Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας γιατι εχω προβλημα μεγαλο..μενω σε μια νεοδμητη πολυκατοικια στον αλιμο..μετα απο 8 μηνες!!!! φιλοτημηθηκε ο οτε να περασει το καλωδιο συνδεσης στο κτιριο...σημερα λοιπον ηρθε ο τεχνικος του παροχου μου(wind) να κανει τη συνδεση..την εκανε κ τον ρωτησα τι ταχυτητα του δινει...μου ειπε οτι στο κουτι της συνδεσης στην εισοδο της πολυκατοικιας φτανει 6mb κ στο διαμερισμα πανω 4 mb download κ οτι εχω πολλες απωλειες κ να ενημερωσω τον ηλεκτρολογο της πολυκατοικιας να ελεγξει το τερματικο στο σπιτι...περιττο να πω οτι η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι αθλια...ουτε καν streaming ενα video στο youtube δε μπορεις να δεις...

Netflix ουτε καν ανοιγει..cosmote tv replay που εχω βγαζει μνμ οτι δεν επαρκει η ταχυτητα κτλ κτλ....

Ουσιαστικα ειναι σαν να μην εχω ιντερνετ...μιλησα με τον ηλεκτρολογο κ μου πε θα το τσεκαρει αλλα κ παλι 6mbs που φτανει στο κουτι ειναι αθλιο...

Τι προτεινετε να κανω?

Αλλαγη παροχου(απο wind σε ote)?

Αιτηση αναβαθμισης γραμμης?κ αν ναι θα γινει ή η περιοχη δεν εχει καθολου σημα καλο?

Εχω απελπιστει......

Δημοσ.

Για να φτάνει 6 στο κουτι σημαινει οτι εισαι πολύ μακρια απο το κέντρο που δινει η wind internet. (μα καλα και εσυ πηγες σε wind; Τέσπα )

Η μονη πιθανη λύση ειναι να τηλεφωνησεις στον οτε αν εχει διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχή σου και αν εχει να πας εκει. Ρώτα επισης αλλους γειτονες στην πολυκατοικια τι συνδεσεις εχουν και τι ταχυτητες πιάνουν. 

Στα υποψη οτι θα πληρώσεις κανονικά τα προστιμα στη wind για προωρη αποχώρηση.

Δημοσ.

Ο Άλιμος έχει vdsl, βάλε αν μπορείς για να ησυχάσεις. Είχα το ίδιο θέμα, έπιανα 2 και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκεί που έμενα(Άλιμο). Με την αναβάθμιση δεν θα έχεις θέμα από μεριάς παρόχου, τώρα για την καλωδίωση και τις απώλειες που έχεις πρέπει να το δεις σε κάθε περίπτωση γιατί μπορεί να σου εμφανιστεί και με την αναβάθμιση.

Δημοσ.

Πιθανότατα να έχουν και άλλοι πάροχοι, ρώτα όμως σε όποιον ενδιαφέρεσαι.

1 ώρα πριν, trelofanis είπε

Vdsl εχει με οποιοδηποτε παροχο ή πρεπει να παω στον οτε?

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...εκανα αιτηση μεταφορας στον οτε σε vdsl 50...μια τελευταια ερωτηση..θελω να διατηρησω το δικο μου ρουτερ που ειναι tp link πολυ καλο και αγορασμενο after market...γινεται να το παραμετροποιησω ή πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να βαλω αυτο που θα μου στειλει ο οτε σαν εξοπλισμο???

Δημοσ.

αναγκαστικά του οτε σαν κυριο router, αλλά μπορεις να κάνεις το tplink access point και ολη σου η εσωτερική κυκλοφορία να καθοριζεται απο αυτο

Δημοσ.

βασικα δεν ηθελα να χρησιμοποιησω καθολου του οτε γιατι ειναι ασπρο και κακασχημο...εισαι σιγουρος οτι δεν παραμετροποιειται το tp link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, trelofanis είπε

βασικα δεν ηθελα να χρησιμοποιησω καθολου του οτε γιατι ειναι ασπρο και κακασχημο...εισαι σιγουρος οτι δεν παραμετροποιειται το tp link?

Αν το tp-link υποστηρίζει vdsl μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν θα έχεις όμως τηλ. Αλλιώς αν θέλεις και τηλ πρέπει να κάνεις αυτό που σου πρότεινε ο isay ή κάτι παρόμοιο.

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, trelofanis είπε

το τηλεφωνο που δινει ο οτε ειναι voip?

Εδω και 1μιση χρονο σιγουρα. (προσωπικη εμπειρια, μπορει και παραπανω)

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.

εαν παρω αλλο ρουτερ της επιλογης μου απο καταστημα cosmote γινεται?πχ εχει καποια tp link μαυρα που θελω..αυτα ειναι παραμετροποιημενα ηδη για γραμμες ote?δεν μπορω να καταλαβω γιατι σονι κ ντε πρεπει να χρησιμοποιησω αυτο που θα μου στειλει ο οτε....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trelofanis είπε

εαν παρω αλλο ρουτερ της επιλογης μου απο καταστημα cosmote γινεται?πχ εχει καποια tp link μαυρα που θελω..αυτα ειναι παραμετροποιημενα ηδη για γραμμες ote?δεν μπορω να καταλαβω γιατι σονι κ ντε πρεπει να χρησιμοποιησω αυτο που θα μου στειλει ο οτε....

Μπορεις να ρωτησεις σε καταστημα αλλα το αποκλειω,  τα after market δε νομιζω καταρχην να εχει δικαιωμα να τα παραμετροποιησει και να τα κλειδωσει.Το ιδιο συμβαινει και στην cyta.Μακαρι οι εταιρειες που δινουν voip να μας αφηναν να χρησιμοποιουμε οτι μηχανακια θελουμε αλλα.....

Δημοσ.
21 ώρες πριν, trelofanis είπε

Αν δεν εχεις το router του ΟΤΕ δεν θα εχεις τηλεφωνο γιατι ειναι voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...