Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 🎄 Γεια χαρά σε όλους. Καλές γιορτές να έχουμε και Χρόνια Πολλά! 🎄 Θέλω να φτιάξω ένα καινούριο σύστημα το οποίο θα είναι κυρίως για αναπαραγωγή μουσικής και αναπαραγωγή Video Clip σε Προτζέκτορα. Ακριβώς το ίδιο σύστημα θα φτιάξει και ένας φίλος μου ο οποίος το θέλει για χρήση Internet. Μόνο Browsing, τίποτα άλλο. Με λίγα λόγια θα αγοράσουμε όλα τα πράγματα δύο φορές. Στο ένα PC θα εγκατασταθεί η Native Instruments Traktor Audio 2 κάρτα ήχου. Θα παίζει ωστόσο και η Onboard με το Virtual DJ. Θέλω οπωσδήποτε VGA έξοδο στην κάρτα γραφικών. Η σύνθεση που έχω επιλέξει είναι η εξής: CPU: AMD Ryzen 3 2200G Box MOBO: Asrock B450M-Pro4 RAM: Mushkin Essentials 8GB DDR4-2400MHz (MES4U240HF4GX2) PSU: Corsair VS Series VS450 White CASE: Δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο για να πω την αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι για mini ATX. SSD: Κάποιον έως 120GB HDD: Κάποιον έως 1-2ΤΒ Δεν θα χρειαστώ πληκτρολόγιο και οθόνη. Το ποσό δεν θέλω να είναι πάνω από 400€. 350€ ιδανικά. Η πιο σημαντική ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Η μητρική που έχω επιλέξει επιλέξει έχει VGA, HDMI και DVI. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα DVI και VGA από την Onboard ή επειδή είναι Onboard βγάζει μόνο μία έξοδο τη φορά;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Η πιο σημαντική ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Η μητρική που έχω επιλέξει επιλέξει έχει VGA, HDMI και DVI. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα DVI και VGA από την Onboard ή επειδή είναι Onboard βγάζει μόνο μία έξοδο τη φορά; Μπορείς
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είχα δει στο Site της Asrock, αλλά είπα να ρωτήσω για σιγουριά. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Heatspreader
benign Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Για κουτι, 34 ευρω τελικη χωρις ανεμιστηρες,αλλα ισως αυτο να ειναι καλυτερο γιατι βαζεις οποιους θελεις εσυ. https://www.e-shop.gr/case-innovator-daybreak-p-PER.644465
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα