Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το ξανά κυκλοφόρησε, αλλά πριν μερικές μέρες βγήκε και είπε ότι θα ξανά σταματήσει την παραγωγή, αυτή τη φορά ίσως και οριστικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος να πει στους Κινέζους να σταματήσουν και να  αλλάξουν κουτί και τιμή στη ίδια πλακέτα  :P .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Τώρα που το πήρα,θα το κρατήσω σφραγισμένο μέχρι τα γεράματα μου και μετά θα πλουτίσουν τα εγγόνια μου 😂😂😂

Καλά που σταμάτησε η παραγωγή του😋😋

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Τώρα που το πήρα,θα το κρατήσω σφραγισμένο μέχρι τα γεράματα μου και μετά θα πλουτίσουν τα εγγόνια μου 😂😂😂

Σοφά έπραξες! :D 

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν ήταν αγορά. Ήταν επένδυση.

Δημοσ.

Πιο ειναι πιο δυνατο μηχανημα raspberry pi3 ,ps classic, snes mini,nes mini?

Το θετικο που βρηκα στα raspberry είναι οτι παιρνουν sd και πτι gamepad θελεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, sils είπε

Πιο ειναι πιο δυνατο μηχανημα raspberry pi3 ,ps classic, snes mini,nes mini?

Το θετικο που βρηκα στα raspberry είναι οτι παιρνουν sd και πτι gamepad θελεις

Raspberry pi 3b+  και βέβαια με άπειρα Images να βάλεις οτι θέλει η ψυχή σου απο emulators , εφαρμογές  κτλ .

Απο τα  υπόλοιπα νομίζω μετά είναι το snes mini , ps mini , nes mini , τουλάχιστον στον πόσο καλά παίζει ο psp emulator .

Επίσης το nes mini νομίζω αποκλείεται σαν επιλογή διότι τα χειρηστήρια του έχουν και λιγότερα κουμπιά από τα άλλα 2 .

Στο raspberry συνδέεις απλά ότι σου βρίσκεται ... ps3 ,  ps4 , xbox 1 , pc  χειριστήρια , καθώς και  Bt και παίζουν  ...( για το pi 3b , pi3b+) .

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Galaxy είπε

Raspberry pi 3b+  και βέβαια με άπειρα Images να βάλεις οτι θέλει η ψυχή σου απο emulators , εφαρμογές  κτλ .

Απο τα  υπόλοιπα νομίζω μετά είναι το snes mini , ps mini , nes mini , τουλάχιστον στον πόσο καλά παίζει ο psp emulator .

Επίσης το nes mini νομίζω αποκλείεται σαν επιλογή διότι τα χειρηστήρια του έχουν και λιγότερα κουμπιά από τα άλλα 2 .

Στο raspberry συνδέεις απλά ότι σου βρίσκεται ... ps3 ,  ps4 , xbox 1 , pc  χειριστήρια , καθώς και  Bt και παίζουν  ...( για το pi 3b , pi3b+) .

Σε ευχαριστώ πολύ...μπορεις να μου στειλεις μεσο πμ κανα λινκ για 32 γιγα image να εχει απολα μεσα.!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sils είπε

Σε ευχαριστώ πολύ...μπορεις να μου στειλεις μεσο πμ κανα λινκ για 32 γιγα image να εχει απολα μεσα.!

Ψάξε για 1up ή για τους Arcade Punks.Εχουν ότι θες..

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sils είπε

Done !

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...