glight Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Γεια χαρά παίδες, Πριν μία βδομάδα εγώ και ένας κολητός στήσμε ένα ολοκαίνουργιο enduro ποδήλατο όπου στην όλη διαδικασία είχαμε μία κάμερα να τραβάει μία φωτογραφία κάθε 2 δευτερόλεπτα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο slideshow πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να τις δέσει όλες μαζί σαν μία ιστορία αλλά να έχει το transition μεταξύ των φωτογραφιών σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο π.χ 0.2 sec. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή θέλεις να κάνεις κάτι σε timelapse όπου θα παίζουν οι φωτογραφίες σε κανονική ταχύτητα σαν βίντεο; Γιατί δε βλέπω λόγο να προβάλλονται σαν slideshow τα καρέ όπου μικρές αλλαγές θα έχει το ένα από το άλλο.
glight Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, micos000 said: Δηλαδή θέλεις να κάνεις κάτι σε timelapse όπου θα παίζουν οι φωτογραφίες σε κανονική ταχύτητα σαν βίντεο; Γιατί δε βλέπω λόγο να προβάλλονται σαν slideshow τα καρέ όπου μικρές αλλαγές θα έχει το ένα από το άλλο. Ακριβώς, δοκίμασα το Photos των Windows 10, είναι πολύ εύκολο αλλά δεν επιτρέπει να κατεβάσεις τον χρόνο κάτω από ένα δευτερόλεπτο 😕
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβαζε το virtualbub και επέλεξε για φόρτωμα την 1η εικόνα. Αν θυμαμε καλά, αν οι εικόνες είναι αριθμημένες θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις μια επιλογή για να φορτώσει και τις υπόλοιπες σαν βίντεο. Είμαι από το κινητό τώρα και δεν μπορώ να το δω ακριβώς αλλά δοκίμασε το. Μετά θα μπορέσεις να σώσεις σε avi 1
glight Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, micos000 said: Κατέβαζε το virtualbub και επέλεξε για φόρτωμα την 1η εικόνα. Αν θυμαμε καλά, αν οι εικόνες είναι αριθμημένες θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις μια επιλογή για να φορτώσει και τις υπόλοιπες σαν βίντεο. Είμαι από το κινητό τώρα και δεν μπορώ να το δω ακριβώς αλλά δοκίμασε το. Μετά θα μπορέσεις να σώσεις σε avi Καλά παιχταρά μου σε ευχαριστώ πολύ!! Έκανα το slideshow σε εξαγωγή AVI, μετά το έκανα και convert με το DivX Converter και από 7.5GB έγινε 171ΜΒ. Όλα τέλεια και μιά χαρά. Και πάλι ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Θα μπορούσες να επιλέξεις compression από το μενού Video. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τους codecs από το σύστημα, οπότε αν έχεις εγκατεστημένους encoders θα στο συμπίεζε επιτόπου. Αφού όμως το έκανες, όλα καλά.
nickmanak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ξεθαβω το νημα γιατι ψαχνω προγραμμα να κανω slideshow σε mp4 και θελω να βαλω και υποτιτλους. Ζητω καποια δωρεαν εφαρμογη για windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα