MaNePi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας!Κοιταζω να αλλαξω το κινητο που εχωlg k8, με κατι καλυτερο απο ολες τις αποψεις. Κριτηρια ειναι η μπαταρια,το notch(το λατρευω),ο αποθηκευτικος χωρος και η τιμη. Δυο ευκολες κ γρηγορες επιλογες ειναι το ΜΙ Α2 η το Νοte 6 αλλα επειδη δν βιαζομαι θα μπορουσα να περιμενω το ποκο να πεσει η τιμη του στα 250.Για τα δυο πρωτα δν ειμαι κ 100% σιγουρος για το επεξεργαστη τους κ την ραμ τους.Ενω με τον 845 του ποκο και την ραμ θα νοιωθω πιο σιγουρος οτι δν θα χω κολληματα.Ποια ειναι η αποψη σας?Υπαρχει καποιος που να χει δουλεψει Note 6 και ποκο? Υ.Γ.Εννοειται οτι αν περιμενω για το ποκο θα το παρω απο Κινα,ειναι στα 270 με κουπουνι ηδη οποτε σε κανα μηνα πιστευω να πεσει κι αλλο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από MaNePi
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 254€ στο Banggood με κουπόνι(F1BG664ES)και έφυγες..... https://m.banggood.com/Xiaomi-Pocophone-F1-Global-Version-6_18-inch-6GB-64GB-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1334655.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB
MaNePi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Μου φαινεται πως θα καταληξω προς το ποκο αλλα θα κανω παραγγελια μετα τις γιορτες,η δουλεια που κανω τωρα ειναι επικινδυνη και ηδη κλαιω την οθονη του lg.Ελπιζω να χει ανακοινωθει κ το ποκο2 και να το παρω σε χαμηλοτερη τιμη.
AggelosTz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω ξανά παραγγείλει από site του εξωτερικού στις επιλογές “shipping” “insurance” και “tariff” επιλέγω κάτι συγκεκριμένο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν κάνω checkout; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από AggelosTz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα