για να βγει ολόκληρο το υπομενού που περιέχει την επιλογή "Folder".

Πριν το update το υπομενού εμφανιζόταν ακαριαία και το θέμα είναι πως το χρησιμοποιώ κατά κόρον...

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω (χωρίς επαναφορά στην 1803);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επαναφορά στην 1803 δεν είναι λύση καθώς θα σε ξαναπάει στην επόμενη. Αν κάνεις κλικ πάνω στο New πάλι καθυστερεί να βγει το υπομενού; Όταν πας για new folder μήπως δουλεύει ο δίσκος υπερβολικά;

Πάντως, ο γρηγορότερος τρόπος είναι CTRL+SHIFT+N

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

ssd είναι ο δίσκος. 

κάθε φορά που κάνω τα βήματα απ' την αρχή (δηλαδή δεξί κλικ και επιλογή New) υπάρχει η καθυστέρηση των 5+ δευτερολέπτων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CTRL+SHIFT+N δοκίμασες; Ξέρω ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση αλλά όσο το ψάχνεις μπορείς να το κάνεις έτσι για να μη σου σπάει τα νεύρα. Εγώ όταν θέλω να δημιουργήσω πολλούς φάκελους σε διάφορα σημεία κάνω πρώτα έναν στην επιφάνεια, τον κάνω αντιγραφή και μετά ctrl+v όπου θέλω νέο φάκελο. Μου έρχεται ποιο εύκολο από τον κλασσικό συνδυασμό για νέο φάκελο.

Αν θέλεις δοκίμασε και από ασφαλή λειτουργία να δεις αν καθυστερεί και εκεί. Αυτή η καθυστέρηση εμφανίζεται ακόμα και σε αφαιρούμενα μέσα (usb stick, external hd κτλ) ;

Στο δεξί κλικ->new, πέρα από τα κλασσικά έχει και τίποτε άλλα αρχεία για δημιουργία; Πάρε ένα screenshoot (prnt scr) και κάνε επικόλληση στο http://snaggy.gy Εκεί κροπάρισε να φαίνεται μόνο το μενού, πάτα στη δισκετούλα δεξιά και πάρε το λινκ. Μετά επικόλληση σε επόμενο μήνυμα (από εισαγωγή άλλων μέσων->Εισαγωγή εικόνας από url)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ctrl+Shift+N δημιουργεί ακαριαία και μάλλον αυτό θα ακολουθώ γιατί δεν βλέπω να φτιάχνετε.

Απ' όσο διάβασα μόνο μέσω Registry, αν σβήσω το "New" και το ξαναδημιουργήσω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν παίζει αυτό.

Κάποιες άλλες επιλογές που έσβησα σε αυτό το μενού (μετά από διάβασμα), δεν έπιασαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...