Nico CK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Κατόπιν online παραγγελίας παρέλαβα σήμερα στο κατάστημα Media Markt του Περιστερίου ένα Sony Xperia XZ1. Τα δυο στρογγυλά αυτοκόλλητα της Sony που σφραγίζουν το κουτί ήταν κομμένα και από πάνω τους είχαν κολληθεί μακρόστενα αυτοκόλλητα του Media Markt που γράφουν "I'm secured! Ready to use". Πάνω αριστερά στο κουτί υπήρχε τετράγωνο αυτοκόλλητο του Media Markt που γράφει "Media Markt Service - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ SMARTPHONE ULTRA - READY for use SMARTPHONE ΜΕΜΒΡΑΝΗ ULTRA 17.99". Βλέποντάς το υπέθεσα ότι απλά διαφημίζουν τη μεμβράνη τους. Όταν όμως άνοιξα το κουτί είδα ότι στην οθόνη της συσκευής είναι ήδη τοποθετημένη μεμβράνη! Επειδή είναι η πρώτη φορά που αγοράζω smartphone απ'το Media Markt και γενικά smartphone, δεν ξέρω αν το συνηθίζουν αυτό, πάντως ακόμα κι αν την ήθελα τη μεμβράνη το θεωρώ αδιανόητο και μου προκαλεί αμφιβολίες ακόμα και για το αν είναι καινούρια η συσκευή και όχι εκθεσιακή ή refurbished. Πείτε αν σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και τι θα κάνατε στη θέση μου. Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Το πας πίσω όσο το δυνατόν σύντομα και τους λες ότι εσύ θες σφραγισμένο και όχι ανοιγμένο με μεμβράνη. 1 1
billthes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Nico CK είπε Κατόπιν online παραγγελίας παρέλαβα σήμερα στο κατάστημα Media Markt του Περιστερίου ένα Sony Xperia XZ1. Τα δυο στρογγυλά αυτοκόλλητα της Sony που σφραγίζουν το κουτί ήταν κομμένα και από πάνω τους είχαν κολληθεί μακρόστενα αυτοκόλλητα του Media Markt που γράφουν "I'm secured! Ready to use". Πάνω αριστερά στο κουτί υπήρχε τετράγωνο αυτοκόλλητο του Media Markt που γράφει "Media Markt Service - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ SMARTPHONE ULTRA - READY for use SMARTPHONE ΜΕΜΒΡΑΝΗ ULTRA 17.99". Βλέποντάς το υπέθεσα ότι απλά διαφημίζουν τη μεμβράνη τους. Όταν όμως άνοιξα το κουτί είδα ότι στην οθόνη της συσκευής είναι ήδη τοποθετημένη μεμβράνη! Επειδή είναι η πρώτη φορά που αγοράζω smartphone απ'το Media Markt και γενικά smartphone, δεν ξέρω αν το συνηθίζουν αυτό, πάντως ακόμα κι αν την ήθελα τη μεμβράνη το θεωρώ αδιανόητο και μου προκαλεί αμφιβολίες ακόμα και για το αν είναι καινούρια η συσκευή και όχι εκθεσιακή ή refurbished. Πείτε αν σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και τι θα κάνατε στη θέση μου. Ευχαριστώ προφανώς και η συσκευή είναι απο επιστροφή και η ζελατίνα είναι απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.. 3 1
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Βγάλε φωτογραφίες και στείλτο πακέτο. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα