Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..μια φίλη μου έχει το Toshiba satellite a300 και της χάλασε η κάρτα γραφικών και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη.. Με τα πολλά βρήκαμε μια μητρική άλλη την βάλαμε στο  λαπτοπ. Και όταν πάω να βάλω τα Windows μου κολλάει έχει που λέει Setup is strating..ειναι θέμα Windows η λαπτοπ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, antreasmg είπε

Καλησπέρα..μια φίλη μου έχει το Toshiba satellite a300 και της χάλασε η κάρτα γραφικών και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη.. Με τα πολλά βρήκαμε μια μητρική άλλη την βάλαμε στο  λαπτοπ. Και όταν πάω να βάλω τα Windows μου κολλάει έχει που λέει Setup is strating..ειναι θέμα Windows η λαπτοπ; 

Δοκίμασες κάποιο άλλο δισκάκι ή usb?

Κάποια άλλη έκδοση;

Ηραν σίγουρα λειτουργική 100% η «νέα» πλακέτα;

Δημοσ.

Mπορεί να είναι γρατζουνισμένο το δισκάκι

μπορεί να εχει πρόβλημα ο δίσκος

να μην εχει γραφτει καλά το usb stick εαν πας απο αυτο να κανεις εγκατασταση

να εχει πρόβλημα η πλακέτα

να εχουν προβλημα οι μνημες.

το λαμπακι του δισκου αναβοσβήνει (διαβάζει) ? ή ειναι σβηστό ??

οση ωρα και να το αφήσεις δεν προχωράει ?

Δημοσ.

Προχωραει απλά αργή πολύ.. Το λαμπάκι του δίσκου είναι συνέχεια ανοιχτό... Ο κέρσορας του ποντικού όταν το κουνάω κουνιέται κανονικά ταχύτατα δεν κολλάει... Έκανα το usb Portatable με ntfcls αρχείο... Μηοως παίζει ρόλο αυτό; 

Δημοσ.

Έμαθα ότι αυτό το λαπτοπ όταν πήρε είχε Windows vista 32bit..εγω βάζω τα Windows 7 64bit.παιζει ρολο που αυτά που βάζω είναι 64 και όχι 32 bit; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, antreasmg είπε

Έμαθα ότι αυτό το λαπτοπ όταν πήρε είχε Windows vista 32bit..εγω βάζω τα Windows 7 64bit.παιζει ρολο που αυτά που βάζω είναι 64 και όχι 32 bit; 

Οχι

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.

Μπορεί και να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή το στικάκι να είναι υπερβολικά αργό ή οι θύρα usb να είναι 1.1.

Πολλά "μπορεί"... Τι έγινε τελικά, τελείωσε η εγκατάσταση;

Δημοσ.

Το στικακι δεν έχει πρόβλημα γιατί με αυτό έκανα εγκατάσταση στον δικό μου υπολογιστή και έγινε κανονικά. Δεν ξέρω τι να πω.. 

Δημοσ.

αν έχεις desktop βγάλε τον δίσκο απο το λαπτοπ και συνδεσε το στον σταθερό.

Κατέβασε το Hard Disk Sentinel και δες την υγεία του δίσκου.

Δημοσ.

Πως θα το κάνω αυτό;; θα ενώσω τα sata μόνο;;; δεν γίνεται απο τον σταθερό μου να περάσω τα Windows στον σκληρό του λαπτοπ; 

Δημοσ.

sata power και sata data καλώδια θες που έχει το τροφοδοτικό σου

Γίνεται, αφού βγάλεις τους δικούς σου απο πάνω και αφού τα περάσεις θα πρέπει να αποσυνδέσεις τον δισκο ΠΡΙΝ την πρώτη επανεκκίνηση και να τον συνδέσεις ξανά στον φορητό για να περάσει σωστούς chipset drivers για αρχή. μετά περνάς του κατασκευαστή κλασσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...