Προς το περιεχόμενο

Beelink GS1 6K Android 7.1 TV Box 1000M LAN USB 3.0 Media Player 2GB RAM + 16GB ROM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Πριν παραθέσω το θέμα θέλω να σας ενημερώσω πως στο σπίτι μου δεν έχω ούτε τηλεφωνική γραμμή ούτε internet. Ο λόγος δεν ειναι η προσωπική επιλογή, αλλά η απομακρυσμένη τοποθεσία που μένω και ο ΟΤΕ, σνομπάρει και αρνήται να βάλει 6-7 κολώνες που απαιτούνται.

Ετσι, λοιπόν, έχω αγοράσει το ανωτέρω Media Player, μέσω skroutz και απο μία εταιρία στην Λαμία. https://www.eurostores.gr/beelink-gs1-6k-android-7.1-tv-box-1000m-lan-usb-3.0-media-player-2gb-ram-16gb-rom/

Η διαδικασία που κάνω συχνά πυκνά, είναι να φορτώνω σε ένα στικάκι 64GB, torrents, δηλαδή ταινίες με υπότιτλους, να το μεταφέρω στο media player και να παρακολουθώ σειρές ή ταινίες. Στο σημείο αυτό αξίζει να σας αναφέρω πως η τηλεόραση μου είναι μία Samsung 55 LED, αλλά πρώτης γενιάς, μοντέλο 2007 και δεν υποστηρίζει υπότιτλους, γιαυτό και αγόρασα το media player.

Το πρόβλημά μου είναι ο ήχος.

Σε πολλές ταινίες, όπου (μάλλον) ο ήχος είναι 5.1 ή ανώτερος, δεν μου δίνει καθόλου ήχο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, ακούγεται ο "περιφεριακός" ήχος της ταινίας αλλά όχι ο ήχος της φωνής. Για το πρόγραμμα που κάνει αναπαραγωγή των ταινιών έχω κατεβάσει το VLC.

Η σύνδεση που έχω κάνει είναι απλή.

Καλώδιο HDMI από το media player κατ' ευθείαν στην τηλεόραση. Πιστεύω πως κάποια ρύθμιση θέλει ή στο VLC ή στο media player, αλλά δεν μπορώ να την βρώ, ούτως ώστε να "μετατρέπει" το 5.1 σε απλό Stereo.

Κάποια βοήθεια....????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, slr είπε

Δοκίμασες να τις παίξεις με Kodi;

Όχι 

βασικά δεν γνωρίζω τι είναι το Kodi, άρα αδυνατώ να το χρησιμοποιήσω. 

Αν είναι σαν το VLC και δεν θα έχω πρόβλημα με υπότιτλους βεβαίως να το εγκαταστήσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...