nikolas gamer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Η σχολη μου συντομα θα κανει το συγκεκριμενο σεμιναριο https://education.oracle.com/products/trackp_333 και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο( τιμη 600€ αλλα στην αγορα εξω ειναι πολυ πιο ακριβο) Δινουμε εξετασεις στο τελος για να το παρουμε! Καποια γνωμη αν αξιζει αραγε? Και αν μετραει οσο λενε Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Η απάντηση μου είναι οχι. Τα εξέταστρα και για τις δύο εξετάσεις (associate, professional) είναι σχεδόν τα μισά χρήματα απο αυτά που θα δώσεις για το σεμινάριο.. Είμαι υπέρ των πιστοποίησεων της Java αλλά μονο για έναν junior που θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του στις συνεντεύξεις ή κάποιον που αναζητά εργασία στο εξωτερικό.. Αν σου πληρώνει η εταιρεία τις πιστοποιήσεις κανένα πρόβλημα.. Σε καμιά περίπτωση οι πιστοποιήσεις δεν σημαίνουν οτι είσαι "professional" προγραμματιστής και ολοι οι άλλοι που δεν την έχουν είναι κορόιδα..
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα να δείς , εγώ γράφω java 14 χρόνια και δεν έχω πάρει κάποιο certification αν και το σκέφτομαι αρκετές φορές. Επίσης δεν έχω πετύχει και κάποιον όλα αυτά τα χρόνια που να έχει πάρει. Σίγουρα θα είναι αρκετά καλό στο βιογραφικό σου να το έχεις γιατί είναι και μια απόδειξη ότι όντως ξέρεις και δεν λές απλά ότι ξέρεις. Τώρα αν τα 600ε είναι πολλά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω να σου πώ, σίγουρα μπορείς να διαβάσεις μόνος σου και να πληρώσεις απλά για τις εξετάσεις που είναι λιγότερα τα χρήματα.
MitsarasAth Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 εγω θα προτιμουσα να διαβαζω μονος να φτιαχνω προτζεκτακια και να μαθαινω απο διαφορες πηγες παρα να σκασω ενα καρο λεφτα για μαι πιστοποιηση, αν δεν εχεις δουλεψει επαγγελαμτικα και πας σε συνεντευξη ουτε καν θα τους νοιαξει η πιστοποιηση.
Fortistis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, nikolas gamer είπε Η σχολη μου συντομα θα κανει το συγκεκριμενο σεμιναριο https://education.oracle.com/products/trackp_333 και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο( τιμη 600€ αλλα στην αγορα εξω ειναι πολυ πιο ακριβο) Δινουμε εξετασεις στο τελος για να το παρουμε! Καποια γνωμη αν αξιζει αραγε? Και αν μετραει οσο λενε Ευχαριστω! Σεμινάριο από την Oracle και σε τιμή έκπτωση. Εάν έχεις τα λεφτά, κάνε το. Εάν όχι, μην το κάνεις. Αυτή την στιγμή είσαι φοιτητής και κάθε τι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τον σωρό είναι καλό για εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα