Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Εχω τον παρακάτω ενισχυτή εδώ και κάμποσα χρόνια

Denon

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου μου κάνει ενα κουλό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Συγκεκριμένα δεν δουλεύει το μπροστά δεξί ηχείο (Front Right) σε όλες τις πηγές που του δινω . Tα υπόλοιπα κανάλια παίζουν μια χαρά (σε 5+1 setup).
Το περίεργο είναι οτι οταν βάλω ράδιο (tuner) παίζουν ολα μια χαρά (αλλιως θα υποψιαζόμουν το ηχείο ή καμμένη έξοδο)

Καμμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Το test tone δουλεύει στο Front Right;

Χωρίς να είμαι τεχνικός, επειδή ανέφερες μια εσωτερική πηγή να λειτουργεί σωστά, δες αν κάνει το ίδιο και ο εσωτερικός τόνος δοκιμής του ενισχυτή. Αν δηλαδή αυτό παρουσιάζεται μόνο από εξωτερικές πηγές. Αν είναι έτσι, τότε κάτι γίνεται στην είσοδο του board του ενισχυτή.

Φυσικά για εμπεριστατωμένες απαντήσεις θα πρέπει να απευθυνθείς εδώ: http://www.kinotechniki.gr/ όπου και θα σου υποδείξουν το κατάλληλο service center.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τρέξει Audyssey. Αρκεί το test tone. Επίσης και το reset δεν είναι κακή ιδέα. Λογικά με συνδυασμό πλήκτρων στην πρόσοψη γίνεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Εκανα reset τον ενισχυτή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Θα δοκιμάσω το test tone αύριο που επιστρέφω (ενδεχομένως και το Audyssey) και θα επανέλθω.

Η αντιπροσωπεία μου είπε οτι το κύκλωμα εξόδου του tuner είναι διαφορετικό από τις υπόλοιπες πηγές γιαυτό το λόγο το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται όταν επιλέγω tuner. Αν ισχύει αυτό θα πρέπει να δώ αν συμφέρει η επισκευή ή οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...