Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8/S9 tempered glass με υγρή κόλλα & UV light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις tempered glass με υγρή κόλλα και UV light τύπου Whitestone Dome σε S8 η S9? (Search YouTube αν δεν το έχετε ακουστά).

Μετά από από μια έρευνα που έκανα είδα ότι είναι τα μόνα tempered glasses που αντέχουν μακροπρόθεσμα σε edge οθόνες.

Είδα ότι η πιο γνωστή εταιρία σε τέτοιου είδους tempered glasses είναι η Whitestone με το Dome να ειναι top sale αλλά ακολουθούν και άλλες με τον ίδιο τροπο...

Ενδιαφέρομαι να παρω αυτές τις μέρες μιας και δεν θέλω να μπλέξω με τα απλά που έχουν έτοιμη κόλλα μόνο περιφερειακά και σε λίγες μέρες γίνονται χάλια...

Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει μπορεί να μου πει την εμπειρία του γενικότερα για να έχω μια ιδέα μιας και είναι λιγάκι ακριβά...

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βρήκα αυτό σε τοπικό κατάστημα και το πήρα... 

https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=23007&virtuemart_category_id=768

Της bestsuit είναι... Έχουν και σχετικό βίντεο στο YouTube, ελπίζω να κάτσει καλά... Αν βγει μούφα θα πάρω η αυτό που έστειλες η της Whitestone που είναι δοκιμασμένο από πολλούς...

Θα ενημερώσω όταν γίνει τοποθέτηση...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν την ξέρω,δεν την έχω δουλέψει.

Της T-Max το έχεις τοποθετήσει σε κινητό? Είναι καλό κρατάει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν την Whitestone είναι μόνο η μάρκα αλλάζει και η τιμή.

Μέχρι στιγμής μια χαρά....

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Τέλεια άρα θα παω σε αυτό (μιας και είναι φθηνότερο) αν δεν κάτσει καλά αυτό που πήρα...

Δημοσ.

Επειδή από μάρκα σε μάρκα όπως βλέπω διαφέρουν οι ώρες...

Πόση ώρα να το έχω κάτω από το UV light λες? 20 λεπτά στο πάνω και 20 λεπτά στο κάτω μέρος x2?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, v|net είπε

Επειδή από μάρκα σε μάρκα όπως βλέπω διαφέρουν οι ώρες...

Πόση ώρα να το έχω κάτω από το UV light λες? 20 λεπτά στο πάνω και 20 λεπτά στο κάτω μέρος x2?

Επειδή δεν θυμάμαι δες καλύτερα το εγχειρίδιο για να μην σου πω κάτι λάθος.

Δημοσ.

Μόλις έκανα την τοποθέτηση!

Εν τέλη όλα καλά, αρκετά καλό το αποτέλεσμα! Το τζάμι έχει ωραία αίσθηση, δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την αφή (όπως γίνεται με τα απλά tempered glasses) και η καθαρότητα είναι μια χαρά (δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις βάλει τζάμι). Το έχω συνδυάσει με την Spigen Neo Hybird, καλός συνδυασμός μίας και η συγκεκριμένη θήκη είναι συμβατή με τα περισσότερα τέτοιου είδους tempered glass. 

Παρατήρηση 1: Ένα θεματάκι που με δυσκόλεψε λίγο ήταν ότι το σωληνάκι με την υγρή κόλλα, είχα την εντύπωση ότι η ποσότητα της κόλλας μέσα είναι τόσο όσο για να μπει το τζάμι. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ παραπάνω (πιθανόν για δεύτερη προσπάθεια) με αποτέλεσμα να βάλω περισσότερη κόλλα και να σκουπίζω μετά το κινητό γύρω γύρω 5 λεπτά... Η κόλλα που έτρεξε πάντως εφυγε πολύ εύκολα χωρις να αφήσει σημάδια. Ευτυχώς είχα προνοήσει και κάλυψα όλες τις τρύπες με αυτοκόλλητο. 

Παρατήρηση 2: Θα ήθελα το τζάμι να κατεβαίνει περισσότερο στις edge μεριές... 

Ικανοποιημένος πάντως! 

Η συσκευασία περιείχε όλο το kit, blue light, τζάμι, κόλλα, πανάκια, αυτοκόλλητα κλπ σε τιμή αρκετά καλή (κάτω από 20). 

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή παιδιά για την οθόνη ει Άι η νανοτεχνολογία η όπως την λένε που βάζουν στα media Markt .

Εχω βάλει σε όλα τα κινητά μου τα τελευταία 4 χρόνια . Σου δίνουν και εγγύηση 2 χρόνων για γραντζουνια .

Ολες μου οι οθόνες είναι σαν καινούργιες παρά την κακομεταχείριση . Και δεν ξεκολλάει κιόλας όπως το tempered glass μετά από καιρό .

Το προτείνω ανεπιφύλακτα δοκιμάστε το 

Δημοσ.
Στις 20/12/2018 στις 7:54 ΜΜ, v|net είπε

Μόλις έκανα την τοποθέτηση!

Εν τέλη όλα καλά, αρκετά καλό το αποτέλεσμα! Το τζάμι έχει ωραία αίσθηση, δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την αφή (όπως γίνεται με τα απλά tempered glasses) και η καθαρότητα είναι μια χαρά (δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις βάλει τζάμι). Το έχω συνδυάσει με την Spigen Neo Hybird, καλός συνδυασμός μίας και η συγκεκριμένη θήκη είναι συμβατή με τα περισσότερα τέτοιου είδους tempered glass. 

Παρατήρηση 1: Ένα θεματάκι που με δυσκόλεψε λίγο ήταν ότι το σωληνάκι με την υγρή κόλλα, είχα την εντύπωση ότι η ποσότητα της κόλλας μέσα είναι τόσο όσο για να μπει το τζάμι. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ παραπάνω (πιθανόν για δεύτερη προσπάθεια) με αποτέλεσμα να βάλω περισσότερη κόλλα και να σκουπίζω μετά το κινητό γύρω γύρω 5 λεπτά... Η κόλλα που έτρεξε πάντως εφυγε πολύ εύκολα χωρις να αφήσει σημάδια. Ευτυχώς είχα προνοήσει και κάλυψα όλες τις τρύπες με αυτοκόλλητο. 

Παρατήρηση 2: Θα ήθελα το τζάμι να κατεβαίνει περισσότερο στις edge μεριές... 

Ικανοποιημένος πάντως! 

Η συσκευασία περιείχε όλο το kit, blue light, τζάμι, κόλλα, πανάκια, αυτοκόλλητα κλπ σε τιμή αρκετά καλή (κάτω από 20). 

Αυτή είναι ακόμη μία διαφορά του whitestone. Στα φθηνά η κόλλα είναι πολύ ρευστή και τρέχει παντού. Στο whitestone το πολύ να φύγει καμιά σταγόνα. Επίσης η κόλλα δεν είναι τόσο ισχυρή όσο στο whitestone.  Αν έρθει η ώρα να βγάλεις το τζάμι θα το καταλάβεις. Και φυσικά η ολεοφοβική επίστρωση του dome είναι κλάσης ανώτερη. Από την άλλη τα λεφτά είναι πολλά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Η καλύτερη επιλογή παιδιά για την οθόνη ει Άι η νανοτεχνολογία η όπως την λένε που βάζουν στα media Markt .

Εχω βάλει σε όλα τα κινητά μου τα τελευταία 4 χρόνια . Σου δίνουν και εγγύηση 2 χρόνων για γραντζουνια .

Ολες μου οι οθόνες είναι σαν καινούργιες παρά την κακομεταχείριση . Και δεν ξεκολλάει κιόλας όπως το tempered glass μετά από καιρό .

Το προτείνω ανεπιφύλακτα δοκιμάστε το 

Το έχω δει και αυτό αλλά αυτό είναι καλό ώστε να αποφεύγεις γρατζουνιές όπως λες, εγώ θέλω λίγη extra προστασία σε κάνα πέσιμο κλπ...

2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Αυτή είναι ακόμη μία διαφορά του whitestone. Στα φθηνά η κόλλα είναι πολύ ρευστή και τρέχει παντού. Στο whitestone το πολύ να φύγει καμιά σταγόνα. Επίσης η κόλλα δεν είναι τόσο ισχυρή όσο στο whitestone.  Αν έρθει η ώρα να βγάλεις το τζάμι θα το καταλάβεις. Και φυσικά η ολεοφοβική επίστρωση του dome είναι κλάσης ανώτερη. Από την άλλη τα λεφτά είναι πολλά.

Σίγουρα η whitestone είναι απ της καλύτερες αλλά εδώ Ελλάδα παραπάει η τιμή! Θα μου φύγει ένα 50άρικο στην καλύτερη, δεν ξέρω το σκέφτομαι αρκετά! 

Εσύ έχεις τοποθετήσει της whitestone? Ποιά συσκευή έχεις, πες μας θετικά/αρνητικά αναλογικά με τον καιρό που το έχεις τοποθετήσει αν θες...

*Μια ενδιάμεση λύση που το ανέφερε και παραπάνω ο @saruman123 είναι απ την εταιρία t-max. Απ όσο έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ και δει στο YouTube γράφουν καλά σχόλια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, v|net είπε

Το έχω δει και αυτό αλλά αυτό είναι καλό ώστε να αποφεύγεις γρατζουνιές όπως λες, εγώ θέλω λίγη extra προστασία σε κάνα πέσιμο κλπ...

Σίγουρα η whitestone είναι απ της καλύτερες αλλά εδώ Ελλάδα παραπάει η τιμή! Θα μου φύγει ένα 50άρικο στην καλύτερη, δεν ξέρω το σκέφτομαι αρκετά! 

Εσύ έχεις τοποθετήσει της whitestone? Ποιά συσκευή έχεις, πες μας θετικά/αρνητικά αναλογικά με τον καιρό που το έχεις τοποθετήσει αν θες...

*Μια ενδιάμεση λύση που το ανέφερε και παραπάνω ο @saruman123 είναι απ την εταιρία t-max. Απ όσο έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ και δει στο YouTube γράφουν καλά σχόλια...

Φίλε είναι καλύτερο από μεμβράνη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...