Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ το vega 8 της amd ποσο καλο ειναι σε σχεση με τις "ανεξαρτητες" gpu για παιχνιδια, και αν βαλω και αλλη καρτα θα ειναι σα να εχω 2 η δε παει ετσι; ρωτω γιατι ψαχνω για pc ενα που βρηκα εχει vega 8 και rx550 2gb. Τα γραφικα δηλαδη αυτου εδω του pc θα σηκωνει ΑΑΑ παιχνιδια επειδη εχει 2 σε σχεση με ενα pc αν ειχε μονο την rx550;

Τιμη στα $430.

Σπεκς:

Processor
  • Up to AMD Ryzen 5 2400G Processor (3.60GHz, up to 3.90GHz Max Boost, 4MB Cache)
  • AMD A10-9700 Processor (3.50GHz 2MB)
Operating System
Windows 10 Home
Graphics
  • AMD Integrated Graphics
  • Integrated AMD Radeon™ Vega 8 Graphics
  • AMD Radeon™ RX 550 2 GB Graphics
Memory
  • 12 GB DDR4 2400 MHz
  • Up to 12 GB DDR4 2666 MHz
Storage Up to 2 TB 7200 RPM
Επεξ/σία από Hellaslover
Δημοσ.

Οχι δεν πάει έτσι. Εάν πάρεις αυτό το pc θα μπορείς να χρησιμοποιείς αποκλειστικά μόνο τη μία από τις δύο, δηλαδή την RX 550 γιατί είναι σαφώς καλύτερη από την integrated.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, value είπε

Οχι δεν πάει έτσι. Εάν πάρεις αυτό το pc θα μπορείς να χρησιμοποιείς αποκλειστικά μόνο τη μία από τις δύο, δηλαδή την RX 550 γιατί είναι σαφώς καλύτερη από την integrated.

Ακριβως. 

Μην συγκρινεις τα intergrated με τις κανονικες gpu. Ειναι σαν να συγκρινεις ποδηλατο με Ferrari.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

και δε μπορεις να παιξεις ΑΑΑ τιτλους ,σερνονται τα ενσωματωμενα γραφικα

Όχι και σέρνονται, εντάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας τον τίτλο μου γεννήθηκε η απορία.

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε την vega 11 του R5 2400G κσι μια 1080ti, γίνεται να χρησιμοποιηθεί η vega 11 για εικόνα (όχι gaming) και η ti για machine learning? 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaggD είπε

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε την vega 11 του R5 2400G κσι μια 1080ti, γίνεται να χρησιμοποιηθεί η vega 11 για εικόνα (όχι gaming) και η ti για machine learning? 

Στο 3δ rendering γίνεται στο blender μάλιστα έχεις καλύτερες επιδόσεις στο rendering λόγω wddm driver overhead 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, VaggD είπε

Ναι, το έκανα αντίστοιχα με Ιντελ ενσωματωμένη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να τις εχεις και τις 2 αν θελεις αλλα δεν λειτουργουν προσθετικα, εγω ας πουμε εχω την ενσωματωμενη για βιντεο και ελαφριες εργασιες στην μια οθονη και την αλλη για gaming σε αλλη οθονη

Επεξ/σία από keravnos21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...