Stefania Diveri Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο υπολογιστής δεν έχει Ίντερνετ ενώ τα κινητά και το λαπτοπ έχουν.Επικοινωνησα με forth net και μου είπαν ότι μάλλον φταίει η κάρτα δικτύου του υπολογιστή και δεν βρίσκει το Ίντερνετ .Που μπορώ να βρω τους drivers της κάρτας δικτύου ;Ευχαριστώ ! Τι είναι το teredo tunneling pseudo interface?Εχει κίτρινο σήμα . Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Stefania Diveri
rafa1919 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Κατ'αρχάς θα πρέπει να δώσεις το μοντέλο του laptop ώστε να σε παραπέμψω στη σελίδα υποστήριξης με τον driver της κάρτας δικτύου. Πρόκειται για Wi-Fi ή ethernet κάρτα δικτύου;
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 On 16/12/2018 at 09:47, Stefania Diveri said: Ο υπολογιστής δεν έχει Ίντερνετ ενώ τα κινητά και το λαπτοπ έχουν.Επικοινωνησα με forth net και μου είπαν ότι μάλλον φταίει η κάρτα δικτύου του υπολογιστή και δεν βρίσκει το Ίντερνετ .Που μπορώ να βρω τους drivers της κάρτας δικτύου ;Ευχαριστώ ! Τι είναι το teredo tunneling pseudo interface?Εχει κίτρινο σήμα . στο device manager τι βλεπεις στα network adapters?, αν ειναι σταθερο pc η καρτα δικτυου λογικα ειναι ενσωματωμενη στο motherboard οποτε στο cd του motherboard υπαρχουν οι drivers αλλιως τους κατεβαζεις απο το site του κατασκευαστη απο ενα αλλο pc και με ενα usb stick τους περνας στο pc ,που θες
Stefania Diveri Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπον παιδια,το πηγα σε τεχνικο,μου αλλαξε την καρτα δικτυου αλλα επισης απο ενσυρματο μου το άλλαξε σε ασύρματο και τώρα βλέπω ότι από 4 gb της διαθεσιμης μνημης RAM τα 1,97 gb μου βγαζει οτι ειναι σε χρηση.Αυτο πριν δεν μου το ελεγε.Υπάρχει περίπτωση η νεα καρτα δικτυου που μου εγκατεστησε ο τεχνικος να χρησιμοποιει τα 2gb?Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 On 28/12/2018 at 13:48, Stefania Diveri said: Λοιπον παιδια,το πηγα σε τεχνικο,μου αλλαξε την καρτα δικτυου αλλα επισης απο ενσυρματο μου το άλλαξε σε ασύρματο και τώρα βλέπω ότι από 4 gb της διαθεσιμης μνημης RAM τα 1,97 gb μου βγαζει οτι ειναι σε χρηση.Αυτο πριν δεν μου το ελεγε.Υπάρχει περίπτωση η νεα καρτα δικτυου που μου εγκατεστησε ο τεχνικος να χρησιμοποιει τα 2gb?Ευχαριστω! δυσκολο εως απιθανο αλλα τι καρτα εβαλε?usb η εσωτερικη? δες και αυτο
Stefania Diveri Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μου εβαλε usb από πίσω από τον πυργο.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 7 hours ago, Stefania Diveri said: Μου εβαλε usb από πίσω από τον πυργο. α.μπορεις να δοκιμασεις να ξεκουμπωσεις το Usb για να δεις αν θα αλλαξει κατι που δεν το νομιζω. β.να δοκιμασεις αυτο που σου εβαλα στο παραπανω video στο utube.
Stefania Diveri Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα αυτό που δείχνει το βίντεο αλλά δεν άλλαξε τίποτα Η εικόνα ειναι μετά αφότου εκανα ότι εδειχνε το βιντεο.Γιατι βγαζει 0 ακόμα? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Stefania Diveri
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, Stefania Diveri said: Έκανα αυτό που δείχνει το βίντεο αλλά δεν άλλαξε τίποτα Η εικόνα ειναι μετά αφότου εκανα ότι εδειχνε το βιντεο.Γιατι βγαζει 0 ακόμα? εκανες Reboot το pc?δεν μας νοιαζει το μηδεν αφου δεν ειναι τσεκαρισμενο το μεγιστη μνημη. θα ξαναπας στο αλλο παραθυρο που πηγες για να δεις αν εκει σου γραφει ακομα το ιδιο.δηλαδη 4giga ram (1.97 διαθεσιμα για χρηση) ή αν εχει αλλαξει.
Stefania Diveri Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά πήγα τον υπολογιστή σε άλλον τεχνικό,έκανε format και έφυγε το πρόβλημα και δεν κολλάει τώρα πια.Το θέμα είναι ότι τον άνοιξα σήμερα και μέσα σε πέντε λεπτά είχε κλείσει δύο φορές μόνος του αφού πρώτα μου έβγαλε στην οθόνη κάτι πολύχρωμες γραμμές.Τι μπορεί να φταίει;Να τον πάω πάλι στον τεχνικό; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Stefania Diveri
Επιλεγμένo σχόλιο M@dB0x Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μαλλον πεθαινει η καρτα σου. Σε ποια περιοχη εισαι μηπως σε βοηθησει κανεις για να μη πληρωνεις συνεχεια?
Stefania Diveri Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μαγαζί που το πήγα έχει ένα μήνα εγγύηση η απόδειξη άρα πιστεύω αν τον πάω τώρα δεν θα πληρώσω τίποτα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Stefania Diveri 1
soteras Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Καλυτερα κερνα ενα καφε να ερθει ενας προθυμος απο εμας να σου πει μαι και καλη τι εχει γιατι σε βλεπω απλα καθε τοσο να τον περνεις παραμασχαλα και να τρεχεις
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 On 26/04/2019 at 08:40, Stefania Diveri said: Τελικά πήγα τον υπολογιστή σε άλλον τεχνικό,έκανε format και έφυγε το πρόβλημα και δεν κολλάει τώρα πια.Το θέμα είναι ότι τον άνοιξα σήμερα και μέσα σε πέντε λεπτά είχε κλείσει δύο φορές μόνος του αφού πρώτα μου έβγαλε στην οθόνη κάτι πολύχρωμες γραμμές.Τι μπορεί να φταίει;Να τον πάω πάλι στον τεχνικό; μπορει καρτα γραφικων μπορει και κανα τροφοδοτικο.αν εχεις εγγυηση τοτε ναι μπορεις να τον πας απο εκει να δεις τι φταιει.αλλα δοκιμη δεν τον εκαναν να δει αν θα βγαλει προβλημα.αν το εκανε μια φορα την ημερα θα ελεγα δεν το ειδε.αλλα αμα λες το κανε σε 5 λεπτα ....wtf?
Stefania Diveri Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, poulinos είπε μπορει καρτα γραφικων μπορει και κανα τροφοδοτικο.αν εχεις εγγυηση τοτε ναι μπορεις να τον πας απο εκει να δεις τι φταιει.αλλα δοκιμη δεν τον εκαναν να δει αν θα βγαλει προβλημα.αν το εκανε μια φορα την ημερα θα ελεγα δεν το ειδε.αλλα αμα λες το κανε σε 5 λεπτα ....wtf? Τελικά ήταν κάρτα γραφικών στα τελευταία της ...μου εβαλε άλλη και όλα καλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από M@dB0x,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα