ntg24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Έχω πρόβλημα γιατί βγαίνει συνέχεια κατά το start up η γκόμενα από το VividGaul ακόμα και όταν το έχω κάνει uninstall. Μόλις μπαίνω internet όταν το έχω βγάλει από το registry το ξανακατεβάζει. Μήπως έχει κανείς τη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andromahos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 AD-AWARE 6 (THA LISI TO PROBLIMA SOU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 sosta.gia na to bgaleis manual prepei na mpeis registry na kathariseis temporary internet files,cookies,na deis ti trexei stin ekkinisi genikos ektos apo auto opote to adware einai better.kai prosexe min deis kana logariasmo kamia 300 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 PAIDIA DEN LITHIKE AKOMA kAMIA ALLH IDEA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Nai , Kospe Tis Tsontes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 TURN OFF SYSTEM RESTORE META CTRL+ALT+DEL KAI STAMATAS TO VIVIDGAUL.EXE META START MSCONFIG KAI STARTUP AFAIREIS TO VIVIDGAUL.EXE KAI KAI META REGEDIT SEARCH GIA VIVIDGAUL KAI SVINEIS OTI KLEIDI SOY BGAZEI PERIPOY 12 DIAFORETIKA Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ INTERNET ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coby Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε και το pestpatrol είναι πάρα πολύ καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.