Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Spectrum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδεια.. πρωτη φορα γραφω εδωω.. αγορασα το g502 ποντικι της logitech.. του εκανα χρηση για 3 μερες οσπου προσεξα οτι οταν πατατω χαλαρα το αριστερο κλικ δηλαδη να μπω σε ενα hyperlink ή να πατησω μια σελιδα να ανοιξει ακουγετε ενας χαρακτηρηστικος ήχος σαν το ελατηριο του κλικ.. οταν το παταω λιγα κλασματα περισοτερο δεν ακουγετε..(δηλαδη το παταω και το αφινω αμεσως δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως).. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σε ολους ετσι ή μονο σε εμενα για να ξερω αν θα το στειλω πισω στο αμαζον! ευχαριστω εκ τον προτερων

Επεξ/σία από Andreascy_
Δημοσ.

Βγάλε ένα ολιγόλεπτο βιντεακι με το "θέμα" να καταλάβουμε.

Το ίδιο θα σου ζητήσει κ η εταιρεί να κάνεις αν υπάρχει εν τέλει πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Andreascy_ είπε

γεια σας παιδεια.. πρωτη φορα γραφω εδωω.. αγορασα το g502 ποντικι της logitech.. του εκανα χρηση για 3 μερες οσπου προσεξα οτι οταν πατατω χαλαρα το αριστερο κλικ δηλαδη να μπω σε ενα hyperlink ή να πατησω μια σελιδα να ανοιξει ακουγετε ενας χαρακτηρηστικος ήχος σαν το ελατηριο του κλικ.. οταν το παταω λιγα κλασματα περισοτερο δεν ακουγετε..(δηλαδη το παταω και το αφινω αμεσως δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως).. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σε ολους ετσι ή μονο σε εμενα για να ξερω αν θα το στειλω πισω στο αμαζον! ευχαριστω εκ τον προτερων

μηπως εννοεις σα να πατας τενεκεδακι?

ειχα παρομοιο ηχο στο πρωτο μου g402, εστειλα μειλ στη logitech μου κανανε καποιες ερωτησεις, ζητησαν και βιντεο του προβληματος, και επειτα μου στειλανε νεο ποντικι του κουτιου!! επισης, δε χρειαστηκε να τρεχω να ψαχνω για ποντικι μεχρι να ρθει το δεμα, διοτι δε θελαν αυτο που χα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Andreascy_ είπε

ειναι αυτο που λεει ο @Lezantas26 αλλα μου το κανει στα 10 κλικς 1 φορα οταν το πετυχω ακριβες κλικ ( δηλαδη οταν το πατησω και το αφισω πολυ γρηγορα)

θα αρχισει να το κανει πιο συχνα. εγω οταν πλεον αποφασισα να τους στειλω το βιντεο το εκανε "αξιοπιστα" πλεον

το καλο ειναι δε δυσκολευτηκα να τραβηξω το βιντεο :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Andreascy_ είπε

δεν ξερω ομως πως να τους στειλω μηνυμα! στα αγγλικα ή στα ελληνικά;

Αγγλικά. 

Πάντως έχει εξαιρετικό support η logitech. 

YΓ. Έχω το ίδιο mouse και δεν παρατήρησα να το κάνει σε μένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...