Προς το περιεχόμενο

[TomTop] Arealer 104 keys RGB Mechanical Blue switches 20.65€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2018 στις 2:01 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε

Για γραφή κάνουν αυτά τα πληκτρολόγια, ή μόνο για καγκουρο-gaming; 

Για γραφή προσωπικά προτείνω και προτιμώ πληκτρολόγια chiclet (χαμηλού προφίλ όπως τα λάπτοπ). Είναι πιο ξεκούραστα γιατί είναι χαμηλής διαδρομής και είναι πιο αθόρυβα. Έχουν αρκετή απόσταση το ένα πλήκτρο από το άλλο και αυτό μειώνει την πιθανότητα να χτυπήσεις λάθος πλήκτρο (να το πετύχεις στο σύνορο και να πατηθεί και το δίπλα). Ποιότητες έχουν και αυτά αρκετές. 

chiclet%20keyboard.png

Επεξ/σία από keysmith
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ, για typing είμαι fan των chiclet. Εκτός αν αλλάξω συνήθεια και δεν κάνω bottom out, οπότε ένα μηχανικό με actuation point ψηλά και μαλακό ελατήριο είναι ΟΚ. Αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, theo93 είπε

Είναι full rgb ή ανά σειρά;

ανά σειρά... δεν αλλάζουν τα χρώματα είναι όπως το βλέπεις. Το γράφουν αυτοί που το εχουν πάρει εκει που είναι τα reviews

Mιλάω για αυτό του GB όχι για αυτό του θέματος που είναι full RGB κανονικά

Επεξ/σία από anonik
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είπα να γράψω να λυθεί και η απορία αν το στέλνουν συστημένο.Λοιπόν παιδιά δεν άντεξα και παράγγειλα ένα εχθές.Ελπίζω να είναι καλό δεν έχω ξαναπιάσει τέτοιο πληκτρολόγιο.Σήμερα πριν 20 λεπτά ήρθε email ότι στάλθηκε και αριθμός παρακολούθησης.Πλήρωσα σε ευρώ 20,65 αφήνοντας την ισοτιμία του tomtop η οποία ήταν 3 λεπτά χαμηλότερη για κάποιο λόγο από εκείνη που έδινε η mastercard.Πλήρωσα με paypal κι έτσι θεωρητικά έχω απόδειξη να τους δώσω όταν αυτό το θεόβαρο πράγμα θα καταλήξει στο τελωνείο σωστά;Ελπίζω να βοηθάω σε κάτι.

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως, από αυτά παίζει κανένα με PS/2 αντάπτορα? Θέλω να πάρω ένα για το retrοpc...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα το Alfawise TKL από gearbest. Πολύ καλή κατασκευή και οι μπλε διακόπτες πολύ ωραία αίσθηση στην πληκτρολόγηση. Το δέμα ήταν λίγο ότι να ναι μάλλον το πετούσαν από εδώ και από εκεί ή έπαιζαν μπαλίτσα στις γιορτές. Δεν είχε προστατευτικές φούσκες η κούτα ή είχε και τις πέταξαν όταν άνοιξαν το δέμα στο τελωνείο . Έλειπαν από την θέση τους κοντά στα 20 κουμπιά. Πάλι καλά λειτουργούν όλα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Spoiler

1.jpg

Spoiler

2.jpg

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, radeon9700 είπε

Εμενα ήρθε σήμερα θα  μπορούσα να το παραλάβω αλλα είχα δουλειά οποτε την δευτερα το πρωί θα το πάρω.

Μια χαρά δηλαδή δεν έμπλεξες με τελωνείο να στέλνεις αποδείξεις και τέτοια ότι η τιμή ήταν κάτω από 22 ευρώ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Εχει παραλαβει καποιος αλλος το πληκτρολογιο απο το tomtop ? εχουν περασει 40+ μερες και ακομα τιποτα .. η τελευταια ενημερωση απο το tracking number ειναι στις 26-12 που γραφει οτι αναχωρει απο κινα και μετα τιποτα. Με αυτους που μιλησα εγω μου ειπαν να περιμενω και αλλες μερες και οτι για να  μου επιστρεψουν τα χρηματα  πρεπει να περιμενω 3 μηνες!!! πρωτη φορα εκανα αγορα απο το συγκεκριμενο και η εμπειρια ειναι πολυ κακη. 

Επεξ/σία από Sonis4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...