Mr Chill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 H τηλεοραση του τιτλου, στον Κωτσοβολο, δεν γνωριζω αν ειναι προσφορα καθως δεν ξερω απο τηλεορασεις. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/192947-f%26u-fls49201-49
Edel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν λάβουμε υπ όψιν τις κριτικές του Σκρουτζ για το ίδιο μοντέλο των 50 ιντσών καθώς και τα λάικ που έχουν, η τιμή είναι εξαιρετική γι αυτό που παίρνεις. Για νετφλιξ και ταινίες πρέπει να ναι αρμόδια! βέβαια ας μας πει και κάποιος που θα έχει μια γνώση ή εικόνα παραπάνω Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Edel
Alxnks Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Κατά την εβδομάδα του black friday στα 299€ είχε αρχική τιμη η 49αρα 4Κ: https://www.skroutz.gr/s/16387595/F-U-FL2D4903UH.html?from=autocomplete&keyphrase=f%26u+fl2d4903uh Και στον Γερμανό με 20% επιστροφή eurobank έπεφτε στα 240€ (υπάρχουν και αξιολογήσεις στο skroutz από χρήστες που την πήραν στα 240€). 2 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 5 minutes ago, Alxnks said: Κατά την εβδομάδα του black friday στα 299€ είχε αρχική τιμη η 49αρα 4Κ: https://www.skroutz.gr/s/16387595/F-U-FL2D4903UH.html?from=autocomplete&keyphrase=f%26u+fl2d4903uh Και στον Γερμανό με 20% επιστροφή eurobank έπεφτε στα 240€ (υπάρχουν και αξιολογήσεις στο skroutz από χρήστες που την πήραν στα 240€). Το αυτό. Και τώρα βέβαια την έχουν βάλει 329 με επιστροφή 10%, δηλαδή βγαίνει 299, όσο είχε και "κανονικά" επί black friday. Προσωπικά δε θα πάρω, φεεεετα. Μόλις ξαναβγεί 240 θα πάρω. Θα ζήσουν οι δικοί μου και με την 32" για κάνα χρόνο ακόμα....... 😛 1
alkis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εχω την 43" στα ιδια χαρακτηριστηκα οπου αγοραστηκε 265€ απο το you.gr Απιστευτο vfm και 3 ετη εγγυηση. +10 φορες καλυτερη απο μια σαπια LG FHD (42lb5610) οπου ειχα).
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Έχω παρόμοια 55αρα και είναι μια χαρά. Το μόνο - για εμένα είναι κάποιες φορές (ισως μια φορά την εβδομάδα) που σκαλώνει η κάρτα του WiFi και πρέπει να τη βγάλω-ξανάβαλω από τη μπριζα. Σε αυτό ισως παίζει ρόλο και το ρουτερ μου καθώς σε φίλο με την ίδια τηλεόραση αλλά άλλο ρουτερ δεν το κάνει. Σε κάθε περίπτωση μικρό το κακό για τα λεφτά της κ τα τρία χρόνια εγγύησης
mphxths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Eχω το 40αρι μοντελο και δεν μπορω να πω οτι ειναι και η καλυτερη αγορα μου οσον αφορα στις τηλεορασεις.Οι γωνιες θεασης χαλια και ο ηχος πολυ μουντος πνιγμενος.Το φορητο μου βγαζει καλυτερο ηχο.Μια lg που πηρα στους γονεις μου πριν κατι χρονια ειναι κλασεις ανωτερη.Βλεπω εκει καμμια εκπομπη , γυρναω σπιτι ανοιγω την δικια μου και κλαιω τα λεφτα μου. Ναι , εχει ενα σωρο features , π.χ. wifi , smart tv features , netflix , υποδοχη για δορυφορικη κεραια ,κλπ κλπ , αλλα η εμπειρια χρησης δεν ειναι και η καλυτερη.Ας οψεται η αναγκη... Δεν ξερω αν η ποιοτητα του 40αριου , εχει σχεση με αυτη του 49αριου μοντελου...απλα...my 2 cents.
theo93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχω παρόμοια 55αρα και είναι μια χαρά. Το μόνο - για εμένα είναι κάποιες φορές (ισως μια φορά την εβδομάδα) που σκαλώνει η κάρτα του WiFi και πρέπει να τη βγάλω-ξανάβαλω από τη μπριζα. Σε αυτό ισως παίζει ρόλο και το ρουτερ μου καθώς σε φίλο με την ίδια τηλεόραση αλλά άλλο ρουτερ δεν το κάνει. Σε κάθε περίπτωση μικρό το κακό για τα λεφτά της κ τα τρία χρόνια εγγύησης Ένα μικρο hijack, έχω την Toshiba από την προσφορά του Γερμανού και ένα σάπιο router και μου έτυχε 2 φορές να μην μπορεί να συνδεθεί και στις επιλογές σύνδεσης, εκεί που ήταν 3(ασύρματη, ενσύρματη, ανενεργό), δεν εμφάνιζε την ασύρματη. Λές να φταίει το router ή η tv?
xristosp59 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Απλα μην την μπερδεψετε με την 4κ εκδοση της: https://www.skroutz.gr/s/16387595/F-U-FL2D4903UH.html
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, theo93 είπε Ένα μικρο hijack, έχω την Toshiba από την προσφορά του Γερμανού και ένα σάπιο router και μου έτυχε 2 φορές να μην μπορεί να συνδεθεί και στις επιλογές σύνδεσης, εκεί που ήταν 3(ασύρματη, ενσύρματη, ανενεργό), δεν εμφάνιζε την ασύρματη. Λές να φταίει το router ή η tv? Δε το γνωρίζω δεν έχω ασχοληθεί το κάνει τόσο σπάνια που δεν αξίζει καν να το κυνηγήσω με αντιπροσωπείες κλπ. Στο φιναλε καλύτερα να βγαίνει από το ρεύμα όταν δε δουλεύει κατ εμε κ δυστυχώς δεν έχουν πλέον διακόπτη ονοφφ. Λογικά αν την βγάλεις-βάλεις στη μπριζα επανέρχεται;
seithan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Εχτύπησον, αναμονή για εντυπώσεις εντός των προσεχών ημερών. 🤗
splanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Δυστυχώς δεν προλάβαμε την 4κ στα 240 αλλά δεν πειράζει 😛 2 απορίες. Πως ρυθμίζω το aspect ratio στο hdmi γιατι είναι λίγο παραμορφωμενη η εικόνα του υπολογιστή; Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή twitchtv γιατί απ το browser δεν παίζει; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από splanis
alkis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 17/12/2018 στις 12:47 ΜΜ, theo93 είπε Ένα μικρο hijack, έχω την Toshiba από την προσφορά του Γερμανού και ένα σάπιο router και μου έτυχε 2 φορές να μην μπορεί να συνδεθεί και στις επιλογές σύνδεσης, εκεί που ήταν 3(ασύρματη, ενσύρματη, ανενεργό), δεν εμφάνιζε την ασύρματη. Λές να φταίει το router ή η tv? Εννοεις οτι δεν εμφανιζε σαν επιλογη το wifi ή δεν εβρισκε το δικτυο; Στη πρωτη επιλογη φταιει η τηλεοραση(καρτα δικτυου της) Στη δευτερη περιπτωση μπορει να εχεις το wifi στα ορια της μπαντας. Δοκιμασε σε κανενα καναλι στη μεση 4-9 και λογικα θα το βλεπει. 5 λεπτά πριν, splanis είπε Πως ρυθμίζω το aspect ratio στο hdmi γιατι είναι λίγο παραμορφωμενη η εικόνα του υπολογιστή; Νομιζω πρεπει να ορισεις πχ την hdmi1 ως pc και φτιαχνει. Αλλιως windows dektop δεξι κλικ στο κενο χωρο, ρυθμισεις οθονης, κλιμακα και διαταξη και βαλε το στο 200% και ανεβοκατεβα συμφωνα με τα γουστα σου.
splanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, alkis13 είπε Εννοεις οτι δεν εμφανιζε σαν επιλογη το wifi ή δεν εβρισκε το δικτυο; Στη πρωτη επιλογη φταιει η τηλεοραση(καρτα δικτυου της) Στη δευτερη περιπτωση μπορει να εχεις το wifi στα ορια της μπαντας. Δοκιμασε σε κανενα καναλι στη μεση 4-9 και λογικα θα το βλεπει. Νομιζω πρεπει να ορισεις πχ την hdmi1 ως pc και φτιαχνει. Αλλιως windows dektop δεξι κλικ στο κενο χωρο, ρυθμισεις οθονης, κλιμακα και διαταξη και βαλε το στο 200% και ανεβοκατεβα συμφωνα με τα γουστα σου. Στο 100% το χω αλλά δεν είναι όπως πρέπει είναι κάπως ζουμαρισμενο. Θα δοκιμάσω αυτό με το πσ μόλις πάω σπίτι.
alkis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Στο 100% το χω αλλά δεν είναι όπως πρέπει είναι κάπως ζουμαρισμενο. Θα δοκιμάσω αυτό με το πσ μόλις πάω σπίτι. Αν βρεις ακρη κανε μια παραθεση και απαντησε μου, γιατι και εγω μονο με ζουμαρισμενο το δουλευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα