Andreascy_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδεια.. πρωτη φορα γραφω εδωω.. αγορασα το g502 ποντικι της logitech.. του εκανα χρηση για 3 μερες οσπου προσεξα οτι οταν πατατω χαλαρα το αριστερο κλικ δηλαδη να μπω σε ενα hyperlink ή να πατησω μια σελιδα να ανοιξει ακουγετε ενας χαρακτηρηστικος ήχος σαν το ελατηριο του κλικ.. οταν το παταω λιγα κλασματα περισοτερο δεν ακουγετε..(δηλαδη το παταω και το αφινω αμεσως δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως).. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σε ολους ετσι ή μονο σε εμενα για να ξερω αν θα το στειλω πισω στο αμαζον! ευχαριστω εκ τον προτερων Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Andreascy_
7nisiotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Βγάλε ένα ολιγόλεπτο βιντεακι με το "θέμα" να καταλάβουμε. Το ίδιο θα σου ζητήσει κ η εταιρεί να κάνεις αν υπάρχει εν τέλει πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Andreascy_ είπε γεια σας παιδεια.. πρωτη φορα γραφω εδωω.. αγορασα το g502 ποντικι της logitech.. του εκανα χρηση για 3 μερες οσπου προσεξα οτι οταν πατατω χαλαρα το αριστερο κλικ δηλαδη να μπω σε ενα hyperlink ή να πατησω μια σελιδα να ανοιξει ακουγετε ενας χαρακτηρηστικος ήχος σαν το ελατηριο του κλικ.. οταν το παταω λιγα κλασματα περισοτερο δεν ακουγετε..(δηλαδη το παταω και το αφινω αμεσως δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως).. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σε ολους ετσι ή μονο σε εμενα για να ξερω αν θα το στειλω πισω στο αμαζον! ευχαριστω εκ τον προτερων μηπως εννοεις σα να πατας τενεκεδακι? ειχα παρομοιο ηχο στο πρωτο μου g402, εστειλα μειλ στη logitech μου κανανε καποιες ερωτησεις, ζητησαν και βιντεο του προβληματος, και επειτα μου στειλανε νεο ποντικι του κουτιου!! επισης, δε χρειαστηκε να τρεχω να ψαχνω για ποντικι μεχρι να ρθει το δεμα, διοτι δε θελαν αυτο που χα. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
sstratos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ λέω να πέσετε για ύπνο βραδιατικα 🤣 Ίσως έχει πρόβλημα, βγάλε βίντεο και στείλε το στο αμαζον
Andreascy_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 ειναι αυτο που λεει ο @Lezantas26 αλλα μου το κανει στα 10 κλικς 1 φορα οταν το πετυχω ακριβες κλικ ( δηλαδη οταν το πατησω και το αφισω πολυ γρηγορα)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Andreascy_ είπε ειναι αυτο που λεει ο @Lezantas26 αλλα μου το κανει στα 10 κλικς 1 φορα οταν το πετυχω ακριβες κλικ ( δηλαδη οταν το πατησω και το αφισω πολυ γρηγορα) θα αρχισει να το κανει πιο συχνα. εγω οταν πλεον αποφασισα να τους στειλω το βιντεο το εκανε "αξιοπιστα" πλεον το καλο ειναι δε δυσκολευτηκα να τραβηξω το βιντεο Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Andreascy_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 δεν ξερω ομως πως να τους στειλω μηνυμα! στα αγγλικα ή στα ελληνικά;
HateMe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Andreascy_ είπε δεν ξερω ομως πως να τους στειλω μηνυμα! στα αγγλικα ή στα ελληνικά; Αγγλικά. Πάντως έχει εξαιρετικό support η logitech. YΓ. Έχω το ίδιο mouse και δεν παρατήρησα να το κάνει σε μένα.
Andreascy_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 @HateMe δοκιμασε να κανεις γριγορα κλικ και να αφησεις το δακτυλο σου γρηγορα μπορει να το κανει και σε εσενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα