Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο υπολογιστής δεν έχει Ίντερνετ ενώ τα κινητά και το λαπτοπ έχουν.Επικοινωνησα με forth net και μου είπαν ότι μάλλον φταίει η κάρτα δικτύου του υπολογιστή και δεν βρίσκει το Ίντερνετ .Που μπορώ να βρω τους drivers της κάρτας δικτύου ;Ευχαριστώ ! Τι είναι το teredo tunneling pseudo interface?Εχει κίτρινο σήμα .

Επεξ/σία από Stefania Diveri
Δημοσ.

Καλησπέρα.
Κατ'αρχάς θα πρέπει να δώσεις το μοντέλο του laptop ώστε να σε παραπέμψω στη σελίδα υποστήριξης με τον driver της κάρτας δικτύου.
Πρόκειται για Wi-Fi ή ethernet κάρτα δικτύου;

Δημοσ.
On 16/12/2018 at 09:47, Stefania Diveri said:

Ο υπολογιστής δεν έχει Ίντερνετ ενώ τα κινητά και το λαπτοπ έχουν.Επικοινωνησα με forth net και μου είπαν ότι μάλλον φταίει η κάρτα δικτύου του υπολογιστή και δεν βρίσκει το Ίντερνετ .Που μπορώ να βρω τους drivers της κάρτας δικτύου ;Ευχαριστώ ! Τι είναι το teredo tunneling pseudo interface?Εχει κίτρινο σήμα .

στο device manager τι βλεπεις στα network adapters?, αν ειναι σταθερο pc η καρτα δικτυου λογικα ειναι ενσωματωμενη στο motherboard οποτε στο cd του motherboard υπαρχουν οι drivers αλλιως τους κατεβαζεις απο το site του κατασκευαστη απο ενα αλλο pc και με ενα usb stick τους περνας στο pc ,που θες

Δημοσ.

Λοιπον παιδια,το πηγα σε τεχνικο,μου αλλαξε την καρτα δικτυου αλλα επισης απο ενσυρματο μου το άλλαξε σε ασύρματο και τώρα βλέπω ότι από 4 gb της διαθεσιμης μνημης RAM τα 1,97 gb μου βγαζει οτι ειναι σε χρηση.Αυτο πριν δεν μου το ελεγε.Υπάρχει περίπτωση η νεα καρτα δικτυου που μου εγκατεστησε ο τεχνικος να χρησιμοποιει τα 2gb?Ευχαριστω!

Καταγραφή.JPG

Δημοσ.
On 28/12/2018 at 13:48, Stefania Diveri said:

Λοιπον παιδια,το πηγα σε τεχνικο,μου αλλαξε την καρτα δικτυου αλλα επισης απο ενσυρματο μου το άλλαξε σε ασύρματο και τώρα βλέπω ότι από 4 gb της διαθεσιμης μνημης RAM τα 1,97 gb μου βγαζει οτι ειναι σε χρηση.Αυτο πριν δεν μου το ελεγε.Υπάρχει περίπτωση η νεα καρτα δικτυου που μου εγκατεστησε ο τεχνικος να χρησιμοποιει τα 2gb?Ευχαριστω!

Καταγραφή.JPG

δυσκολο εως απιθανο αλλα τι καρτα εβαλε?usb η εσωτερικη?

δες και αυτο

Δημοσ.
7 hours ago, Stefania Diveri said:

Μου εβαλε usb από πίσω από τον πυργο.

α.μπορεις να δοκιμασεις να ξεκουμπωσεις το Usb για να δεις αν θα αλλαξει κατι που δεν το νομιζω.

β.να δοκιμασεις αυτο που σου εβαλα στο παραπανω video στο utube.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αυτό που δείχνει το βίντεο αλλά δεν άλλαξε τίποτα :( Η εικόνα ειναι μετά αφότου εκανα ότι εδειχνε το βιντεο.Γιατι βγαζει 0 ακόμα?

Καταγραφή.JPG

Δημοσ.
4 hours ago, Stefania Diveri said:

Έκανα αυτό που δείχνει το βίντεο αλλά δεν άλλαξε τίποτα :( Η εικόνα ειναι μετά αφότου εκανα ότι εδειχνε το βιντεο.Γιατι βγαζει 0 ακόμα?

Καταγραφή.JPG

εκανες Reboot το pc?δεν μας νοιαζει το μηδεν αφου δεν ειναι τσεκαρισμενο το μεγιστη μνημη.  θα ξαναπας στο αλλο παραθυρο που πηγες για να δεις αν εκει σου γραφει ακομα το ιδιο.δηλαδη 4giga ram  (1.97 διαθεσιμα για χρηση) ή αν εχει αλλαξει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήγα τον υπολογιστή σε άλλον τεχνικό,έκανε format και έφυγε το πρόβλημα και δεν κολλάει τώρα πια.Το θέμα είναι ότι τον άνοιξα σήμερα και μέσα σε πέντε λεπτά είχε κλείσει δύο φορές μόνος του αφού πρώτα μου έβγαλε στην οθόνη κάτι πολύχρωμες γραμμές.Τι μπορεί να φταίει;Να τον πάω πάλι στον τεχνικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαγαζί που το πήγα έχει ένα μήνα εγγύηση η απόδειξη άρα πιστεύω αν τον πάω τώρα δεν θα πληρώσω τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα κερνα ενα καφε να ερθει ενας προθυμος απο εμας να σου πει μαι και καλη τι εχει γιατι σε βλεπω απλα καθε τοσο να τον περνεις παραμασχαλα και να τρεχεις

Δημοσ.
On 26/04/2019 at 08:40, Stefania Diveri said:

Τελικά πήγα τον υπολογιστή σε άλλον τεχνικό,έκανε format και έφυγε το πρόβλημα και δεν κολλάει τώρα πια.Το θέμα είναι ότι τον άνοιξα σήμερα και μέσα σε πέντε λεπτά είχε κλείσει δύο φορές μόνος του αφού πρώτα μου έβγαλε στην οθόνη κάτι πολύχρωμες γραμμές.Τι μπορεί να φταίει;Να τον πάω πάλι στον τεχνικό;

μπορει καρτα γραφικων μπορει και κανα τροφοδοτικο.αν εχεις εγγυηση τοτε ναι μπορεις να τον πας απο εκει να δεις τι φταιει.αλλα δοκιμη δεν τον εκαναν να δει αν θα βγαλει προβλημα.αν το εκανε μια φορα την ημερα θα ελεγα δεν το ειδε.αλλα αμα λες το κανε σε 5 λεπτα ....wtf?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

μπορει καρτα γραφικων μπορει και κανα τροφοδοτικο.αν εχεις εγγυηση τοτε ναι μπορεις να τον πας απο εκει να δεις τι φταιει.αλλα δοκιμη δεν τον εκαναν να δει αν θα βγαλει προβλημα.αν το εκανε μια φορα την ημερα θα ελεγα δεν το ειδε.αλλα αμα λες το κανε σε 5 λεπτα ....wtf?

Τελικά ήταν κάρτα γραφικών στα τελευταία της ...μου εβαλε άλλη και όλα καλά ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...