Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB 169.9 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ερώτηση…

Πρώτα κάνουμε χειροκίνητα την απεγκατάσταση του οδηγού και μετά τρέχουμε το DDU,σε safe mode μόνο;;

Εγώ απευθείας τρέχω το DDU και τα κάνει όλα μόνο του.

Είχε πει παλιά ο Spank (ο mod) πως καλό είναι να κάνουμε χειροκίνητα απεγκατάσταση αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HateMe είπε

Το κατάλαβα απευθείας γιατί στις αρχές όταν πρωτο πήρα την κάρτα, έπαθα παρόμοιο πρόβλημα στο battlefield 1 και είχα 40 fps και ήμουν σε φάση WTF ;

Googlara μετά και βρήκα στο φορουμ της amd για το chill και τι είναι.

Πέρνα το DDU και σβήσε τους drivers.. Πρέπει να γίνει αυτό. 

Ξέρεις πως, η να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες; 

Μπηκα safe mode -> DDU Clean and restart , τωρα ειμαι σε νορμαλ mode και κατεβαζω απο το site της amd παλι τους 18.12.2

Αντε να δουμε μπας και στρωσει το Nox γιατι αυτο ειναι οντως χειροτερο, εκτος και αν φταιει το game πλεον. 

Στο Freesync που ειπες πατησα στα Display, και μου το εχει απενεργοποιημενο Not supported.

Το αλλο θεμα που εχω με HDMI διοτι δεν εκανε ο ανταπτορας του vga-dvi που ειχα απο την 7870 ειναι οτι εχω σαν παρασιτα. σαν artifacts, ειχα στο διπλα δωματιο λαμπα φθοριου με ballast οταν ανοιγε το φως εκλεινε η οθονη και ξανα ανοιγε, το ειχα και παλια το θεμα μονο σε hdmi, interference λογικα, εβαλα διπλα led ηρεμησε αλλα παλι κανει κατι κολπα οταν πατας διακοπτες στο σπιτι κτλ πιο πολυ artifacts τωρα, δεν ανοιγοκλεινει (σπανια) ισως να ειναι και η οθονη/tv (samsung T23B350), δοκιμασα 2 φθηνα καλωδια λιγοτερο απο μετρο .. θα τρελαθω 😛 

Εντωμεταξυ να πως εγινε το ολο σκηνικο. Πατησα εκει apply. Το Enchanced sync και το VSR τι λεει; 
Εντωμεταξυ τι πινει καθε φορα και θελει να κανω update σε 18.12.2 ενω εχω ακριβως την ιδια εκδοση;;

1234.jpg

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε

Μπηκα safe mode -> DDU Clean and restart , τωρα ειμαι σε νορμαλ mode και κατεβαζω απο το site της amd παλι τους 18.12.2

Αντε να δουμε μπας και στρωσει το Nox γιατι αυτο ειναι οντως χειροτερο, εκτος και αν φταιει το game πλεον. 

Στο Freesync που ειπες πατησα στα Display, και μου το εχει απενεργοποιημενο Not supported.

Το αλλο θεμα που εχω με HDMI διοτι δεν εκανε ο ανταπτορας του vga-dvi που ειχα απο την 7870 ειναι οτι εχω σαν παρασιτα. σαν artifacts, ειχα στο διπλα δωματιο λαμπα φθοριου με ballast οταν ανοιγε το φως εκλεινε η οθονη και ξανα ανοιγε, το ειχα και παλια το θεμα μονο σε hdmi, interference λογικα, εβαλα διπλα led ηρεμησε αλλα παλι κανει κατι κολπα οταν πατας διακοπτες στο σπιτι κτλ πιο πολυ artifacts τωρα, δεν ανοιγοκλεινει (σπανια) ισως να ειναι και η οθονη/tv (samsung T23B350), δοκιμασα 2 φθηνα καλωδια λιγοτερο απο μετρο .. θα τρελαθω 😛 

Εντωμεταξυ να πως εγινε το ολο σκηνικο. Πατησα εκει apply. Το Enchanced sync και το VSR τι λεει; 
Εντωμεταξυ τι πινει καθε φορα και θελει να κανω update σε 18.12.2 ενω εχω ακριβως την ιδια εκδοση;;

1234.jpg

Αν βάλεις τους 18.12.2 θα σου πει να βάλεις τους 18.12.3

Αν βάλεις τους 18.12.3 θα σου πει να βάλεις τους 18.12.2 :P 

Γιαυτό σας λέω τα έχουν κάνει σκατά και ό,τι κάνετε, καλύτερα χρησιμοποιήστε DDU.

Το VSR είχα ψάξει τι είναι αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Τσέκαρε google :P 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη κάρτα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μη κουράσω. Αφού κατάφερα με αίμα και ιδρώτα να εγκαταστήσω το 18.12.2 (είχα πάντα nvidia και οθόνη 4Κ) μου έβγαλε αναβάθμιση σε 18.12.3. Την έκανα και όλα καλά. Μετά μου βγάζει ότι πρέπει να ξαναπάω στο 18.12.2 για καλύτερη αξιοποίηση της οθόνης μου. Εδώ ξεκινάει το δράμα που εύχομαι να μη συμβεί σε κανένα σας. Επιλέγω να ξαναπάω στο 18.12.2 και στα μέσα της απεγκατάστασης του 18.12.3 μαυρίζει η οθόνη μου και άντε γεια! Δεν μπορούσα να μπω στα windows με τίποτα, ούτε καν σε ασφαλή εκκίνηση. Δεν μπόρεσα να κάνω επιδιόρθωση με τίποτα! Ευτυχώς που έχω πάντα κλωνοποιημένο τον δίσκο μου και την γλίτωσα με μικρές παράπλευρες  απώλειες. Αυτά και να προσέχετε γιατί έχω την εντύπωση ότι η AMD κάνει τους drivers στο γόνατο με ότι αυτό σημαίνει.

Δημοσ.

Και η  δική μου ιστορία τρόμου άρχισε όταν έσπασε στη μέση η εγκατάσταση . Το κάνει ο διάολος  να πεταχτεί το auto driver updater utility στο καπάκι με τη πρώτη να βάλει ΚΑΙ την τελευταία εκδοσή - Ε μετά άρχισε να τρεμοπαίζει με τα Hz και αναγκαστικά ξήλωμα ... Στη φύλαγε η AMD για το welcome :P

Δημοσ.

Εγώ γύρισα από τον 18.12.2 στον 18.5.1 γιατί μου έβγαζε πρόβλημα με 2πλη οθόνη που χω(monitor και tv)Έβγαινα από το game και είχα μαύρη οθόνη και μόνο reset  μπορουσα να κανω.ουτε ctr alt del ούτε τιποτα.ο 18.5.1 είναι σταθερός σε σχέση με τον 12.δουλευει μια χαρά σε μένα.

Δημοσ.

Εμένα σε 580 nitro+ 8gb στο bf1 μου έβγαλε μαύρη οθονη-restart και στο battlefront 2 lagare.. μην αφήσει κανένα κουλούρι στην κάρτα φοβάμαι. :/ Το chill out να το απενεργοποιήσω προτείνετε; Με τους παλιούς drivers δεν είχα κάποιο θέμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά διαθέσιμη.

Όσοι πετύχατε ξανά τη προσφορά, τήρησε τη προσφορά με τα παιχνίδια το Πλαίσιο;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Τους κωδικούς που παίρνεις από την κάρτα πως μπορείς να τους πουλήσεις?

[ΑΔίνεις το κουπόνι και

-> 1) το ενεργοποιεί ο αγοραστής στο δικό του amd.rewards λογαριασμό** και με μια 570/580 [ αν δεν έχει ενός φίλου του ξέρω γω ] διαλέγει ποια παιχνίδια θέλει. Επειτα θα λάβει τους κωδικούς από την AMD λίγο πριν την κυκλοφορία τους όπου αργότερα μπορεί να ενεργοποιήσει κανονικά στο uplay / steam λογαριασμό του. 

-> 2) Αν δεν έχει RX570/580 ο ίδιος, είτε κάποιος κοντινός του, φίλος ή γνωστός λες/πράττεις ως εξής:

*<< Αφότου γίνει η πληρωμή, την ίδια στιγμή ερχόμαστε σε επικοινωνία τηλεφωνικώς ή μέσω skype / discord κλπ, μου αναφέρεις ποια παιχνίδια θες και τα ενεργοποιώ στον AMD Rewards λογαριασμό σου εγώ με την δικιά μου RX570 ώστε να μπορείς να τα ενεργοποιήσεις χωρίς να έχεις απαραίτητα 570 ή 580. >>

## Προσωπικά για να ήταν ακόμα πιο καλυμμένος και να ένιωθε πιο ασφαλής ο αγοραστής θα προτιμούσα κλήση μέσω discord είτε Skype όπου διαθέτουν λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης για να παρακολουθήσει τη διαδικασία την ίδια στιγμή. ## 

[Β] Επειδή λήγει η περίοδος ενεργοποιήσης του κουπονιού στις 9 Φεβρουαρίου. *Ακολουθείς ότι γράψαμε παραπάνω στο Α(2) σκέλος

Ενεργοποιείς το κωδικό σε δικό σου λογαριασμό για να μη χαθεί η προσφορά και με την δικιά σου 570 / 580 διαλέγεις τα παιχνίδια του αγοραστή.

Περίοδος ενεργοποιήσης των κωδικών για το κάθε παιχνίδι γίνονται δεκτοί μέχρι τις 6 Απριλίου.

**Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη αρκεί να γίνει σωστή συννενόηση.
> https://www.amdrewards.com/register

Επεξ/σία από 7nisiotis
Edit: Συντακτικές διορθώσεις.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

εχω μια παλιτ 1050τι,αξιζει η μεταβαση αραγε?ελεγα να περιμενω για navi.

Δε ξέρω, έχει βιντεάκι ο hardwareunboxed στο YouTube σχετικό.

Εγώ έριξα μια παραγγελία όσο περιμένω να πέσει κάτω από τα 400 η EVGA RTX2060 [ είχα 1070 πριν ]. Θα "παίξω" μαζί της για κάνα μήνα με 2 μαξ.

*Επειδή κάνω κάποιες άλλες μικροαναβαθμισεις στο σύστημα παράλληλα και έφυγαν κάποια € εκτός προϋπολογισμού, για να μη μείνω χωρίς κάρτα.

Η πρώτη AMD gpu που πιάνω στα χέρια μου θα είναι. 

Τα Navi πάνε για ανακοίνωση Computex 2019,  ή Ε3 , με κυκλοφορία κάνα μήνα μετά. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...