Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι το καλυτερο spiderman σε μεγαλη οθονη απο πλευρα μεταφορας του χαρτινου χαρακτηρα στο πανι με διαφορα, αλλα και αποκλειστικα σαν ταινια spiderman μαλλον ειναι δυο κλικ καλυτερο απο το spiderman2... περιμενετε να βγει μονο με υποτιτλους, γιατι ελλαδα απο οτι ειδα μονο μεταγλωτισμενο επαιξε με 1-2 προβολες με υποτιτλους μονο την πρωτη βδομαδα...

γενικα οι φαν του κομικ κυριως κ στη συνεχεια του κινηματογραφικου spiderman θα ενθουσιαστουν... 

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδακ και εγω 8,7 στο imdb και ηρθα να ρωτησω αν οντως αξιζει η αν εχασε πλεον την αξιοπιστια του η σελιδα και τωρα η παραγωγη πληρωνουν bots και φτιαχνουν τις βαθμολογιες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, therock είπε

Ειδακ και εγω 8,7 στο imdb και ηρθα να ρωτησω αν οντως αξιζει η αν εχασε πλεον την αξιοπιστια του η σελιδα και τωρα η παραγωγη πληρωνουν bots και φτιαχνουν τις βαθμολογιες

Η ταινια αξιζει για σινεμα, την βρηκα καταπληκτικη, και εχει και τρομερο soundtrack

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα που εχω σιχαθεί super hero movies κ την ειδα σινεμά λογω του γιου μου μου φάνηκε πολυ καλη . Ειχα πάει προετοιμασμένος για να σερφάρω στο κινητό ολλα με κράτησε απο την αρχη εως το τελος .

• Like 1
Δημοσ.

δε βρήκα κάτι το τόσο καλό στην ταινία αυτή και τίποτα το κακό επίσης ως το σημείο 

Spoiler

που εμφανίζεται γουρουνάκι spiderman , με διαφορετική κιόλας ποιότητας κινουμένουν σχεδίου και δεν προσφέρει απολύτως το οτιδήποτε στην πλοκή.

μάλλον αν τη δεις ως δευτερεύουσα εργασία θα έλεγα. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω να δω χρόνια παρόμοια ταινία. Φαίνεται ενδιαφέρον. Ότι πρέπει σε λιγάκι πριν το Walking Dead 

Edit: Καλύτερο και απο κανονική ταινία. Μ'αρεσε.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...