antreasmg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα..μια φίλη μου έχει το Toshiba satellite a300 και της χάλασε η κάρτα γραφικών και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη.. Με τα πολλά βρήκαμε μια μητρική άλλη την βάλαμε στο λαπτοπ. Και όταν πάω να βάλω τα Windows μου κολλάει έχει που λέει Setup is strating..ειναι θέμα Windows η λαπτοπ;
kormos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, antreasmg είπε Καλησπέρα..μια φίλη μου έχει το Toshiba satellite a300 και της χάλασε η κάρτα γραφικών και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη.. Με τα πολλά βρήκαμε μια μητρική άλλη την βάλαμε στο λαπτοπ. Και όταν πάω να βάλω τα Windows μου κολλάει έχει που λέει Setup is strating..ειναι θέμα Windows η λαπτοπ; Δοκίμασες κάποιο άλλο δισκάκι ή usb? Κάποια άλλη έκδοση; Ηραν σίγουρα λειτουργική 100% η «νέα» πλακέτα;
sstratos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Mπορεί να είναι γρατζουνισμένο το δισκάκι μπορεί να εχει πρόβλημα ο δίσκος να μην εχει γραφτει καλά το usb stick εαν πας απο αυτο να κανεις εγκατασταση να εχει πρόβλημα η πλακέτα να εχουν προβλημα οι μνημες. το λαμπακι του δισκου αναβοσβήνει (διαβάζει) ? ή ειναι σβηστό ?? οση ωρα και να το αφήσεις δεν προχωράει ?
antreasmg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Προχωραει απλά αργή πολύ.. Το λαμπάκι του δίσκου είναι συνέχεια ανοιχτό... Ο κέρσορας του ποντικού όταν το κουνάω κουνιέται κανονικά ταχύτατα δεν κολλάει... Έκανα το usb Portatable με ntfcls αρχείο... Μηοως παίζει ρόλο αυτό;
antreasmg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Έμαθα ότι αυτό το λαπτοπ όταν πήρε είχε Windows vista 32bit..εγω βάζω τα Windows 7 64bit.παιζει ρολο που αυτά που βάζω είναι 64 και όχι 32 bit;
kormos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, antreasmg είπε Έμαθα ότι αυτό το λαπτοπ όταν πήρε είχε Windows vista 32bit..εγω βάζω τα Windows 7 64bit.παιζει ρολο που αυτά που βάζω είναι 64 και όχι 32 bit; Οχι Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από kormos
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί και να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή το στικάκι να είναι υπερβολικά αργό ή οι θύρα usb να είναι 1.1. Πολλά "μπορεί"... Τι έγινε τελικά, τελείωσε η εγκατάσταση;
antreasmg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Το στικακι δεν έχει πρόβλημα γιατί με αυτό έκανα εγκατάσταση στον δικό μου υπολογιστή και έγινε κανονικά. Δεν ξέρω τι να πω..
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 αν έχεις desktop βγάλε τον δίσκο απο το λαπτοπ και συνδεσε το στον σταθερό. Κατέβασε το Hard Disk Sentinel και δες την υγεία του δίσκου.
antreasmg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Πως θα το κάνω αυτό;; θα ενώσω τα sata μόνο;;; δεν γίνεται απο τον σταθερό μου να περάσω τα Windows στον σκληρό του λαπτοπ;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 sata power και sata data καλώδια θες που έχει το τροφοδοτικό σου Γίνεται, αφού βγάλεις τους δικούς σου απο πάνω και αφού τα περάσεις θα πρέπει να αποσυνδέσεις τον δισκο ΠΡΙΝ την πρώτη επανεκκίνηση και να τον συνδέσεις ξανά στον φορητό για να περάσει σωστούς chipset drivers για αρχή. μετά περνάς του κατασκευαστή κλασσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα