Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πάει πoτε direct . Εγώ αν και είμαι γωνιά με πάνε μια στη δεξια πολ. μετά πίσω και γύρω από τη γωνιά μετά πάει υπόγειο κάτω από το δρόμο για καφαο 

Δημοσ.
4 hours ago, balianos said:

με την ταχύτητα  δεν παίζει  να γίνει  τίποτα  αν παρω τηλ;

εισαι ηδη με 6 margin.η ταχυτητα σου με βαση την αποσταση ειναι νορμαλ.ουτε το καλυτερο ουτε το χειροτερο.μην ακουσω τα μεγιστα θεωρητικα που βλεπουν καποιοι στα calculators διοτι οπως λεει η λεξη ειναι μεγιστα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.η πραξη απο την θεωρια αλλαζει με χαλκο του 1930 και κομμενο 200 φορες

1 hour ago, balianos said:

ναι αλλα πως γίνεται  να με τρώει  η απόσταση  ενώ σε λιγότερο  από 100 μέτρα  εχω καφαο κ σ αλλο δρομο κ αλλο.

εχεις adsl απο το αστικο κεντρο και οχι απο kv.εισαι 30 attenuation δηλαδη 2.2 km αποσταση απο αστικο κεντρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα δεν είπες πως με 30 εισαγωγή που λένε αυτοί είχα 17000 + fast path . Ο μάγκας με το argus και ψεύδεται και δεν ξέρει να μετράει λέω εγώ .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνος μου τα ακούω αλλά μου πρότειναν σήμερα να με βάλουν σε 11 ρι προφιλ   και θα εχω λεει 14-15 mbps  τι λετε ;

Ταση ζεύγους στην εισαγωγή οι μετρήσεις παίζουν 45 V  45.8 V  46.2 V  ο ΟΤΕ στο ιστορικό τεχνικών βλαβών έχει κανει επισκευή ζεύγους δυο φορες μέχρι τώρα στο τελευταίο 2 μηνο  .

(Περσι Χριστούγεννα ειχε ολικη πτωση απο υπογεια καλωδιακη 3 μηνες κατω και το καλοκαιρι 4 φορες ξενη ταση στη γραμμη με αποκορυφωμα 0 V εξω )

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Απόψε με έβαλαν  σε Interleaved ενώ δε το έχουν βλάβη .Υπάρχει αυτόματο σύστημα στον Οτε που ρίχνει βραδιάτικα ;

SNR Margin 1.8 dB

Line Attenuation 23.4 dB

Path Mode Interleave Depth 64

Δημοσ.
On 21/12/2018 at 08:42, balianos said:

με την ταχύτητα  δεν παίζει  να γίνει  τίποτα  αν παρω τηλ;

Οταν μια γραμμη δεν ειναι σταθερη συνηθως αλλαζουν profile ή βγαζουν το fast. δεν το γλυτωνεις.

On 21/12/2018 at 11:36, balianos said:

ναι αλλα πως γίνεται  να με τρώει  η απόσταση  ενώ σε λιγότερο  από 100 μέτρα  εχω καφαο κ σ αλλο δρομο κ αλλο.

εφοσον μιλαμε για adsl δεν παιρνεις απο το Kv αλλα απο το αστικο κεντρο.

On 21/12/2018 at 11:41, Mhlogiatros said:

Δε πάει πoτε direct . Εγώ αν και είμαι γωνιά με πάνε μια στη δεξια πολ. μετά πίσω και γύρω από τη γωνιά μετά πάει υπόγειο κάτω από το δρόμο για καφαο 

εξαρτατε και αν ειναι escalit ή box.

On 24/12/2018 at 16:41, Mhlogiatros said:

Μόνος μου τα ακούω αλλά μου πρότειναν σήμερα να με βάλουν σε 11 ρι προφιλ   και θα εχω λεει 14-15 mbps  τι λετε ;

Ταση ζεύγους στην εισαγωγή οι μετρήσεις παίζουν 45 V  45.8 V  46.2 V  ο ΟΤΕ στο ιστορικό τεχνικών βλαβών έχει κανει επισκευή ζεύγους δυο φορες μέχρι τώρα στο τελευταίο 2 μηνο  .

(Περσι Χριστούγεννα ειχε ολικη πτωση απο υπογεια καλωδιακη 3 μηνες κατω και το καλοκαιρι 4 φορες ξενη ταση στη γραμμη με αποκορυφωμα 0 V εξω )

23 attenuation ειναι κανα 1700 metra

β.οτι επαιζες τοσο καλα με Fast Και6αρι δεν σημαινει οτι θα γινεται παντα. αν εχουν αλλαξει οι καμπινες πας για vdsl.αλλιως δεν μπορεις να κανεις κατι.

On 27/12/2018 at 22:17, Mhlogiatros said:

Απόψε με έβαλαν  σε Interleaved ενώ δε το έχουν βλάβη .Υπάρχει αυτόματο σύστημα στον Οτε που ρίχνει βραδιάτικα ;

SNR Margin 1.8 dB

Line Attenuation 23.4 dB

Path Mode Interleave Depth 64

οσο ξερω μπορει το συστημα αν δει πολλες αποσυνδεσεις να σε αλλαξει αυτοματα σε καποιους παροχους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα Χρονιά πολλά . Έχεις δει γραμμή να γίνεται κάθε βράδυ Fast / Interleaved και τη μέρα Fast / Fast ;  Αυτόματος ;

To μόνιμο προφίλ "παρακολουθησης" - άλλη μπούρδα που λένε από το τηλέφωνο είναι το κλειδωμένο βλάβης πως το λενε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 minutes ago, Mhlogiatros said:

Καλήμερα Χρονιά πολλά . Έχεις δει γραμμή να γίνεται κάθε βράδυ Fast / Interleaved και τη μέρα Fast / Fast ;  Αυτόματος ;

κανονικα οχι.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι λογω errors κτλ να μην παιζει σωστα οποτε να συγχρονιζει fast/interleave.οπως εχω δει σε χαλια γραμμη να συγχρονιζει g.dmt ή adsl2 αντι για adsl2+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DSL Modulation Adsl2+ Annex A

0.1 dB
10.0 dB
Line
22.7 dB
11.0 dB
Path Attenuation Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
Coded Modulation)
1
1
SNR Margin
16602 kbps
1007 kbps
Max Rate
17848 kbps
1112 kbps
Power
0.0 dbm
12.4 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
18472
1
Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 minutes ago, Mhlogiatros said:

DSL Modulation Adsl2+ Annex A

0.1 dB
10.0 dB
Line
22.7 dB
11.0 dB
Path Attenuation Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
Coded Modulation)
1
1
SNR Margin
16602 kbps
1007 kbps
Max Rate
17848 kbps
1112 kbps
Power
0.0 dbm
12.4 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
18472
1

το margin ποσο ειναι?16 mbit με fast path με 23 attenuation ακομα και με 6 margin θεωρειται καλο εως πολυ καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22.7 db με Stability Adjustmentt8    23.4 dB Με Stability Adjustment 7 τώρα 

SNR Margin Downstream 0.1 dB  Upstream 9.6 dB 

DSL Modulation ITU G.992.5(ADSL2PLUS)

Current SNR Margin: 0.1 dB Μόνιμα εκεί είναι  .Τόσους μήνες 6 φορες βλαβη το χω δωσει  .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
On 20/12/2018 at 07:51, Mhlogiatros said:

Και έχει και συνεχεία .Ήρθαν και κάναμε διαπιστώσεις πάλι σε"αποδεκτά πλαίσια " 30.5 snr έξω μέσα το ίδιο.

Αυτό στον adsl calculator βγάζει 15 και σε ιδανικές συνθήκες θορύβου . Πριν το @μησουν είχα max 17 fast -18 interleaved .

Ε το βράδυ έπεσε  στα 2.8 mbps !? από το θόρυβο και τώρα 12 mbps με uptime ανά μισή ώρα κάτω  . Tεχνικος δικτύου έχω γίνει για να δουλέψει ....

δεν γινεται να εχεις 30.5 margin εκτος αν εννοεις attenuation. 30,5 margin θα ειχες αν ειχες vdsl 24/1 Και ησουν διπλα στο Kv.

On 21/12/2018 at 13:00, Mhlogiatros said:

Σε μένα δεν είπες πως με 30 εισαγωγή που λένε αυτοί είχα 17000 + fast path . Ο μάγκας με το argus και ψεύδεται και δεν ξέρει να μετράει λέω εγώ .

οτι μπορει να ειχες 17mbit δεν σημαινει οτι θα τα εχεις για παντα.οσο ενεργοποιουνται και αλλα ατομα σε adsl σε γειτονικα ζευγη στο ιδιο καλωδιο με σενα τοσο η ταχυτητα πεφτει λογω crosstalk.αλλο τοσο οταν καλωδια κοβονται και ενωνονται καθε μερα απο καλωδιακες.ακομα και 12mbit να παιξεις με 23 attenuation δεν ειναι παραξενο ουτε ειναι μη αποδεκτο.και οταν καποιος δεν παιζει σταθερα ή θα του βγαλεις το fast ή θα του αλλαξεις profile. μερικοι παροχοι δεν εχουν καν 6 margin profile αλλα ξεκινανε απο το 9(βλεπε cosmote). παλια η Hol εδινε 11 οπως και δεν εδινε καν fast path για να παιζουν ολοι πιο σταθερα ΑΠΟ DEFAULT εστω και με ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

3 hours ago, Mhlogiatros said:

22.7 db με Stability Adjustmentt8    23.4 dB Με Stability Adjustment 7 τώρα 

SNR Margin Downstream 0.1 dB  Upstream 9.6 dB 

DSL Modulation ITU G.992.5(ADSL2PLUS)

Current SNR Margin: 0.1 dB Μόνιμα εκεί είναι  .Τόσους μήνες 6 φορες βλαβη το χω δωσει  .

δεν γινεται να εχεις 0.1 margin>οταν συγχρονισει το router σου πρεπει να συγχρονισει με 6 εκτος απο 2 περιπτωσεις.

α.να το εχεις πειραξει εσυ γιατι στο asus μπορεις.

β.να συγχρονιζει με 6 και μετα να πεφτει που αν επεφτε 0.1 θα πεφτε και η γραμμη.

το 0.1 μπορει να σημαινει απλα οτι δεν το διαβαζει.βαλε αλλο ρουτερ να δεις τι margin σου βγαζει.

και απο οτι ειδα με το Zte εχεις κανονικα 6 margin σε πιο παλιο Post που σηκωσες.κανε firmware update στο asus ή καντο Hard reset αν εχεις πειραξει κατι.γιατι αν το εχεις βαλει εσυ 0.1 ειναι λογικο να πεφτει καθε 3 και λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus ήταν αλλά με προηγούμενο firmware . Ορίστε παλι -  δεν το χαμηλώνω η πόρτα τους είναι  τώρα  βλέπει Snr Margin .Σε uptime 30 λεπτά δεν έχω δει τόσα errors ποτε  πουθενά .

Annotation 2019-01-02 183926.jpg

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
17 hours ago, Mhlogiatros said:

Asus ήταν αλλά με προηγούμενο firmware . Ορίστε παλι -  δεν το χαμηλώνω η πόρτα τους είναι  τώρα  βλέπει Snr Margin .Σε uptime 30 λεπτά δεν έχω δει τόσα errors ποτε  πουθενά .

Annotation 2019-01-02 183926.jpg

τα errors δεν ειναι κατι το τρελλο.απλα παλι με παραξενευει το Margin.Με το που συγχρονιζει η γραμμη συγχρονιζει με 2.6? βαλε πανω του παροχου να δουμε τι βλεπει γιατι με το asus δεν θα βγαλουμε ακρη. να εχεις data rate 14,7 margin 2.6 και attainable 17 κατι δεν παει καλα. θα πρεπε αν ειχες κλειδωσει με 6 margin και επεφτε το Margin στα 2.6 to attainable σου να ηταν μικροτερο απο το Data rate.

και ασε πανω του παροχου για μερικες ημερες να δεις αν παιζεις σταθερα αν εχεις θεμα με Ping με σελιδες κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...