elpaso1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εχω ενα τρελο προβλημα, δεν θυμαμαι ποτε ξεκινησε. Δεν στελνει με τιποτα βιντεο μεσω viber, σε κανενα απο τα κινητα, ουτε τα tablet! Αν συνδεθω με δεδομενα τα στελνει κανονικα! Κανει κανονικα upload με αλλα προγραμματα οπως το imgur. Επισης στελνει κανονικα τις φωτογραφιες. Αλλα με τα βιντεο υπαρχει προβλημα. Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν σταλθηκε και πολλες φορες φαινεται να το στελνει και μετα μηδενιζει και το στελνει ξανα απο την αρχη. Πολυ σπανια θα σταλει καποιο βιντεο και αυτο αν προσπαθησω πανω απο 10 φορες.. Δοκιμασα ακομα και με μικρα βιντεο σε μεγεθος μικροτερο απο τις φωτογραφιες, παλι δεν τα στελνει. Εκανα ρεσετ και το ρουτερ, παλι τιποτα. Δεν καταλαβαινω! Οσο και να εχω ψαξει στο google δεν εχω βρει κατι σχετικο! Σιγουρα κατι παιζει με το ρουτερ, αλλα δεν ξερω τι ακριβως!
elpaso1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πραγματικά όπου και να γράψω για το συγκεκριμένο πρόβλημα, κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει.. Δεν καταλαβαίνω..
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πόσα MB είναι το βίντεο που πας να στείλεις;;, δοκίμασε να στείλεις ένα πολύ μικρό βίντεο να δεις αν το στείλει.
kostasrodos29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί ίσως είναι χαμηλή η ταχύτητα που έχεις upload . Δοκίμασε καλύτερα με WhatsApp εγώ έχω ησυχάσει με αυτό .
elpaso1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι παιδια, για να κανω θεμα εδω, το προβλημα ειναι αρκετα σοβαρο. Εχω 10αρι upload. Σε αλλα προγραμματα οπως το messenger τα αρχεια ανεβαινουν σφαιρα. Το μοναδικο προβλημα το εχω με το viber και αυτο με ολες τις συσκευες του σπιτιου, οπως ειπα και παραπανω με 2 κινητα και 2 tablet. Οποτε φανταζομαι οτι κατι συμβαινει με το ρουτερ ή με τις ρυθμισεις του υπολογιστη, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως.. Πραγματικα γριφος για δυνατους λυτες εχει καταντησει.. On 19/12/2018 at 21:33, chios said: Πόσα MB είναι το βίντεο που πας να στείλεις;;, δοκίμασε να στείλεις ένα πολύ μικρό βίντεο να δεις αν το στείλει. Ειπα και παραπανω οτι εχω προσπαθησει να στειλω πολυ μικρο βιντεο, αλλα χωρις αποτελεσμα! Με αλλα προγραμματα ομως ανεβαινουν σφαιρα! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από elpaso1
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν επειδή τώρα δοκίμασα, τα βίντεο που προσπαθούσα να στείλω είναι μεγάλα, αλλά ενώ πχ ήταν 100 mb, έδειχνε στο κουκλάκι ότι είναι 5 mb.. Δεν ξέρω αν το κάνει σε όλους αυτό;
p8denu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Q: Does Viber limit the length of the video we send? A: Yes. The maximum video length Viber can cater is 180 seconds or videos that do not exceed 200MB. If your videos exceed the limit, then you may need to edit them before you can share them.
elpaso1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Παλι η απαντηση δεν με καλυπτει, καθως τα βιντεο τα στελνει μια χαρα μεσω 4g.
mynam3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το κάνει τον τελευταίο μήνα το συγκεκριμένο. Μπορεί να διορθωθεί με update ή έβαλαν όριο
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Και εβαλαν οριο μονο στα βιντεο που στελνεις μεσω wifi; Δεν ειναι λιγο περιεργο; Το κανει σε καποιον αλλον αυτο;
elpaso1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Παντως τωρα που ξανακοιταξα, σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα με το μεγεθος. Ενα βιντεο 20 δευτερολεπτων ειναι 6mb. Ενω αντιστοιχες φωτογραφιες που βγαζω απο την google camera τις στελνει σε 1 δευτερολεπτο.. Που εμπλεξα ηθελα να ξερα..
Smits Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Το ίδιο πρόβλημα και πιο περιεργο έχω και εγώ..δε μπορώ να ανεβάσω βίντεο ή φώτο μόνο από το WiFi του σπιτιού μου.. Από αλλά WiFi η με δεδομενα δουλεύει.. Έχω κάνει reset το ΡΟΥΤΕΡ έχω ψάξει ρυθμίσεις.. Δε βγάζω άκρη..
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εμενα πλεον εχει στρωσει, ισως με τα καινουρια updates στο viber. Αν καμια φορα κολλησει, συνηθως φτιαχνει με ενα restart το κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα