Προς το περιεχόμενο

Adsl & Optimize Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας.

Πρόσφατα έβαλα μιά ADSL Home 384/128 με Otenet, Modem Siemens XpressLink.

Έχω βάλει φίλτρα στις υπόλοιπες συσκευές

To Internet μοιράζεται απο τον υπολογιστή που έχει την σύνδεση σε άλλους 2 με HUB και κοινόχρηστη σύνδεση.

Αυτό που παρατήρησα είναι οτι η ταχύτητα μου παίζει απο 150 - 350 k με ταχύτητα downloads 25 - 40 k, ανάλογα με τις ώρες, (Το βράδι πάει σφαίρα).

Η ερώτησεις μου είναι :

Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις την σύνδεσή σου πιό γρήγορη και πώς ?

Αν βάλω Router θα δώ κάποια αποτελέσματα ?

Δοκίμασα κάποια Internet optimize προγράμματα αλλα δέν είδα καμιά διαφορά.

Γνωρίζει κανείς εάν αυτα τα προγράματα κάνουν δουλειά ??

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω, η ταχύτητά σου έχει να κάνει με τον provider σου κατά κύριο λόγο. Όπως λες κι εσυ, το βράδυ είσαι καλύτερα, αν και τα 40K υπολείπονται κατά 9Κ περίπου από το μέγιστο της 384.

Ο router δεν θα σου δώσει κάτι ιδιαίτερο σε ταχύτητα αφού η σύνδεση είναι μικρή, αν μιλάγαμε για 2Mbps και πάνω τότε ίσως κάτι να κέρδιζες.

Τα optimize προγράμματα είναι κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον άχρηστα..

Δημοσ.

Ναί δέν έχεις άδικο, απο την στιγμή που την ταχύτητα σου στο Internet την κανονίζει ο Provider ή ο OTE στην απέναντι πλευρά, άρα τα πράγματα είναι απλά......... Παλιοκατάσταση.

Δοκίμασα όμως το CableNut, http://cablenut.org με το οποίο κάνεις ρυθμίσεις στην registry και μετά απο δοκιμές που έκανα είδα σημαντική διαφορά στο άνοιγμα των ιστοσελίδων τουλάχιστον γιατί στα Games έχω ενα <<καλό>> Ping (150 - 230) στα περισσότερα games (CoD, Rainbow six κ.τ.λ).

Πρίν απο το CableNut άνοιξα βαριές ιστοσελίδες και χρονομέτρησα το άνοιγμα (Cnn.com, in.gr, otenet.gr) με καθαρό Temporary, το ίδιο έκανα και μετά και τις ανοίγει στον μισό χρόνο απο πρίν, σχεδόν στον ίδιο χρόνο που τις ανοίγει το pc μου στην δουλειά με Adsl 512/128.

Άν είναι να χρησιμοποιήσετε το ανάλογο πρόγραμμα κρατήστε backup της Registry για να μήν τα κάνετε μπάχαλο και φωνάζετε μετά......ναί ναί για σας το λέω.

Άν όμως έχει βρεί κανείς κανένα κόλπο για το ping στα Games (πώς να το μειώσεις, χωρίς να βάλεις ADSL 1024) άς το αποκαλύψει.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...