Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε,

Πριν κάνα μήνα άλλαξα πάροχο(απο cyta σε ΟΤΕ) θεωρώντας οτι ίσως εκει να είναι  λίγο καλύτερα απο θέμα ταχυτήτων μιας και στην περιοχή που μένω δεν υποστηρίζετε ακόμα το vdsl

Απο την μέρα που άλλαξα και πήγα σε οτέ μέχρι τώρα έχω κάθε μέρα αποσυνδέσεις στο ιντερνετ.Κάθε μέρα όλη μέρα connect-disconnect για κάποια δευτερόλεπτα χωρίς να σβήνει το ρουτερ.

Για ένα μήνα το δήλωνα βλάβη μου λέγανε πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Έπερνα μετά εγώ πάλι τηλέφωνο ή πήγαινα σε ένα κατάστημα και μάθαινα πως κλείνανε το αίτημα με την αιτιολογία οτι δεν βλέπουν κάτι στην γραμμή.Εχθές πήρα τηλεφώνο φανερά εκνευρισμένος απείλησα πως θα κάνω καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή και σήμερα στάλθηκε τεχνικός.

Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι ήταν μόνο οι γονείς μου και το μόνο που τους είπε είανι οτι δεν βλέπω κάτι στην γραμμή και ότι μπορεί να είανι το μοντεμ.Άφησε ένα μοντεμ και έφυγε..Το πρόβλημα όμως συνεχίζετε ακόμα και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα παρακαλώ ας την ρίξει γιατί πραγματικά έχω απογοητευτεί σκέφτομαι απλά να προσβάλλω το συμβόλαιο και να αλλάξω πάροχο ξανά 

Untitled.png

Επεξ/σία από Manos5686
Δημοσ.

Οι γονεις σου ειδαν τι και που μετρησε;Δηλαδη μετρησε μονο κατω στο κουτακι του οτε ή και στο σπιτι;Αν μετρησε μονο κατω μπορει να φταιει η καλωδιωση του σπιτιου σου;Αλλα φυσικα ειναι περιεργο και ενοχοποιητικο για τον οτε οτι πριν δεν ειχες προβλημα με cyta....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει συνδεθει σωστα το τηλεφωνο; το ρωταω γιατι ειναι  voip. Τι εννοεις αφησε ενα modem και εφυγε; Το παλαιο; Αν εχεις και το παλαιο πρεπει να το γυρισεις. Γιατι λογικα θα το εχεις χρεωθει.

Αν εχεις πολλες αποσυνδεσεις το βλεπουν στο συστημα τους και δηλωσε ξανα βλαβη. βεβαια μετα απο κάμποσες βλαβες θα σε γυρισουν σε 4αρι προφιλ, 4mbps down/1mbps up για να μην "γκρινιάζεις", γιατι ειναι ευκολοτερο να μπαλωσουν παρα να επιδιορθώσουν.

Βεβαια παρατηρω οτι σε εχουν κλειδωμενο σε 10αρι προφιλ 10mbps down/1mbps up. ενω κανονικα με line attenuation 22 θα επρεπε να εισαι γυρω στο 20.

Ξαναδηλωσε βλαβη, ζητα την ακριβη αποσταση σπιτιου σου κεντρου να γνωριζεις και εσυ τι γινεται.

Συνηθως το fast/fast που εισαι εχει περισσότερα σφαλματα απο το interleaved με μικροτερο σημαντικα ping.

Με τη cyta τι ταχυτητες ειχες;

Spoiler

Αν εισαι ηρακλειο κρητης το γραφειο βλαβων τους ειναι το 2810395636. Η συνηθης τακτικη ειναι να ενημερωνεις για αυτους το προβλημα και οχι το 13888-13788, εαν το εχεις δηλωσει ηδη και εχει επιδιορθωθεί, ενω συνεχιζει να υφισταται.  Θα σου συνιστουσα να δηλωσεις βλαβη απο το 5ψηφιο για να εκπίπτει ο αριθμος ημερων βλαβης απο το παγιο για χρονο>2 ημερων.

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alkis13 είπε

Βεβαια παρατηρω οτι σε εχουν κλειδωμενο σε 10αρι προφιλ 10mbps down/1mbps up. ενω κανονικα με line attenuation 22 θα επρεπε να εισαι γυρω στο 20.

Καμια σχεση με την πραγματικοτητα τα adsl calculators.Με forthnet και cyta εχω 8 Mbps (πραγματικο download 6.5Mbps) με 29 line attenuation. 21Mbps επιασα μονο οταν πηγα για ενα μηνα οτε οταν και με βαλανε σε καινουρια καμπινα στα 20 μετρα απο το σπιτι μου.

Δημοσ.
4 hours ago, divo said:

στα 1600μ  με adsl2+ μονο σε ιδανικες συνθηκες θα πλησιαζες αυτο που λες. ιδανικες συνθηκες σε δυκτιο 40+ χρονων με εναεριο και μουφες, δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Με 14 ATT ειμαι στα 16 με 18  με μαγικα και ψαχνοντας σχεδον ολα τα κεντρικα του καφαο.

Η cyta δουλευε παντα voip και εβαζε στην κεντρικη πριζα μια δικια της διπλη για να μην εχουν οι πελατες της ποτε προβλημα. Για μενα ΜΑΚΡΑ η πιο σοβαρη εταιρεια!!! ουτε καραγκιοζιλικια με επιστροφες ουτε τιποτα

και η cyta οσο ξερω εχει παιξει με επιστροφες οταν ο αλλος δεν ηθελε ρουτερ σε κεντρικη γραμμη.

β.ο αλλος να εχει αποσυνδεσεις και να τον εχουν fast/fast.σηκωνω τα χερια ψηλα.

Δημοσ.

εγω περιμενω  28η μερα να μου μεταφερουν απο την μια πολη που εμενα την γραμμη μου στην καινουργια πολη που μετακομισα

τραγικες καταστασεις η cosmote αθλια σε χρονους εξυπηρετησης 

για μενα δεν υπαρχει λογως να τους πληρωνεις περισσοτερα λεφτα γιατι ειναι πιο ακριβοι απο ολους

απο την στιγμη που δεν σου προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες που τους αλλους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

να παρακαλας να εχει κεντρικο και απερχομενο ελευθερο γιατι αλλιως οι 28 μερες θα σου φανουν λιγες

Μπορώ για αυτόν τον λόγο να καταγγείλω την σύμβαση 

Να μιλήσω με ΙΝΚΑ με ΕΕΤΤ με συνήγορο του πολίτη  

Αυτοί δεν με ενημερώνουν για τίποτα Αντίθετα συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμούς για να πληρώσω ανύπαρκτες υπηρεσίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε

Μπορώ για αυτόν τον λόγο να καταγγείλω την σύμβαση 

Να μιλήσω με ΙΝΚΑ με ΕΕΤΤ με συνήγορο του πολίτη  

Αυτοί δεν με ενημερώνουν για τίποτα Αντίθετα συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμούς για να πληρώσω ανύπαρκτες υπηρεσίες 

Χωρις να εχω κ γω καλη εμπειρια απο ΠΟΤΕ, (ημουν ενα μηνα και με χρεωσαν για δυο ενω ειχα ηδη γυρισει cyta,φυσικα πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα) τους πηρες τηλεφωνο για τις χρεωσεις;Ισως το κανουν ετσι γιατι λογιστικα εισαι σε αυτους με συμβολαιο και πρεπει να γινονται οι χρεωσεις στο συστημα αλλα μετα στα πιστωσουν.Εχει και το κακο να βγαζει ανα διμηνια λογαριασμους αυτη η μεγαλη εταιρεια, οποτε ολα πανε πολυ πισω..

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Μωρέ ας αξιώνουν να βάλουν την γραμμή πρώτα που σε 2 μέρες κλείνω μηνα και τα άλλα είναι τα εύκολα 

Απλά δεν περίμενα ποτέ από τον ΟΤΕ να έχει ίδιες υπηρεσίες με άλλους παροχους για αυτό εν γνώση μου ότι τους πλήρωνα παραπάνω από τον ανταγωνισμό γιατί πίστευα ότι είναι πιο οργανωμένος παροχος και θα εξυπηρετήθω καλύτερα και γρηγορότερα 

Για Το μόνο που είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν θα μείνω σε αυτούς με την πρώτη ευκαιρία θα φύγω γιατί έχει γίνει ίδιος με τους άλλους καμία διαφορά 

Δημοσ.

Έχει πέσει η ποιότητα του οτε, αυτό παρατηρώ. Το τελευταίο διάστημα έχω και εγώ πρόβλημα. Είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζει βλάβη η γραμμή μου μέσα σε ένα μήνα. Την προηγούμενη φορά έμεινα χωρίς ιντερνετ γύρω στις 10 μέρες, ίσως και παραπάνω. Αυτή την φορά πέφτει πάνω στις γιορτές, να δω πότε θα επιδιορθωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

UPDATE COSMOTE σημερα 24 δεκ 2018 με ενημερωσαν οτι το μονο διαθεσιμο Ραντεβου ειναι 16 ΙΑΝ 2019

η αιτηση μου εγινε στις 24 ΝΟΕ  2018  αυτοι ελαβαν γνωση στις 06 ΔΕΚ  και μου λενε στην καλυτερη περιπτωση θα εξυπηρετηθω στι 16 ΙΑΝ 2019

τα συμπερασματα δικα σας παιδια για το αν αξιζει κανεις να πληρωνει την κοσμοτε και αν ειναι αξιοπιστος παροχος 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 22/12/2018 at 01:45, divo said:

δεν το χω δει με τη cyta.

πιστεύεις οτι ασχολήθηκε κανείς με το fast /fast? παντως λαθη δεν εχει αν ειναι ωρα το ρουτερ επανω.

να παρακαλας να εχει κεντρικο και απερχομενο ελευθερο γιατι αλλιως οι 28 μερες θα σου φανουν λιγες

παιζει να μην το ειδαν ποτε το Fast/fast.

ναι στην Cyta επειδη παντα εδιναν voip  ειτε  εβαζαν διπλο πριζακι και εκαναν σωστη επιστροφη χωρις bridge taps αλλα σε αλλες περιπτωσεις που δεν ηταν η κεντρικη πριζα μου ειχε πει τεχνικος τους οτι κανουν επιστροφη κανονικα οπως κανει ο οτε τωρα με το vdsl.

Δημοσ.
Στις 22/12/2018 στις 10:04 ΜΜ, Panagiotis!! είπε

Μωρέ ας αξιώνουν να βάλουν την γραμμή πρώτα που σε 2 μέρες κλείνω μηνα και τα άλλα είναι τα εύκολα 

Απλά δεν περίμενα ποτέ από τον ΟΤΕ να έχει ίδιες υπηρεσίες με άλλους παροχους για αυτό εν γνώση μου ότι τους πλήρωνα παραπάνω από τον ανταγωνισμό γιατί πίστευα ότι είναι πιο οργανωμένος παροχος και θα εξυπηρετήθω καλύτερα και γρηγορότερα 

Για Το μόνο που είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν θα μείνω σε αυτούς με την πρώτη ευκαιρία θα φύγω γιατί έχει γίνει ίδιος με τους άλλους καμία διαφορά 

ολα να τα περιμενεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...