avisinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Που λέτε πήρα back up το trainspotting με autogk 1.0 με external υπότιτλους.Βλέπω την ταινία και ξαφνικά χάνονται οι υπότιτλοι από το 55 και μετά.Φτιάχνω srt υπότιτλους με το subrip 1.15 όλα καλά.Ξαναγράφω το cd και ενώ παιζει μια χαρα από το 55 οι υποτ/λοι ξεσυγχρονίζονται, έτσι απλά.Δοκίμασα με το delay του bsplayer με το συχρονιστή του arpakolla player ΤΙΠΟΤΑ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει
kallair Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 xanontai i apla ksesixronizontai? megali i diafora metaksi tous.
avisinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Χάνονται οι υπότιτλοι που έφτιαξε το autogk (vobsub). Μετά εφτιαξα άλλους υπότιτλους srt με το subrip.Αυτοί ξεσυγχρονίζονται μετα το 55!!!
avisinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 κάτι αλλο που παρατήρησα στους vobsub υποτιτλους όταν τους άνοιξα με το subresync είναι ότι ενώ ο χρόνος που φαίνετε ανεβαίνει κανονικά μετά από το 55 πηδάει στο 2 ώρες και.Να γιατί χάνονται ξαφνικά οι υπότιτλοι. καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?
pete666 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Αν απλώς ξεσυγχρονίζονται χρησιμοποίησε το subtitle editor και με λίγη υπομονή και δουλεία θα τους συγχρoνησεις.
lthanasis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Πρώτα κόψε τους υπότιτλους από το 55 που μας λες και μετά σαν να πας να τους γράψεις σε δύο cd. Από το αρχείο που θα βγει (το 2ο) οι υπότιτλοι δεν θα εμφανίζονται μέχρι περίπου το 01:05:00. Κόψε τα πρώτα περριτά κομάτια και μετά ένωσε αυτό με το πρώτο σου αρχείο υποτίτλων που είχε δημιουργηθεί μετά το διαχωρισμό. Θέλςι πολύ προσπάθεια ε; Μπορείς απλά να κατεβάσεις ένα έτοιμο αρχείο υποτίτλων.
avisinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ήμουν τυχερός.Βρήκα τελικά σωστούς στο internet(στη 3η προσπαθεια). Το πρόβλημα όμως παρέμεινε άλυτο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
strumfita123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Και εγώ το ιδιο προβλημα ειχα. Ειχα επιλεξει να ενσωματωθούν στην ταινια και τωρα μεχρι το 55:00 ενσωματωμένους και απο κει και πέρα σε srt
avisinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Εγω είμουν τυχερός.Βρήκα στο internet.Τους έχω κανει upload στο insomnia αν θες δοκιμασέ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.