delta6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την παρέα του ινσόμνια. Μετά από πολλά χρόνια ξαναγράφω σε αυτό το σαιτ με αφορμή μια έρευνα αγοράς που έχω ξεκινήσει για καινούργιο κινητό. Γενικά δεν είναι κάτι που επείγει αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις τι ευκαιρία μπορεί να βρεθεί θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος. Από την πρόσφατη εμπειρία μου με smartphones ( η πρώτη ήταν πριν καμια 15ετια με τα "απροβλημάτιστα...χαχαχα" symbian από Nokia και μετέιπειτα από Sony Ericsson, βλέπε P1 k m600), δλδ από το 2012 και το Samsung S2 μέχρι και πιο πρόσφατα το Xiaomi Mi A1, έχω καταλήψει ότι και το αντροιντ αλλά και το ιος μου πάνε μια χαρά. Από Android βέβαια έχω προτίμηση προς το στοκ διότι τα στοκ κινητα που είχα μου άρεσαν πολύ περισσότερο από συσκευές που περνάν το δικό τους ος από πάνω. Οπότε ήθελα γνώμες για το ποιες θεωρείτε τις κορυφαίες συσκευές ανεξαρτήτως τιμής. Τα βασικά μου κριτήρια είναι να είναι: 1) vfm (είτε μια συσκευή κοστίζει 200 ειτε 700 δε μου αρέσει να αγοράζω φύκια για μεταξωτές κορδέλες). 2) all around κινητό που να κάνει τα πάντα πολύ καλά και 3) που δυστυχώς για μένα αποδυκνύεται δύσκολο τη σημερινή εποχή, να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο πλάτος.. δλδ αν και από ότι έχω δει τα 75χιλ είναι πανω κάτω η νόρμα θα προτιμούσα κάτι που να πάει προς τα 70χιλ... εχώ την εντύπωση όμως πως αυτό σε στοκ αντροιντ αυτή τη στιγμη είναι σπάνιο... πχ το πάχος των samsung S9, huawei p20 kai iphone 8 είναι ταμάμ για το χέρι μου.. Τι άποψη έχετε? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από delta6
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Pixel 3 απο amazon αν θες ανετο στο χερι κινητο και με stock android. Αλλη αντιπροταση κατι σε Sony XZ2/XZ2 compact. 1
HateMe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Pixel 3 εγώ θα πήγαινα... Θα το αγαπήσεις. Επίσης ρίξε μια ματιά σε κάποιο One Plus που είναι πολύ κοντά στο stock. Επειδή βλέπω πως δεν σε καίνε τα γρήγορα updates (τουλάχιστον δεν το έγραψες) τσέκαρε και αυτό το βιντεάκι που έχει την beta του νέου λειτουργικού της Samsung στο S9 (την φοράω στο δικό μου) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
georgerapp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HateMe είπε Pixel 3 εγώ θα πήγαινα... Θα το αγαπήσεις. Επίσης ρίξε μια ματιά σε κάποιο One Plus που είναι πολύ κοντά στο stock. Επειδή βλέπω πως δεν σε καίνε τα γρήγορα updates (τουλάχιστον δεν το έγραψες) τσέκαρε και αυτό το βιντεάκι που έχει την beta του νέου λειτουργικού της Samsung στο S9 (την φοράω στο δικό μου) Τι λέει το καινούριο ui; Πρέπει να έγινε καλό ε;
HateMe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, georgerapp είπε Τι λέει το καινούριο ui; Πρέπει να έγινε καλό ε; Δεν φαντάζεσαι. Έχουν κάνει τέλεια δουλειά. Και σε θέμα ταχύτητας και σε ομορφιά, είναι το κάτι άλλο. ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ σε σχέση με τις αηδίες που κυκλοφορούν και πίστεψε με, τα έχω δοκιμάσει όλα. Μακάρι να μη τα σκατώσουν στο μέλλον.. 1
georgerapp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ακουει τον κοσμο η samsung γιατι εδω και καιρο τα ui της ηταν πολλα επιπεδα πανω απο αλλα βαρια custom ui αλλα εχω ακουστα οτι με το one πλεον το πηγε παραπερα. θετικο αυτο,παντα την συμπαθουσα σαν εταιρεία,απλα παραεγινε ακριβη για εμενα που αγοραζω ναυρχιδες εναν χρονο μετα. δεν πεφτουν οι τιμες οσο τα sony που εχω αγορασει τις 2 τελευταιες φορες.
delta6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι είδα από κοντά το πίξελ 3 την Τρίτη που μας πέρασε και μου άρεσε και στο χέρι αλλά και από πλευράς ποιότητας και απόδοσης. Ισχύει ακόμα όμως αυτό το θέμα που είχε και αποφάσιζε μόνο του το λογισμικό στη λήψη βίντεο σε πόσα φπς θα τραβήξει. Όσον αφορά τα 1 + , το μόνο που με χαλάει βασικά είναι το μέγεθος. Το S9 νομίζω είναι από τα αγαπημένα μου σε ντιζαιν και στο χερι. Ελπίζω το καινούργιο λογισμικο από σαμσουνγκ να είναι καλύτεο από το wizz. θα σεκαρω το βιντεάκι.
georgerapp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε μου το pixel 3 που το είδες; Είσαι εξωτερικό; Πόσο δηλαδή το βρίσκεις; Για εμένα είναι το κινητό που κάνει τσεκ σε όλα μου τα θέλω αλλά όχι στο οικονομικό. Είναι το καλύτερο φωτογραφικό χερατο κινητό με απόσταση από τα άλλα,έχει 3 χρόνια αναβαθμίσεις και απεριόριστο χώρο στο Google photos για αυτά που τραβάς και όχι μόνο (πας στην συσκευή εικόνες από άλλες συσκευές γίνονται backup και τις τραβάς έξω πάλι). Αυτό με το βίντεο δε το πολύ κατάλαβα τι εννοείς. Τι τραβάει δηλαδή; 30;60fps; Τι θες να διαλέγεις εσύ; Πολύ λίγα κινητά σαν τα lg έχουν πχ 24fps επιλογή για cinematic ροή. Εγώ εάν διέθετα τα χρήματα θα επερνα ένα μικρό πίξελ και ας χάνει σε μερικά σημεια. Αλλά όχι εάν ήμουν Ελλάδα,δεν έχει υποστήριξη εκτός εάν πας με Amazon.
delta6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Γερμανία μένω και το βρήκα σε κατάστημα σατουρν, πιθανότατα προσφορά καταστήματος 599€. Στις ρυθμίσεις βίντεο δε βρήκα πχ να επιλέξω εγώ αν θελω να τραβά στα 30 η 60 fps σε 1080 και διάβασα σε κάποια άρθρα ξένων σαιτ αλλά κάποιων μηνών ότι το λογισμικό επέλεγε αυτό ανάλογα με κάποιες παραμέτρους. Γι αυτό αναρωτιέμαι αν αυτό άλλαξε. Γιατί στο iphone SE που έχω τώρα τραβάω στα 60 και κάνει διαφορά στην αίσθηση από ότι αν τραβάς στα 30, ειδικά αν τα βλέπεις μετά από καμία τηλεόραση πχ. Θα πάω να το ξανατσεκάρω από κοντά σύντομα.
georgerapp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Θα παιζει στα 60 fps λογικά στα 1080 δε νομιζω πιο κάτω. Προσωπικά θα το επερνα. Λιγο το στοκ ui λιγο οτι είναι η απόλυτη συσκευη στο τσεπη-κλικ-τσεπη και το απεριόριστο back up ειναι αρκετά. Εχει οθονη πολυ καλη ηχο μικρου ηχείου τι αλλο; Μονο σε βιντεο χανει απο το iphone τον βασιλιά του dynamic range στην καταγραφή τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Απ ότι βλέπω πολλοί λένε πως με 3rd party apps (open cam κτλ) μπορούν να τραβήξουν στα 60 fps λοκαρισμένα κανονικά αλλά είναι και αρκετοί που λένε πως δεν βλέπουν διαφορά σε σχέση με το stock app που είναι αυτόματη η επιλογή, αντίθετα με το stock app είναι πολύ πιο smooth... Προφανώς έχει κάνει καλή δουλειά ή google στην αυτόματη επιλογή fps. Στο xda είδα πως το support της google απάντησε σε κάποιο μέλος πως δεν υπάρχει η επιλογή για να λοκάρεις στα 60 και γίνεται μόνο αυτόματα. Ισως σε καποιο μελλοντικό update να αλλάξει αυτό, ανάλογα και το feedback... Παρ'όλα αυτά θα σου πρότεινα κι εγώ Pixel 3 ή Galaxy S9. Πολύ καλά overall κινητά και τα 2 στις διαστάσεις που σε βολεύουν...
KRITH Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε oneplus και δεν θα θες να αλλάξεις ποτέ, η ευκολία χρήσης , η ταχύτητα, οθόνη και πάρα πολύ καλή φωτογραφική. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.Αν δεν μπορείς τις 6συν ίντσες δες το oneplus5 , μπορεί να είναι 2 ετών σχεδόν άλλα τα κάνει όλα άριστα.
sakekosan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Το εύρος μεταξύ 200 - 700 vfm είναι πολύ αόριστο. Αν έχεις τα βαλάντια θα σου πρότεινα το pixel 3 για pure συσκευή. 1
Netr0nic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Pixel 3 και ως δεύτερη επιλογή το S9 (είναι και στις διαστάσεις που θες) το οποίο είναι πολύ βολικό με το νέο One UI, πολύ καλή εμπειρία χρήσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα