Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo τερματίζει την παραγωγή των NES και SNES Classic

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δεν τα αγόρασα αλλά με το που εκατσα να παίξω σε φίλο μετά από 20 λεπτά ψιλοξερασα...

Εντάξει ο πρωτόγονος εγκέφαλος μου τότε τα έβλεπε σαν red dead redemption και god of war, αλλά τώρα ούτε το gameplay ούτε τα γραφικά μου έλειψαν. 

Γέλασα λίγο, μου ήρθαν 2-3 γνώριμες χημικές ουσίες στον εγκέφαλο αλλά μέχρι εκεί.

Αυτά...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τέτοιος συντριπτικός αρνητισμός ρε παιδιά; Δηλαδή δεν θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία τώρα; Να μην πάω να στοκάρω σφραγισμένα για μακροχρόνια αποθήκευση;

Αναμενομενο. Το milking κρατάει πάντα μέχρι ένα σημείο κι επιπλέον η Nintendo δεν είναι η ισχυρη εταιρεία του παρελθόντος για να υποστηρίξει επιλογές γοήτρου.

7 ώρες πριν, michael92 είπε

Γελάει ο κόσμος. 

Καθόλου, το emulation του n64 είναι προβληματικό ακόμα και σήμερα οπότε μάλλον το ξεχνάμε. Του GameCube όμως θα είναι φοβερό αν συμβεί (και πρέπει να συμβεί). 

Στις 17/12/2018 στις 10:42 ΠΜ, fytotech είπε

Θα περιμένουν πρώτα το community του retro gaming, να βγάλει έναν καλό emulator για το N64 και μετά θα το κλέψει πάλι. Τότε θα έρθει πάλι η σωστή ώρα για μια παρόμοια αρπαχτή. 

https://www.pj64-emu.com/

Τα παίζει σχεδόν όλα.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, ninjanody είπε

https://www.pj64-emu.com/

Τα παίζει σχεδόν όλα.

Όχι, έχει άπειρα λάθη στην απεικόνιση των γραφικών. Ειδικά σε κάποια παιχνίδια είναι τόσο άσχημα τα πράγματα που αλλάζει όλη η ατμόσφαιρα χώρια τα θέματα ταχύτητας και frame skips. 

Κοινώς, δεν είναι ικανό emulator για να το βγάλουν προς πώληση...σε αντίθεση με του GameCube. 

23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Όχι, έχει άπειρα λάθη στην απεικόνιση των γραφικών. Ειδικά σε κάποια παιχνίδια είναι τόσο άσχημα τα πράγματα που αλλάζει όλη η ατμόσφαιρα χώρια τα θέματα ταχύτητας και frame skips. 

Κοινώς, δεν είναι ικανό emulator για να το βγάλουν προς πώληση...σε αντίθεση με του GameCube. 

Τα παίζει είπα. Δεν είπα ότι δεν έχουν glitches. Πάντως αυτά που με ενδιαφέρουν εμένα τα παίζει οκ (μιας και βαριέμαι να κατεβάζω το n64 από τo πατάρι όποτε έχω όρεξη να χαζέψω καμιά ώρα)

Ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση, διότι η ανάρτηση μου θα παραπλανούσε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...