Thanosp11 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια καλησπερα!!Θα ηθελα να εργαστω ως bartender σε καποιο ξενοδοχειο.Ωστοσο κατεχω πιστοποιησεις και βεβαιωσεις στο κομματι του καφε +2χρονια προυπηρεσια σε coffee island.Εχω αρχισει στελνω βιογραφικα σε ξενοδοχεια για το καλοκαιρι αλλα θεωρω οτι υστερω και σε προυπηρεσια τετοιου ειδους αλλα και σε γνωση cocktail.Θα μου προτεινατε να παρακολουθησω σεμιναρια bartending που γινονται σε ιεκ και σχολες ή ειναι τσαμπα λεφτα? Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ξοδευτουν τα λεφτα σε εξοπλισμο για το σπιτι και εξασκηση εκει υπο τις οδηγεις καποιου βιβλιου και youtube? Ή θα ηταν προτιμοτερο να μην επεκταθω καθολου σε κομματι cocktails και να συνεχισω να εξειδικευομαι μονο στον τομεα του καφε?
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Η εμπειρία μετράει περισσότερο. Κάνε εξάσκηση μόνος σου για μένα.
Dynamics Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 16/12/2018 στις 3:55 ΠΜ, Thanosp11 είπε Παιδια καλησπερα!!Θα ηθελα να εργαστω ως bartender σε καποιο ξενοδοχειο.Ωστοσο κατεχω πιστοποιησεις και βεβαιωσεις στο κομματι του καφε +2χρονια προυπηρεσια σε coffee island.Εχω αρχισει στελνω βιογραφικα σε ξενοδοχεια για το καλοκαιρι αλλα θεωρω οτι υστερω και σε προυπηρεσια τετοιου ειδους αλλα και σε γνωση cocktail.Θα μου προτεινατε να παρακολουθησω σεμιναρια bartending που γινονται σε ιεκ και σχολες ή ειναι τσαμπα λεφτα? Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ξοδευτουν τα λεφτα σε εξοπλισμο για το σπιτι και εξασκηση εκει υπο τις οδηγεις καποιου βιβλιου και youtube? Ή θα ηταν προτιμοτερο να μην επεκταθω καθολου σε κομματι cocktails και να συνεχισω να εξειδικευομαι μονο στον τομεα του καφε? τι ξενοδοχειο ψαχνεις?υπαρχουν ξενοδοχεια all inclusive και υπαρχουν ξενοδοχεια που ψαχνουν μπαριστα για το πρωι καφεδες κτλ και την απογευματινη βαρδια για ποτα κοκτειλ κτλ1
Thanosp11 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 17/12/2018 στις 6:02 ΜΜ, Dynamics είπε τι ξενοδοχειο ψαχνεις?υπαρχουν ξενοδοχεια all inclusive και υπαρχουν ξενοδοχεια που ψαχνουν μπαριστα για το πρωι καφεδες κτλ και την απογευματινη βαρδια για ποτα κοκτειλ κτλ1 Σιγουρα θα προτιμουσα μονο στο κομματι του καφε αλλα δεν βλεπω να ζητανε αποκλειστικα γι αυτο
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/12/2018 στις 3:55 ΠΜ, Thanosp11 είπε Παιδια καλησπερα!!Θα ηθελα να εργαστω ως bartender σε καποιο ξενοδοχειο.Ωστοσο κατεχω πιστοποιησεις και βεβαιωσεις στο κομματι του καφε +2χρονια προυπηρεσια σε coffee island.Εχω αρχισει στελνω βιογραφικα σε ξενοδοχεια για το καλοκαιρι αλλα θεωρω οτι υστερω και σε προυπηρεσια τετοιου ειδους αλλα και σε γνωση cocktail.Θα μου προτεινατε να παρακολουθησω σεμιναρια bartending που γινονται σε ιεκ και σχολες ή ειναι τσαμπα λεφτα? Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ξοδευτουν τα λεφτα σε εξοπλισμο για το σπιτι και εξασκηση εκει υπο τις οδηγεις καποιου βιβλιου και youtube? Ή θα ηταν προτιμοτερο να μην επεκταθω καθολου σε κομματι cocktails και να συνεχισω να εξειδικευομαι μονο στον τομεα του καφε? tattoo μη ξεχασεις να χτυπησεις Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Ghost_Rider
Dynamics Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 1:41 ΜΜ, Thanosp11 είπε Σιγουρα θα προτιμουσα μονο στο κομματι του καφε αλλα δεν βλεπω να ζητανε αποκλειστικα γι αυτο Στα ξενοδοχεία που σ είπα φτιάχνει το μηχάνημα μονο τ καφε κ έχει συγκεκριμένα ποτά.. Αν παω σε κανονικό ξενοδοχείο έχεις αρκετές πιθανότητες να σε πάρουν λόγο οτι φτιάχνεις καφέ που πουλάνε περισσότερο από ποτά!το τι ζητάνε μην το κοιτάς...στείλε κ βλέπεις! 1
Pigasos89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος κάποια καλή σχολή για σεμινάρια bartender; Δεν έχω καθόλου εμπειρία στο κομμάτι της εστίασης, ούτε έχω εργαστεί σε κάποιον αντίστοιχο κλάδο. Σαν εργασία έχει καλές αποδοχές; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Pigasos89
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι καλύτερο είναι να έχεις περισσότερες γνώσεις για να μην είσαι περιορισμένος μόνο στον καφέ. Καλύτερα να επενδύσεις σε εξοπλισμό στο σπίτι και να μάθεις τα 10-20 πιο εμπορικά κοκτέιλς από ειδικούς στο youtube. Αλλωστε σε κανένα μπαρ δεν βλέπεις κατάλογο με 70 κοκτειλ. Το πολύ 10 βάζουν και αυτοί. Αν ξέρεις τα βασικά, μετά προσαρμόζεσαι και στα υπόλοιπα. Απλές αναλογίες είναι τα ποτά, να μάθεις να δουλεύεις τις μεζούρες μόνο χρειάζεται. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από The_Judas
Pigasos89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Νομίζω ότι καλύτερο είναι να έχεις περισσότερες γνώσεις για να μην είσαι περιορισμένος μόνο στον καφέ. Καλύτερα να επενδύσεις σε εξοπλισμό στο σπίτι και να μάθεις τα 10-20 πιο εμπορικά κοκτέιλς από ειδικούς στο youtube. Αλλωστε σε κανένα μπαρ δεν βλέπεις κατάλογο με 70 κοκτειλ. Το πολύ 10 βάζουν και αυτοί. Αν ξέρεις τα βασικά, μετά προσαρμόζεσαι και στα υπόλοιπα. Απλές αναλογίες είναι τα ποτά, να μάθεις να δουλεύεις τις μεζούρες μόνο χρειάζεται Και πως θα με πάρουν για δουλειά εάν δεν έχω μια πιστοποίηση εφόσον δεν έχω εμπειρία; Μα δεν θέλω να περιοριστώ μόνο στο κλάδο του καφέ.
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον thanos απαντούσα αλλά μετά είδα ότι είναι ανάρτηση του 2018 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα