Προς το περιεχόμενο

Ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι απο τη μέση της ταινίας και μετά!!!

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που λέτε πήρα back up το trainspotting με autogk 1.0 με external υπότιτλους.Βλέπω την ταινία και ξαφνικά χάνονται οι υπότιτλοι από το 55 και μετά.Φτιάχνω srt υπότιτλους με το subrip 1.15 όλα καλά.Ξαναγράφω το cd και ενώ παιζει μια χαρα από το 55 οι υποτ/λοι ξεσυγχρονίζονται, έτσι απλά.Δοκίμασα με το delay του bsplayer με το συχρονιστή του arpakolla player ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει

Δημοσ.

Χάνονται οι υπότιτλοι που έφτιαξε το autogk (vobsub).

Μετά εφτιαξα άλλους υπότιτλους srt με το subrip.Αυτοί ξεσυγχρονίζονται μετα το 55!!!

Δημοσ.

κάτι αλλο που παρατήρησα στους vobsub υποτιτλους όταν τους άνοιξα με το subresync είναι ότι ενώ ο χρόνος που φαίνετε ανεβαίνει κανονικά μετά από το 55 πηδάει στο 2 ώρες και.Να γιατί χάνονται ξαφνικά οι υπότιτλοι.

καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?

Δημοσ.

Αν απλώς ξεσυγχρονίζονται χρησιμοποίησε το subtitle editor και με λίγη υπομονή και δουλεία θα τους συγχρoνησεις.

Δημοσ.

Πρώτα κόψε τους υπότιτλους από το 55 που μας λες και μετά σαν να πας να τους γράψεις σε δύο cd. Από το αρχείο που θα βγει (το 2ο) οι υπότιτλοι δεν θα εμφανίζονται μέχρι περίπου το 01:05:00. Κόψε τα πρώτα περριτά κομάτια και μετά ένωσε αυτό με το πρώτο σου αρχείο υποτίτλων που είχε δημιουργηθεί μετά το διαχωρισμό. Θέλςι πολύ προσπάθεια ε;

Μπορείς απλά να κατεβάσεις ένα έτοιμο αρχείο υποτίτλων.

Δημοσ.

Ήμουν τυχερός.Βρήκα τελικά σωστούς στο internet(στη 3η προσπαθεια).

Το πρόβλημα όμως παρέμεινε άλυτο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

Και εγώ το ιδιο προβλημα ειχα. Ειχα επιλεξει να ενσωματωθούν στην ταινια και τωρα μεχρι το 55:00 ενσωματωμένους και απο κει και πέρα σε srt

Δημοσ.

Εγω είμουν τυχερός.Βρήκα στο internet.Τους έχω κανει upload στο insomnia αν θες δοκιμασέ τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...