Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!Το τσιμπησα και εγω χθες για την συζυγο.Πιο πολυ για να χαζευει στο νετ και κανα νετφλιξακι!Περιμενω να ερθει και ενας ssd μεσα στην εβδομαδα και το μηχανακι θα ειναι κομπλε!Οι πρωτες εντυπωσεις και δεδομενων των χρηματων που εδωσα(με κατι yellows και ενα δεκαευρω κουπονι του media markt) 150 ευρω ειναι πολυ καλες.Εχω την εντυπωση οτι το touchpad εχει ενα θεματακι και κανει που και που κατι τρελα αλλα θα το παρακολουθησω.Θα προσπαθησω να περασω και windows στον ssd και νομιζω θα με βγαλει ασπροπροσωπο για τουλαχιστον μια διετια.

Οι υπολοιποι που το εχετε παραπανω απο εμενα τι εντυπωσεις εχετε με την χρηση;

Δημοσ.

Τον πήρα και εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δύο προβλήματα όμως:

-Στα daemon tools δεν γίνεται η εγκατάσταση 'error code 250477278'

-Εγκατέστησα ssd , έκανα clone στον ssd , όλα ok όπως οι οδηγίες παραπάνω, επέλεξα boot να κάνει από τον ssd από το bios, ΔΕΝ έσβησα τα παλιά windows από τον c και τα windows 

ξεκινούν από τον c (παλιό δίσκο) και όχι από τον καινούριο ssd (f)  Τί να φταίει;

Δημοσ.
Στις 13/4/2019 στις 7:07 ΜΜ, dalain είπε

Καλησπερα παιδες!Το τσιμπησα και εγω χθες για την συζυγο.Πιο πολυ για να χαζευει στο νετ και κανα νετφλιξακι!Περιμενω να ερθει και ενας ssd μεσα στην εβδομαδα και το μηχανακι θα ειναι κομπλε!Οι πρωτες εντυπωσεις και δεδομενων των χρηματων που εδωσα(με κατι yellows και ενα δεκαευρω κουπονι του media markt) 150 ευρω ειναι πολυ καλες.Εχω την εντυπωση οτι το touchpad εχει ενα θεματακι και κανει που και που κατι τρελα αλλα θα το παρακολουθησω.Θα προσπαθησω να περασω και windows στον ssd και νομιζω θα με βγαλει ασπροπροσωπο για τουλαχιστον μια διετια.

Οι υπολοιποι που το εχετε παραπανω απο εμενα τι εντυπωσεις εχετε με την χρηση;

Οτι ειναι αργο!

Κατσε να σου αναβαθμιστουν τα Windows, να κατεβασουν οτι ειναι να κατεβασουν και θα δεις.

Εχω κλεισει τα παντα. Χρωματα, εφε , και οτιδηποτε αλλο μπορουσα στα Windows 10, και μολις και μετα βίας είναι αποδεκτό για απλή χρήση. Κάποιες φορές μου σπάει τα π@π@ρια!

Ενα Core2duo 15ετίας laptop που εχω , πάλι με 4gb Ram ειναι φανερα γρηγοροτερο.

Τετοια λαπτοπ τα βρισκεις με 50ευρω στις αγγελιες.

Δημοσ.

Στις 5 μέρες που το εχω δεν μπορω να εχω ολοκληρωμένη αποψη,αλλα στην μέχρι τώρα χρηση (πλοήγηση στο νετ) δεν εχω αντιμετωπίσει ιδιαιτερο πρόβλημα.Ναι δεν ειναι σαν το desktop μου αλλά οκ...150 κόστισε δεν περιμενω παπάδες...Μολις βρω χρόνο θα του βακω τον ssd κ θα περάσω εκει τα windows κ τα λοιπά προγράμματα.

Δημοσ.

Λοιπόν το συγκεκριμένο φορητό το έχω 3 μήνες και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά όλο αυτό το διάστημα.

Πλεονεκτήματα

Πολύ καλή οθόνη, ζωντανά χρώματα πολύ καλή ανάλυση είναι απόλαυση για τα μάτια.

Αν βάλεις ssd έξτρα γίνεται αρκετά γρήγορο για απλή χρήση.

Το πληκτρολόγιο είναι ικανοποιητικό

Ο ήχος ειδικά με ακουστικά είναι καλός.

Μειονεκτήματα

Τρίζει ολόκληρο, τα παλστικά του είναι οτι χειρότερο υπάρχει πρέπει να προσπάθησαν πολυ για τέτοια φτηνοκατασκευή

Αν ανοίξω κανένα chrome με 5-6 καρτέλες τότε δε σε σώνει ούτε ssd ούτε τίποτα

Η οθόνη στις άκρες παρουσιάζει light bleeding

Δεν έχει ethernet

H μπαταρία κρατάει περίπου 2-3 ώρες ανάλογα τη χρήση αν και τώρα έχει 2 μέρες που αρνείται να φορτίσει πάνω απο 40% οπότε μάλλον μας αφήνει χρόνους.

Δεν φαίνεται το λάπτοπ ν αντέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλλον θα χρειαστεί τελικά να γίνει χρήση της εγγύησης.

Ο φορτιστής του είναι οτι πιο ψεύτικο υπάρχει.

Η γνώμη μου είναι οτι το μηχάνημα έχει μια πολύ καλή οθόνη με άριστη απεικόνιση αλλά είναι φτηνή κινεζοκατασκευή που τελικα θα σ' αφήσει ή απο μπαταρία αρκετά σύντομα΄ή απο emmc ή απο πλακέτα ή απ 'οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί ένα κινέζος κατασκευαστής. Για περιστασιακή χρήση ίσως αξίζει μέχρι 150 ευρώ αλά για συνεχή χρήση ψάξτε κάτι καλύτερο. Υπάρχουν hp με 210 ευρώ και i3 ή hp με n4000 και fhd με 230 euro για απλή χρήση που μπορεί να μην έχουν οθόνη ips αλλά είναι και πιο γρήγορα και πιο επεκτάσιμα και τουλάχιστον ξέρεις οτι του χρόνου θα συνεχίσεις να το έχεις και να λειτουργεί.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βάζετε ssd είστε σίγουροι ότι μπουτάρει από τον ssd και όχι από τον  emmc ; Εγώ παρ'ολο που έκανα στο bios τις ρυρμίσεις που περιγράφονται σε άλλη σελίδα , boot κάνει από τον emmc .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dalain είπε

εβαλα τον ssd σημερα αλλα δεν τον βλεπει...πρεπει να μπω στο bios να ενεργοποιησω κατι;

κανονικά όχι.

Για να κάνει boot από τον ssd πρέπει να μπεις στο bios και να το δηλώσεις (οδηγίες στην δεύτερη σελίδα).

Μήπως ο ssd είναι καινούριος και δεν έχει partition?

Επεξ/σία από w1111w
Δημοσ.

ενταξει,ηθελε απο την διαχειρηση δισκων καποιες ενεργειες

για το bootαρισμα θα ασχοληθω την κυριακη που θα εχω χρονο,σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Μετά από πολλούς πειραματισμούς, ο μόνος τρόπος για να τρέχουν τα windows από τον καινούριο δίσκο, είναι απενεργοποίηση του emmc από το bios,

εγκατάσταση των windows στον καινούριο δίσκο και μετά ενεργοποίηση του emmc  τον οποίο τα windows τον βλέπουν πλέον ως d:

Τα win 10 παραμένουν γνήσια (θυμούνται ότι είναι το ίδιο μηχάνημα).

Ότι άλλο κι αν έκανα (disk clone με πολλά προγράμματα , αλλαγές στο bios, μέχρι και αλλαγές στο mvr κλπ) τα windows ξεκίναγαν από τον emmc, οπότε σε λίγους

μήνες θα γέμιζε ο μικρός emmc .

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, w1111w είπε

Μετά από πολλούς πειραματισμούς, ο μόνος τρόπος για να τρέχουν τα windows από τον καινούριο δίσκο, είναι απενεργοποίηση του emmc από το bios,

εγκατάσταση των windows στον καινούριο δίσκο και μετά ενεργοποίηση του emmc  τον οποίο τα windows τον βλέπουν πλέον ως d:

Ότι άλλο κι αν έκανα (disk clone με πολλά προγράμματα , αλλαγές στο bios, μέχρι και αλλαγές στο mvr κλπ) τα windows ξεκίναγαν από τον emmc, οπότε σε λίγους

Στην περίπτωση μου έκανα απλά clone μέσω του samsung data migration, επέλεξα στο bios να μπουτάρει από τον ssd και όλα καλά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/4/2019 στις 7:46 ΜΜ, w1111w είπε

Καλησπερα παιδες,

εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ στην κατοχη μου εχουν κρασαρει τα windows που ειναι στην emmc εχω τοποθετησει ssd αλλα οτι και αν εχω προσπαθησει δεν μπουταρει με τιποτα απο usb sticks

για να κανω νεα εγκατασταση, επισης ουτε το acronis μπορει να μπουταρει.

περιμενω την βοηθεια σας.

σκεφτηκα να βαλω τον ssd σε ενα σταθερο pc και να κανω ενα clean install τα windows και μετα να τον βαλω πανω λετε να δουλεψει ??

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...