Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Simon_says είπε

ολα να τα περιμενεις!!!

ενας μηνας και 14 ημερες 

οι ανθρωποι κανουν τους χαζους 

κανω γραπτες πλεον ερωτησεις  για να εχω οτι μπορω σαν αποδεικτικο σημειωμα

και η απαντηση τους ειναι τυπου bot τυποποιημενες

ρε παιδια λεω αναγνωση δεν γνωριζετε ρωταω συγκεκριμενα πραγματα   και θελω απαντησεις σε συγκεκριμενες ερωτησεις 

ερωτηση 1  .....................

ερωτηση 2 .....................

και λοιπα

αλλα τιποτα  ειναι λες και γραφω σε auto bot και οχι σε ανθρωπο 

Νομιζω οτι ο ΕΕΤΤ πρεπει να γινει εξαιρετικα πιο αυστηρος σε τετοιοες περιπτωσεις 

πρεπει και σαν καταναλωτες  καποιος να μας προστατευσει απο αχρηστους παροχους που δεν μπορουν να κανουν τα απλα πραγματα

μια Γ*****νη       μεταφορα γραμμης 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε

ενας μηνας και 14 ημερες 

οι ανθρωποι κανουν τους χαζους 

κανω γραπτες πλεον ερωτησεις  για να εχω οτι μπορω σαν αποδεικτικο σημειωμα

και η απαντηση τους ειναι τυπου bot τυποποιημενες

ρε παιδια λεω αναγνωση δεν γνωριζετε ρωταω συγκεκριμενα πραγματα   και θελω απαντησεις σε συγκεκριμενες ερωτησεις 

ερωτηση 1  .....................

ερωτηση 2 .....................

και λοιπα

αλλα τιποτα  ειναι λες και γραφω σε auto bot και οχι σε ανθρωπο 

Νομιζω οτι ο ΕΕΤΤ πρεπει να γινει εξαιρετικα πιο αυστηρος σε τετοιοες περιπτωσεις 

πρεπει και σαν καταναλωτες  καποιος να μας προστατευσει απο αχρηστους παροχους που δεν μπορουν να κανουν τα απλα πραγματα

μια Γ*****νη       μεταφορα γραμμης 

εχε χαρη αυτο σου λεω μονο που οι 50αρες εχουν την ιδια τιμη πανω κατω απο οτι εβλεπα πριν 2 μερες  μιας και στον οτε 30αρα η 35 αρα δεν βλεπω αλλιως με ευκολια θα σκαγα την ρητρα να εφευγα απο τον οτε ακομα και αν το θεμα που εχω συνεχίζονταν σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια

Δημοσ.

φιλε μου εγω θα τα σκασω και θα φυγω γιατι δεν αντεχω την κοροιδια

τουλαχιστον ετσι με τον τροπο θα τιμωρησω την cosmote 

μαζι με εμενα θα φυγει και η μητερα μου και ο πατερας μου και ο αδερφος μου και ο θειος μου

ολοι μενουμε σε ξεχωριστα σπιτια και ολοι μας πληρωνουμε την Cosmote 

βεβαια θα μου  πεις χεστηκε η κοσμοτε αν φυγουμε , αλλα δεν εχω αλλον τροπο να εκφρασω την απογοητευση μου και την αγανακτηση μαζι

ξερω οτι και οι αλλες εταιριες δεν ειναι καλυτερες, αλλα τουλαχιστον θα εχω την συνειδηση μου ησυχη

αν με το προβλημα που εκφραζω δημοσια αποτραπουν και αλλοι μελοντικοι πελατες να φυγουν η να μην πανε καθολου στην κοσμοτε απομη καλυτερα

ο μονος τροπος να τιμωρησεις την κακια εταιρια ειναι να δημοσιοπεις το προβλημα σου ωστε α ξεφτιλιζονται δημοσια

μπας και κανενας προισταμενος κανει σωστα την δουλεια του 

γιατι σε επικοινωνια μου λενε οτι δεν υπαρχει προισταμενος και οτι σε αυτους πρεπει να εκφρασω τα παραπονα μου

σε αυτους που δεν κανουν τιποτε απολυτος

Η COSMOTE  για μενα πλεον δεν διαφερει απο κανεναν παροχο σε εξυπηρετηση  και δεν αξιζει ουτα τα λιγα ευρω που θελει παραπανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...